Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 37

Θέμα: Η πιο επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία κατά των ατυχημάτων!

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Ασχετως αν συμφωνω με το οτι η ταχυτητα σκοτωνει διατηρω το δικαιωμα να αναλαβω τις ευθυνες μου νομικα και ηθικα ως προς τον εαυτο μου και τον συνανθρωπο μου.
    εγω παντως δεν θελω να αναλαβεις την ευθυνη αν πεσεις πανω μου με 200 και με "στειλεις".δεν θα εχω κανενα προβλημα θα ειμαι μια χαρα.αν ομως δεν με "στειλεις" και μεινω αναπηρος ακομα καλυτερα... ελπιζω μονο να αναλαβεις να με κουβαλας....

Υ.Γ δεν ειναι προσωπικη επιθεση

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosxt
    Αν γίνει αυτό εδώ στην Ελλάδα ο καθένας που έχει υπογράψει αυτό το χαρτί και πάει στο νοσοκομείο έστω και με σπασμένο πόδι από τροχαίο θα τον καθαρίζουνε αμέσως.
    Και μην μου πείτε όχι. Όλοι το ξέρουμε αυτό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    εγω παντως δεν θελω να αναλαβεις την ευθυνη αν πεσεις πανω μου με 200 και με "στειλεις".δεν θα εχω κανενα προβλημα θα ειμαι μια χαρα.αν ομως δεν με "στειλεις" και μεινω αναπηρος ακομα καλυτερα... ελπιζω μονο να αναλαβεις να με κουβαλας....

+ πολλα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest

Tο καταλαβαινω οτι δεν ειναι προσωπικη επιθεση,αλλα ουτως η αλλως το αν θα τρεξω εγω και τις επιπτωσεις αυτου τις αποδεχομαι,ειναι δεδομενο αυτο.

Εγω κατι αλλο εθιξα και ελπιζω να εγινε κατανοητο,ασχετως αν καποιοι συμφωνουν η διαφωνουν.

Υ.Γ Περιμενω να δω αν οντως η ειδηση και τα στατιστικα αληθευουν.....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Ηρθε η απάντηση!!

Παραθέτω την αρχική πηγή της διαφήμισης πριν μεταφραστεί. Το site είναι από τράπεζα αρχείου διαφημίσεων, συνεπώς χρειάζεται membership για να το δεις καθαρά, αλλά και να μην είσαι μέλος, μπορείς να το διαβάσεις παρ' όλο που έχει το ενοχλητικό παραθυράκι μπροστά.

http://www.coloribus.com/adsarchive/...ficate-201876/

Και στη γλώσσα μας:
    http://www.freevox.gr/?p=1804

Και το έγγραφο:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	latvianorgandonors.jpg 
Προβολές:	134 
Μέγεθος:	65,9 KB 
ID:	164977

Banned Το avatar του/της WebD
    Αν γίνει αυτό εδώ στην Ελλάδα ο καθένας που έχει υπογράψει αυτό το χαρτί και πάει στο νοσοκομείο έστω και με σπασμένο πόδι από τροχαίο θα τον καθαρίζουνε αμέσως.
    Και μην μου πείτε όχι. Όλοι το ξέρουμε αυτό.

Εγώ που έχω κάρτα δωρητή θα πρέπει να φυλάγομαι δηλαδή;;; Έλεος!!!! μη λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι και ειδικά ότι έχουμε ακούσει να λένε δεξιά αριστερά διάφοροι!!!

Κι όσοι διαφωνούν με το ηθικό μέρος της ιδέας.... εφόσον δεν σέβεστε τη ζωής σας, αλλά κυρίως τις ζωές των άλλων!!!! πως μπορείτε να ζητάτε από τους άλλους να σας σέβονται;;; Και γιατί είναι τόσο κακό να προσφέρεις τα όργανα σου σε κάποιον άλλον από τη στιγμή που εσύ έχεις γίνει αλοιφή στην άσφαλτο;;

Για ακόμη μια φορά είμαστε αντίθετοι σε κάτι που θα έπρεπε να το κάνουμε οικειοθελώς εδώ και δεκαετίες!!!!!!! Κι όποιος έχεις αντίρρηση πριν απαντήσει εδώ.... ας πάει μια βόλτα από κανένα νοσοκομείο που κάνουν αιμοκάθαρση (για να μη πω τίποτα χειρότερο) και μετά ευχαρίστως να τον ακούσω.

