Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: Aγορά FZ1S fazer 09'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    μονος σου ανεφερες λιγο πριν οτι το θεωρεις sport-touring
    το ξεχασες ή θες να στο βαλω σε παραθεση?
    Ναι.
    Εννοω οτι δεν ειναι R1....αλλα ουτε και Varadero π.χ.

Καλα οτι και να λεμε....αμα δεν το δοκιμασει ο ιδιος....

Racefit Growler...τελος!!

Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyros122
    Έχεις απόλυτο δίκιο στους χαρακτηρισμούς που έθεσες. Και ίσως να φταίω κι εγώ που δεν περιέγραψα επακριβώς τι χρήση θέλω. Πάντως το sport-touring που λες με καλύπτει απόλυτα. Μετά το cbr, ήθελα απλά να βελτιώσω τις ταξιδιωτικές μου δυνατότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θέλω τις sport. Το είδα σα λογική συνέχεια και όχι σαν ολοκληρωτική αλλαγή –όπως θα ήταν το varadero λ.χ.
    Το test ride έχει κανονιστεί ήδη -σίγουρα μόνο έτσι σχηματίζεις σωστή άποψη-, αλλά θα ήθελα και κάποιες γνώμες τρίτων.
    φιλε ασε τους αλλους να λενε...το μηχανακι τα σπαει απο ολες τις αποψεις....δεν ειναι τυχαιο οτι κοντευει να γινει ο αντικαταστατης του tdm
    αντε παρτο κ σε περιμενω στο fazerclub να τα λεμε

Racefit Growler...τελος!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ναι.
    Εννοω οτι δεν ειναι R1....αλλα ουτε και Varadero π.χ.

Καλα οτι και να λεμε....αμα δεν το δοκιμασει ο ιδιος....

το μηχανακι ειναι sport με πολυυυ καλες σχεσεις με τον τουρισμο....
    δες ποσα κυκλοφορουν κ το σημαντικοτερο ΠΟΥ τα κυκλοφορουν κ θα καταλαβεις
    σου μιλαω για το φαιρινγκατο παντα

Πάντως το sport-touring που λες με καλύπτει απόλυτα. Μετά το cbr, ήθελα απλά να βελτιώσω τις ταξιδιωτικές μου δυνατότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θέλω τις sport. Το είδα σα λογική συνέχεια και όχι σαν ολοκληρωτική αλλαγή
    ΟΚ.
    Τωρα ξεκαθαρισες.
    Αμα ειναι ετσι...εχει δικιο ο kyko....θα το λατρεψεις.

Κιοσον αφορα την αντιπροσωπεια.....οπως ειπαμε.....1000 χρονια μπροστα σε σχεση με ολες τις αλλες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Έχεις απόλυτο δίκιο στους χαρακτηρισμούς που έθεσες. Και ίσως να φταίω κι εγώ που δεν περιέγραψα επακριβώς τι χρήση θέλω. Πάντως το sport-touring που λες με καλύπτει απόλυτα. Μετά το cbr, ήθελα απλά να βελτιώσω τις ταξιδιωτικές μου δυνατότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θέλω τις sport. Το είδα σα λογική συνέχεια και όχι σαν ολοκληρωτική αλλαγή –όπως θα ήταν το varadero λ.χ.
    Το test ride έχει κανονιστεί ήδη -σίγουρα μόνο έτσι σχηματίζεις σωστή άποψη-, αλλά θα ήθελα και κάποιες γνώμες τρίτων.
    Φίλε μου το αν ο συνεπιβάτης μπορεί ή όχι να βγάλει κάποια χιλιόμετρα στην σέλλα είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ θέμα δικό του και δευτερυόντως της μηχανής...

Φυσικά και το FZ1 δεν είναι κινητή πολυθρόνα, αλλά ούτε κανένα σκυφτό κλιπονάτο...

Από θέμα χωρου συνεπιβάτη, υλικού σέλλας, αέρα στην Εθνική, και γενικά άνεση συνεπιβάτη είναι στο ίδιο (μέσο) επίπεδο που είναι όλες οι μηχανές δρόμου...

Το αν η γυναίκα σου αντέξει πάνω κάποια σεβαστά χιλιόμετρα ή θα σε φάει η μαύρη γκρίνια μόλις φθάσεις Σχηματάρι εξαρτάται από το πόσο....καλομαθημένη την έχεις... Πάντως λόγω χειρολαβών, και σχετικά όρθιας στάσης οδήγησης δική σου (που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να "διπλώνει" πάνω σου όπως στα σκυφτά) σίγουρα θα βγάλει περισσότερα χιλιόμετρα από ότι στο CBR...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Το αν η γυναίκα σου αντέξει πάνω κάποια σεβαστά χιλιόμετρα ή θα σε φάει η μαύρη γκρίνια μόλις φθάσεις Σχηματάρι εξαρτάται από το πόσο....καλομαθημένη την έχεις... Πάντως λόγω χειρολαβών, και όρθιας στάσης οδήγησης δική σου (που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να "διπλώνει" πάνω σου όπως στα σκυφτά) σίγουρα θα βγάλει περισσότερα χιλιόμετρα από ότι στο CBR...
    Η πρώτη μηχανή που ανέβηκε ήταν το cbr. Της αρέσει η ιδέα της μοτοσικλέτας, αλλά -σαν γυναίκα- δεν πρόκειται να μην εκφράσει τα παράπονά της με το... γνωστό τρόπο!!! Εχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πάρω κινητή πολυθρόνα για χάρη της και συμβιβάστηκε με την προυπόθεση να πάρω τιμόνι κι όχι clips. Είναι πρόθυμη πάντως να κάνει κάποιες θυσίες, αρκεί να μην το παρακάνω! Όποιος είναι σε ανάλογη θέση, πιστεύω ότι καταλαβαίνει.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Εχω ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πάρω κινητή πολυθρόνα για χάρη της και συμβιβάστηκε με την προυπόθεση να πάρω τιμόνι κι όχι clips. Είναι πρόθυμη πάντως να κάνει κάποιες θυσίες, αρκεί να μην το παρακάνω!
    Πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα ...

