Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: αντε να τους πεισεις...?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ποιός θα είναι πιο δυστιχισμένος;... εγώ που είμαι ανάπηρος ή εκείνοι που στο υπογράφω κιόλας πέραν των παιδιών σου , όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να σε ξεχάσουν κιόλας;

Η ζωή η δική τους δεν καταστρέφεται... η δική σου ναι! Γιατί δεν θα μπορείς να ακολουθήσεις σε πολλά πράγματα εκείνους. Αλλά αυτό θα είναι απόρροια επιλογής δικής σου...ακόμα και αυτό που είναι το χειρότερο σενάριο όλων.

Το έχω ξανακούσει και απο άλλους αυτό και μου κάνει παντελώς εγωιστικό. Όσο παράδοξο και αν ακούγεται. Διότι πιο πολύ πονάει ο παθών παρά η "νοσοκόμα" που εύκολα μπορεί να σε παρατήσει σε χρόνο dt....και μην μου πεί κανείς οτι δεν είναι πιο πιθανό αυτό απο εκεί που λέει πως θα σταθεί ΄διπλα σου.

Gandalf

To λες και μόνος σου: "πέραν των παιδιών σου".Αυτά δε μετράνε;
    Το να μεγαλώσει το παιδί με τη φωτό του μπαμπά,κάπως παλεύεται.
    Το να μεγαλώσει βλέποντας τον σε καροτσάκι/φυτό δε νομίζω..
    Καλά τη νοσοκόμα χέστηνε,συμφωνώ.
    Αλλά:
    * η μάνα που δε θα προλαβαίνει τα τα βγάζει πέρα
    *όλη η οικογένεια που θα πρέπει να εξυπηρετεί τον τραυματία με τρελό ψυχικό και οικονομικό κόστος

δε μετράνε;
    Μας αρέσει το πιο επικίνδυνο χόμπι αλλά να παραδεχόμαστε ότι δεν είμαστε μόνο εμείς που θα υποστούμε τις όποιες συνέπειες.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    δεκτόν...

όμως σκέψου και την αντίθετη πλευρά. Τώρα σου λέω εκ προσωπικής πείρας οτι αν υποχρεωθείς να παρατήσεις κάτι που στην καθημερινότητα (που έτσι και αλλιώς είναι πολύ δύσκολη) σε κάνει να χαμογελάς... είτε λέγεται μηχανή, είτε άθληση, είτε όποιο πράγμα είναι αυτό που σε ευχαριστεί με βαθμό επικινδυνότητας... θα έχει αντίκτυπο και σε αυτούς, κάνοντας το ίδιο δυστιχισμένους.

Προσωπικά προτιμώ να κάνω αυτό που μου αρέσει και να προσέχω όσο μπορώ , παρά να μην το κάνω , να αισθάνομαι πίεση μόνο και μόνο για να μειώσω τους κινδύνους γύρω μου. Και μην ξεχνάμε οτι οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι έτσι και αλλιώς ακόμα και αν είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι σου.

Αλλά όπως είπα είναι προσωπική εκτίμηση και άποψη αυτό. Έχοντας ήδη παιδί...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Allst@rf....

Φίλε μου εγώ είμαι πιο απόλυτος (αλλά αυτός έιμαι εγώ)... και δεν δίνω δεκάρα τι καυλώνει του καθενός να μου πεί να κάνω. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ... κανενός άλλου για να μου πεί το τι θα κάνω. Μπορεί να πεί βέβαια την γνώμη του, την οποια θα έχω ώς ενα στοιχείο για να σκεφτώ κάποια πράγματα (αναλόγως ποιός είναι έτσι;... το παιδί μου ας πούμε...) αλλά ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Οι επιλογές μας σίγουρα επηρρεάζουν μέχρι ενα πολύ μικρό σημείο και άλλους, αλλά αν υποχρεωθείς να αλλάξεις κάτι για να νιώθουν οι άλλοι καλύτερα , τότε αρχίζεις και χάνεις και τον έλεγχο του τι κάνεις στην ζωή σου.

Αυτό όπως είπα είναι προσωπική μου άποψη.