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Εγώ που έχω κάρτα δωρητή θα πρέπει να φυλάγομαι δηλαδή;;; Έλεος!!!! μη λέμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι και ειδικά ότι έχουμε ακούσει να λένε δεξιά αριστερά διάφοροι!!!

Κι όσοι διαφωνούν με το ηθικό μέρος της ιδέας.... εφόσον δεν σέβεστε τη ζωής σας, αλλά κυρίως τις ζωές των άλλων!!!! πως μπορείτε να ζητάτε από τους άλλους να σας σέβονται;;; Και γιατί είναι τόσο κακό να προσφέρεις τα όργανα σου σε κάποιον άλλον από τη στιγμή που εσύ έχεις γίνει αλοιφή στην άσφαλτο;;

Για ακόμη μια φορά είμαστε αντίθετοι σε κάτι που θα έπρεπε να το κάνουμε οικειοθελώς εδώ και δεκαετίες!!!!!!! Κι όποιος έχεις αντίρρηση πριν απαντήσει εδώ.... ας πάει μια βόλτα από κανένα νοσοκομείο που κάνουν αιμοκάθαρση (για να μη πω τίποτα χειρότερο) και μετά ευχαρίστως να τον ακούσω.

Δεν διαφωνώ καθόλου με την κίνηση να είναι κάποιος δωρητής οργάνων ίσα ίσα που θαυμάζω την κίνηση αυτή, αλλά όταν σκεφτόμουνα να γίνω άκουγα πάντα από όλους ένα μεγάλο όχι γι’αυτό και γι’αυτό.
    Μπορεί να είναι ότι ακούμε δεξιά και αριστερά αλλά μετά από περιστατικό που άκουσα για έναν γνωστό αυτή είναι η γνώμη μου.
    Και προς θεού δεν είπα ότι είναι κακό να είναι κάποιος δωρητής.

Έχεις δίκιο!!! όλοι έχουμε ακούσει!!! κι εγώ είχα και έχω ακούσει πολλά!!! αλλά και είδα πολλά από μια (ευτυχώς περαστική) διαμονή μου σε νοσοκομείο... είδα ανθρώπους να βασανίζονται από κάτι πολύ πιο απλό... από έλλειψη αίματος!!! και σίγουρα για τη δωρεά αίματος δεν έχουμε ακούσει "περίεργες" ιστορίες... αλλά κάνεις μας δεν πάει να γίνει δωρητής.

Γιατί λοιπόν θα πρέπει να μας επιβάλουν να κάνουμε κάτι.... που μπορούμε να κάνουμε από μόνοι μας και μάλιστα δε μας κοστίζει απολύτως τίποτα!!!!!

Η δωρεά αίματος κοστίζει μόνο 10 λεπτά (τη φορά)!!! (μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να ξαναδώσω) και η δωρεά οργάνων επίσης 10 λεπτά σε κάποιο ΚΕΠ...

Αλήθεια έχει τόσο πολύ σημασία για κάποιον τι θα γίνουν τα όργανα του όταν θα φύγει σε μια λάθος στροφή;;;;;;

Καρδίτσα ΝΤΙΠ μυαλό Το avatar του/της giorgosxt
    Έχεις δίκιο!!! όλοι έχουμε ακούσει!!! κι εγώ είχα και έχω ακούσει πολλά!!! αλλά και είδα πολλά από μια (ευτυχώς περαστική) διαμονή μου σε νοσοκομείο... είδα ανθρώπους να βασανίζονται από κάτι πολύ πιο απλό... από έλλειψη αίματος!!! και σίγουρα για τη δωρεά αίματος δεν έχουμε ακούσει "περίεργες" ιστορίες... αλλά κάνεις μας δεν πάει να γίνει δωρητής.

Γιατί λοιπόν θα πρέπει να μας επιβάλουν να κάνουμε κάτι.... που μπορούμε να κάνουμε από μόνοι μας και μάλιστα δε μας κοστίζει απολύτως τίποτα!!!!!

Η δωρεά αίματος κοστίζει μόνο 10 λεπτά (τη φορά)!!! (μακάρι να μπορέσω κάποια στιγμή να ξαναδώσω) και η δωρεά οργάνων επίσης 10 λεπτά σε κάποιο ΚΕΠ...