THEOD, σα χρηστης του fazer, μηπως έχεις καμιά γνώμη γι'αυτά που ρώτησα στην αρχή;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα ...
    Nαι....αρκει ΠΟΤΕ να μην κατσει στη θεση του συνεπιβατη απο Varadero ,V-Strom κλπ κλπ

Τοτε....θα εχεις προβλημα.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aγορά FZ1S fazer 09'

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Nαι....αρκει ΠΟΤΕ να μην κατσει στη θεση του συνεπιβατη απο Varadero ,V-Strom κλπ κλπ

Τοτε....θα εχεις προβλημα.

Θα φροντίσω να μη συμβεί ΠΟΤΕ αυτό!!!

THEOD, σα χρηστης του fazer, μηπως έχεις καμιά γνώμη γι'αυτά που ρώτησα στην αρχή;
    Για το θέμα δύναμης χαμηλά, ότι ακούς είναι μπούρδες....Το fz1 πως και όλα τα σημερινά μηχανάκια με σεβαστούς ίππους/λίτρο δείχνει τα δόντια του στις ψηλές στροφές... Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι χαμηλά σέρνεται σαν παπί... δεν "γράφει" μεν ανοίγοντας το γκάζι στις 3-4000 στροφές, αλλά επιταχύνει ικανοποιητικά... Προς Θεού...1000άρι είναι όχι κανένα σούπερσπόρ 600άρι...

Τώρα για την Γιαμάχα τι να πω...είναι μακράν η καλύτερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...

Φιλαρακο μου το εχω μια 7αδα κ το εχω ερωτευτει δε θα σου πω κατο αλλο...
    το σαββατο πηγα καμμενα βουρλα για καφε με το αμορε απο πισω κ κανενα παραπονο,ειναι μια χαρα κ ποοοολυ δυνατο...οσο για την καταναλωση εμενα 2 φορες μου εχει αναψει ρεζερβα στα 200χλμ με ταχυτητες απο 150-240..αυτα εχω να πω
    over & out..
    kyko αντε παρε suzuki να βρεις την υγεια σου..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    λοιπον φιλε μου παρτο με κλειστα ματια γιατι?1ον ειναι σπορ τουρινκ πριν ειχα το cbr600f ειναι πολυ πιο ανετο,δεν εχει την σελα cbf 1000 alla oyte kai toy r1,2ον φρεναρες! παρτο με abs μην κανεις το λαθος χωρις αυτο 3ον πιπωνεις πολλους <<γρηγορους >>4ον το βαζεις οτι ωρα θες πιστα και μολις θα αρχισειν να ξυνεις τα παντα και λεσ εδω ειμαι, αυτο ομωσ σε ξαφνιαζει και σου δινει και αλλο.καταναλωση ΝΑΙ KAΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΡΑ.εισαγωγη η παραεισαγωγη?εγω παραεισςαγωγη το πηρα απο καλο καταστημα γλυτωσα 1000Ε και τα εβαλα φαιρινκ κανω σερβις σε εξουσιοδοτημενο yamahα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Αντίγραφο από cimg1114.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	56,2 KB 
ID:	164822
    gogogo!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της laryfz1
    και αλλη μια!!α και οσο για τις μεσαίες? χαμηλα ναι ειναι λιγι ψοφιο αλλα μετα τις 7000 μαμαει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	stri1.jpg 
Προβολές:	249 
Μέγεθος:	43,7 KB 
ID:	164823
    gogogo!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από laryfz1
    λοιπον φιλε μου παρτο με κλειστα ματια γιατι?1ον ειναι σπορ τουρινκ πριν ειχα το cbr600f ειναι πολυ πιο ανετο,δεν εχει την σελα cbf 1000 alla oyte kai toy r1,2ον φρεναρες! παρτο με abs μην κανεις το λαθος χωρις αυτο 3ον πιπωνεις πολλους <<γρηγορους >>4ον το βαζεις οτι ωρα θες πιστα και μολις θα αρχισειν να ξυνεις τα παντα και λεσ εδω ειμαι, αυτο ομωσ σε ξαφνιαζει και σου δινει και αλλο.καταναλωση ΝΑΙ KAΙΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΙΤΡΑ.εισαγωγη η παραεισαγωγη?εγω παραεισςαγωγη το πηρα απο καλο καταστημα γλυτωσα 1000Ε και τα εβαλα φαιρινκ κανω σερβις σε εξουσιοδοτημενο yamahα
    Σ'ευχαριστώ πολυ. Το ολοσωμο φαιρινγκ σου είναι όλα τα λεφτά!

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Fz1 Fazer Τρίξιμο στο ταμπλώ....
    από THEOD στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2008, 14:10
  2. Fz1 Fazer......Οι πρώτες εντυπώσεις
    από THEOD στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 06:48
  3. Fz1 Fazer......Ήρθε επιτέλους.....
    από THEOD στο forum Off topic