εσυ με ποιο ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα, σιγα...
εσυ με ποιο ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα, σιγα...
Το ένα 250άρι (CBF σαν το δικό μου) ήταν του Alchimistis !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μα ήμασταν κι εκεί οι μικροί
ένα 125 ένα 150 ένα 200 και δύο 250
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
ευχαριστω για το καλωσορισμα!!! ευχαριστει και το τουμπανο επισης!!! αν και μαλλον προκειται να το αντικαταστησω με πραγματικο τουμπανο αυτη τη φορα...
ευχαριστω για το καλωσορισμα. ευχαριστει και το 'τουμπανο' επισης. αν και προκειται να αντικατασταθει με πραγματικο τουμπανο αυτη τη φορα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
α,ωστε εσυ εισαι αυτος με το μαυρο-ματ gsxr που σταματησαμε διπλα διπλα οταν εκανε μπραφ το transalp.....(τα αλλα δεν τα λεω..............οτι αρεσε πολυ στη κοπελα μου το τουμπανο.....και πηγε να το συγκρινει με την βεσπα.........
αλλα που...............η βεσπα ειναι ετη φωτος η ομορφοτερη
![]()
![]()
καλως ηρθες ......
καλα να περασεις ..........
αντε να τα ξαναπουμε σε πολλες και καλες βολτες!!![]()
![]()
![]()
οντως αψογη η νεαρα. εμενα παλι δεν επαιρνε απο εκπαιδευση και τη χωρισα!Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
Yep ...
Eixa to etero mou hmisi pros ekpaideysh stis strofes k.t.l.
Apsogh h neara opws apodikthke ... idikotera sthn epistrofh me kati Ducati ..![]()
Genikotera : malias, alhths, hevymetalas, tsantakias, mhxanobios :smilea:
gcrook me ti moto hsoun esy??![]()
![]()
:smilea:
εασυ με τι ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα σιγαΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ώστε εσύ είσαι λοιπόν ο άγνωστος αναβάτης με το μάτ μαύρο gsxr που όλοι αναρωτιώμαστάν!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
καλώς ήρθες λοιπόν!!!!!!!!!!!!
τα καλύτερα έπονται!!!
πιάσεκαι κάτσε!!!!
με χασατε γιατι ειδα ενα ολοκαινουργιο Κ5 και αγριευτηκα!!! ασε που ειχα αργησει δυο ωρες στη δουλεια...αληθεια με ποιο μητσο με χασατε??? υποθετω οτι εισαι το κοκκινο 1000RR που πηγαιναμε παρεα την περισσοτερη ωραΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
WELCOME ABOARD ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
εασυ με τι ησουν? ετσι για να γνωριζομαστε σιγα σιγα
ένα κόκκινο πουλί από φωτιά (ZZR 400) που κυνηγούσε έναν παππού με ένα μπλέ shadow το είδες?????
![]()
![]()
τι?????????? όχι??????
εεεεεεεε εγώ ήμουν!!!!
:rotflmao::rotflmao:
σε περιμένουμε στο δέλεαρ!!!!!!
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
για σημερα μιλας??? πες μου ωραΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
ένα κόκκινο πουλί από φωτιά (ZZR 400) που κυνηγούσε έναν παππού με ένα μπλέ shadow το είδες?????
![]()
![]()
τι?????????? όχι??????
εεεεεεεε εγώ ήμουν!!!!
:rotflmao::rotflmao:
σε περιμένουμε στο δέλεαρ!!!!!!
όχι βρε βιαστηκέ......κάθε δευτέρα μαζευόμαστε και καθόμαστε στα γόνατα του crs-k και του tai που σαν μεγαλύτεροι μας λένε παραμυθάκια.......................ααααααααα περνάμε πολύ ωραία!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
για σημερα μιλας??? πες μου ωρα
δες τα σχετικά post!!!
:rotflmao:
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
η αληθεια ειναι οτι ηρθα τη δευτερα και ειδα κοσμο, αλλα επειδη δεν γνωριζα φατσες, εφυγαΑρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
όχι βρε βιαστηκέ......κάθε δευτέρα μαζευόμαστε και καθόμαστε στα γόνατα του crs-k και του tai που σαν μεγαλύτεροι μας λένε παραμυθάκια.......................ααααααααα περνάμε πολύ ωραία!!!!
δες τα σχετικά post!!!
τι.....????????Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
η αληθεια ειναι οτι ηρθα τη δευτερα και ειδα κοσμο, αλλα επειδη δεν γνωριζα φατσες, εφυγα
σοβαρά μιλάς......?????
έλα για πες την αλήθεια...ποιον είδες και τρόμαξες...πες πες μυστικό!!!!!!!!
μα καλά κι εσύ από 35 άτομα λες να μην γνώριζες κάποιον????
ααααααααααααααααααχ την επόμενη δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!
ποιον να γνωρισω ρε. αφου πρωτη φορα ηρθα την κυριακη. αν φορουσατε τουλαχιστο κρανη μπορει και να καταλαβαινα κανενα. αλλα βλεπεις τα ειχατε βγαλει ολοι. ακου εκει, να πινετε καφε χωρις τα κρανη σας...Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
τι.....????????
σοβαρά μιλάς......?????
έλα για πες την αλήθεια...ποιον είδες και τρόμαξες...πες πες μυστικό!!!!!!!!
μα καλά κι εσύ από 35 άτομα λες να μην γνώριζες κάποιον????
ααααααααααααααααααχ την επόμενη δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ενα περιεργο πραγμα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ποιον να γνωρισω ρε. αφου πρωτη φορα ηρθα την κυριακη. αν φορουσατε τουλαχιστο κρανη μπορει και να καταλαβαινα κανενα. αλλα βλεπεις τα ειχατε βγαλει ολοι. ακου εκει, να πινετε καφε χωρις τα κρανη σας...![]()
Την 1η φορα ετσι εγινε και με μενα (ΔΕΝ γνωριζα κανεναν), αλλα εγω ΔΕΝ εφυγα!
![]()
τι να κανουμε, φαινεται εγω ειμαι ντροπαλουλης!!! τελος παντων δεν χαθηκε και ο κοσμος...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ενα περιεργο πραγμα ...![]()
Την 1η φορα ετσι εγινε και με μενα (ΔΕΝ γνωριζα κανεναν), αλλα εγω ΔΕΝ εφυγα!
![]()
απ' οτι καταλαβα, εχω καταδικαστει να σας τρωω στη μαπα για ολη μου τη ζωη!!!![]()
![]()
οποιος γουσταρει, ερχεται σημερα σταυρο του νοτου για![]()
, ετσι για να γνωριστουμε και απο κοντα