Αλήθεια έχει τόσο πολύ σημασία για κάποιον τι θα γίνουν τα όργανα του όταν θα φύγει σε μια λάθος στροφή;;;;;;
    Όχι δεν έχει καμία σημασία τι θα γίνουνε τα όργανά του από την στιγμή που θα είναι άχρηστα γι’αυτόν.
    Αλλά το δικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλω να τα χαρίσω από τη στιγμή που δεν τα χρειάζομαι άλλο και όχι να μου τα πουλήσουνε για να τα κονομήσουνε κάποιοι.

Τεσπα. Κατάλαβες τι ακριβώς δεν θέλω φίλε μου!
    Καληνύχτες

Αλλά το δικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλω να τα χαρίσω από τη στιγμή που δεν τα χρειάζομαι άλλο και όχι να μου τα πουλήσουνε για να τα κονομήσουνε κάποιοι.
    Αφου ουτως η αλλως ψοφιος θα εισαι, η αγοραπωλησια σε πειραξε;;
    Δηλαδη προτιμας να τα αφησεις να σαπισουν, παρα να σωσεις καποιου την ζωη επειδη "καποιος" θα εκμεταλλευτει τον θανατο σου προς οικονομικο του οφελος;;

Η ακομη φανταζεσαι πως αμα σπασεις το ποδι σου και σε πανε στο νοσοκομειο θα σου βουτηξουν το νεφρο;;

Αχ, καταραμενο Hollywood με τις ταινιες σου, τι κανεις στα παιδια μας!!

Xμμμμμμμμμμμ...και το καπνισμα εις γνωση μας μας σκοτωνει οπως και το ποτο....γιατι να μην υπογραφουμε και για αυτο για δωρεα οργανων????

μια ερωτηση μονο....οταν γινεσε δωρητης κανεις και αναλογες εξετασεις για να δουν την συμαβοτητα σου η ολα γινονται αφου επελθει το μοιραιο???

Δεν χρειάζεσαι καμιά απολύτως εξέταση.... παρά μόνο κάνεις μια αίτηση στα ΚΕΠ και μετά από λίγο καιρό σου έρχεται η κάρτα του Οργανισμού μεταμοσχεύσεων.

Ο μόνος λόγος ύπαρξης τη κάρτας είναι για να ξέρουν οι γιατροί ότι είσαι δότης κι ότι δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τη διαδικασία οι παραπληροφορημένοι συγγενείς.

Αν υπήρχαν εξετάσεις συμβατότητας κλπ πριν το μοιραίο τότε ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ύποπτα τα πράγματα!!! Τώρα όμως ουσιαστικά η κάρτα είναι σαν μια δήλωση που πιθανόν να το έχεις πει σε γνωστούς και συγγενείς ότι θέλει να γίνεις δότη αλλά δεν μπορούν να το ξέρουν οι γιατροί.... και κάθε λεπτό που περνάει εκείνη τη στιγμή είναι πολύτιμο.

Το θέμα δεν είναι να μας το επιβάλουν αλλά να το περάσουν στη παιδεία των Ελλήνων!!! Έτσι που έχουμε καταντήσει όμως σαν κράτος.... ακόμη και μια τέτοια λύση ακούγεται καλή για τη περίπτωση μας!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Δεν χρειάζεσαι καμιά απολύτως εξέταση.... παρά μόνο κάνεις μια αίτηση στα ΚΕΠ και μετά από λίγο καιρό σου έρχεται η κάρτα του Οργανισμού μεταμοσχεύσεων.

Ο μόνος λόγος ύπαρξης τη κάρτας είναι για να ξέρουν οι γιατροί ότι είσαι δότης κι ότι δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τη διαδικασία οι παραπληροφορημένοι συγγενείς.

Αν υπήρχαν εξετάσεις συμβατότητας κλπ πριν το μοιραίο τότε ναι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ύποπτα τα πράγματα!!! Τώρα όμως ουσιαστικά η κάρτα είναι σαν μια δήλωση που πιθανόν να το έχεις πει σε γνωστούς και συγγενείς ότι θέλει να γίνεις δότη αλλά δεν μπορούν να το ξέρουν οι γιατροί.... και κάθε λεπτό που περνάει εκείνη τη στιγμή είναι πολύτιμο.