Gandalf

Mε κάλυψες απόλυτα φίλε.

Ζετα Αγαπη μου!!
    πρωτη φορα πραγματικα βλεπω να εχετε ολοι δικιο πανω σε αυτο το διλημα,βασικα και γω εχω πεσει 2 φορες και αυτο μου εμαθε οτι η μηχανη δεν συγχωρει μαγκιες πρωτον και δευτερον ενισχυσε την αντιπατριωτικη μου αποψη οτι ζω σε μια χωρα μπουρδελο που ο καθε μαλακας κανει οτι ναναι χωρις συνεπειες.φιλε μου δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο οπως σου ειπανε και τα παιδια ποιο πανω πρεπει να το βρεις μονος σου,και στην τελικη θα ζησεις και χωρις μηχανη σιγα κιολας μην εσκαγα αν δεν ξανακαβαλαγα μηχανη..σιδερα ειναι το γουσταρω και το ξεγουσταρω ανα πασα στιγμη..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xesemas
    πρωτη φορα πραγματικα βλεπω να εχετε ολοι δικιο πανω σε αυτο το διλημα,βασικα και γω εχω πεσει 2 φορες και αυτο μου εμαθε οτι η μηχανη δεν συγχωρει μαγκιες πρωτον και δευτερον ενισχυσε την αντιπατριωτικη μου αποψη οτι ζω σε μια χωρα μπουρδελο που ο καθε μαλακας κανει οτι ναναι χωρις συνεπειες.φιλε μου δυστηχως δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο οπως σου ειπανε και τα παιδια ποιο πανω πρεπει να το βρεις μονος σου,και στην τελικη θα ζησεις και χωρις μηχανη σιγα κιολας μην εσκαγα αν δεν ξανακαβαλαγα μηχανη..σιδερα ειναι το γουσταρω και το ξεγουσταρω ανα πασα στιγμη..
    βασικα αν συμφωνουσα με σενα δεν θα ειχα ανεβασει αυτο το θρεντ...
    για να ζηταω την γνωμη σας με καιει και με στεναχωρει το ζητημα...
    με εχει επηρεασει πολυ η γνωμη των δικων μου.ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον σας...

Ζετα Αγαπη μου!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    βασικα αν συμφωνουσα με σενα δεν θα ειχα ανεβασει αυτο το θρεντ...
    για να ζηταω την γνωμη σας με καιει και με στεναχωρει το ζητημα...
    με εχει επηρεασει πολυ η γνωμη των δικων μου.ευχαριστω παντος για το ενδιαφερον σας...
    βασικα δεν με ενδιαφερει αν συμφωνουνε ή διαφωνουνε μαζι μου.την γνωμη μου σου ειπα οπως και το ζητησες.η διαφορα ειναι οτι δεν ειμαι εγω αρμοδιος να αναλαβω ευθηνη για σενα ωστε να σου πω καβαλα μηχανη και γραψτους ολους ή μην ξανακαβαλας μηχανη και ολα καλα..μπορω ομως οπως και το εκανα να αναλαβω ευθηνη για τον εαυτο μου και σου ειπα τι θα εκανα εγω αν ειχα το συγκεκριμενο διλλημα. ολα καλα no hard feelings

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    καταλήξαμε: εντουράκι και μακρυά από κακοτοπιές...καλορίζικο!

αλλά βάλε καλά στο μυαλό σου (όσο μακάβριο και να ακούγεται) πως μπορεί η επόμενη βόλτα σου να είναι και η τελευταία...και οδήγησε/προφυλάξου ανάλογα...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    καταλήξαμε: εντουράκι και μακρυά από κακοτοπιές...καλορίζικο!

αλλά βάλε καλά στο μυαλό σου (όσο μακάβριο και να ακούγεται) πως μπορεί η επόμενη βόλτα σου να είναι και η τελευταία...και οδήγησε/προφυλάξου ανάλογα...
    +1000
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Άντε να δικαιολογηθείς τώρα........
    από rc31 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 14:43
  2. Σαββατόβολτα άντε να ξεσκουριάσουμε
    από tai στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 06:43
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2005, 19:33