Το θέμα δεν είναι να μας το επιβάλουν αλλά να το περάσουν στη παιδεία των Ελλήνων!!! Έτσι που έχουμε καταντήσει όμως σαν κράτος.... ακόμη και μια τέτοια λύση ακούγεται καλή για τη περίπτωση μας!!!!
    επειδη ειμαι και εγω δωρητης οργανων (εχω καρτα κλπ) συμφωνω με αυτα που λες, αλλα οι συγγενεις εχουν τον τελευταιο λογο αν γινει σ'εσενα το μοιραιο και δεν μπορεις να παρεις αποφαση.

δλδ ακομα και που εισαι δωρητης ΠΡΕΠΕΙ να δωσουν αυτοι το οκ για να παρουν καποιο ζωτικο σου οργανο. αν πουνε οχι δεν γινεται τιποτα.

το θεμα ειναι να τους πεισεις απο πριν οτι αν γινει η στραβη και ειναι μη ανατρεψιμη η κατασταση να βαλουν την λογικη κατω και οχι το συναισθημα, πραγμα το οποιο το εχω κανει με τους δικους μου γονεις.

η γνωμη μου ειναι οτι ΟΛΟΙ οι μοτοσυκλετιστες ΠΡΕΠΕΙ να γινουν δωρητες οργανων.
    μπορουν ανα πασα στιγμη να σωσουν εναν αλλον ανθρωπο. η τυχη παιζει περιεργα παιχνιδια.

τεσπα εμενα μου φανηκε καλο το μετρο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    δλδ ακομα και που εισαι δωρητης ΠΡΕΠΕΙ να δωσουν αυτοι το οκ για να παρουν καποιο ζωτικο σου οργανο. αν πουνε οχι δεν γινεται τιποτα.
    Νομίζω ότι εδώ κάνεις λάθος..... η κάρτα λέει απλά ότι πρέπει να ενημερώνονται οι συγγενείς για την απόφαση σου. Αλλιώς ποιος ο λόγος ύπαρξης της κάρτας αν πάλι στο τέλος αποφασίζει κάποιος άλλος για σένα; Αν εγώ είμαι μαλωμένος με τους γονείς μου.... αυτοί θα αποφασίσουν για μένα;;; τι διάολο την έβγαλα τότε τη κάρτα;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Νομίζω ότι εδώ κάνεις λάθος..... η κάρτα λέει απλά ότι πρέπει να ενημερώνονται οι συγγενείς για την απόφαση σου. Αλλιώς ποιος ο λόγος ύπαρξης της κάρτας αν πάλι στο τέλος αποφασίζει κάποιος άλλος για σένα; Αν εγώ είμαι μαλωμένος με τους γονείς μου.... αυτοί θα αποφασίσουν για μένα;;; τι διάολο την έβγαλα τότε τη κάρτα;;;
    σωστη η λογικη σου αλλα ετσι ειναι.

αν θες παρε και στον Ε.Ο.Μ. να στο επιβεβαιωσουν.
    εγω ειχα παρει πρωτα εκει και μετα με παρεπεμψαν στο ΚΕΠ,οπου εκανα και την δηλωση και μετα απο 3 μηνες μου ηρθε ταχυδρομικως η καρτα.

και αυτο με το ατυχημα ειναι λιγο θολο, αφου αν γινει κατι πρεπει να ψαξει ο γιατρος να βρει την καρτα?? (σε ποσους το κανουν αυτο)

ή θα κοιταξει το ονομα μεσω υπολογιστη για να δει αν εισαι δωρητης??

νομιζω οτι οι δικοι σου πρεπει να ενημερωσουν το νοσοκομειο που νοσηλευεσαι οτι εισαι δωρητης.

εγω θα γουσταρα να μας ειχαν δωσει καμια μεταλικη ταυτοτητα (οπως αυτες στο στρατο και να της κρεμουσαμε καπου πανω μας) οπως και αυτοι που εχουν ζαχαρο...

τεσπα,καλα να ειμαστε και να παμε απο βαθεια γεραματα αλλα ποτε δεν ξερεις...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 09:05
  2. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΤΙΩΝ
    από AUFGEBRACHT στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2007, 13:16
  3. ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
    από sakisdani750 στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 00:42
  4. O ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΞ...
    από dio650gs στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2006, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF