Εγω απο Πειραια αλλα μενω Λεσβο τωρα![]()
![]()
ρε asphyx κι εγώ σύνορα πετρούπολη ίλιον είμαι χαχα.μαλακία δεν νομίζω να το έχω δει κάπου το δικό σου έλεος!
επίσης είναι αθήνα(ολυμπιακό χωριό)
και ένας φίλος μου με sv.έχω εξεταστική όμως τώρα,από 3 ιουλίου θα είμαι πάλι κάτω.
έχουμε ήδη κανονίσει άτυπα για βόλτα τον ιούλιο,άμα είναι θα ενημερώσω όποιος μπορεί να έρθει.
επίσης τώρα τελευταία έχω δει και ενα sv1000s μπλε στην πετρούπολη να κυκλοφορεί αλλά δεν μού
'κατσε να του μιλήσω να δω αν είναι και στο φόρουμ.
Antres den einai aytoi pou forane pantelonia,einai aytoi pou forane adiavroxa(aprilia)
Εγώ συγκεκριμένα είμαι στη Παλατιανή δεν πολυ κυκλοφορώ προς τα κει αν το δεις Πετρούπολη σπανίως έξω απο τη Ραστονι!!
Εγώ τώρα (καμιά 10χρόνια) μένω στο μαρούσι ,αλλά πρώτα έμενα στο ίλιον οπότε πηγαίνω καμιά φορά για κανα καφεδάκι να δώ καί κανένα παλιόφιλο.Βλέπω είναι καί άλλοι από αυτά τα μέρη , σίγουρα θα έχουμε συναντηθεί.
Μιας και οι Σαλονικιοί βρεθήκανε για βόλτα-καφέ, σειρά έχουν και οι Αθηναίοι να δείξουν αποφασιστικότητα και πηγμή.
Θέτω ξανά θέμα για κανά καφέ-μπύρα. Οτιδήποτε είναι πάνω από μία ώρα δρόμος απορρίπτεται! Εχουμε και μία Ιταλία να βγάλουμε σε λίγες μέρες...
Άντε τότε να βρούμε κανα μέρος να πάμε καμια βόλτα!!!
Η Κυριακή έφτασε!!!
Για πρότεινε τιποτα ρε συ dim!!
Βασίλη????????
παιδια εσεις απο περιστερι,ιλιον, πετρουπολη μερια προσεχετε γιατι κυκλοφοραει ενα sv μαυρο στην περιοχη σας, τωρα 1000, 650, ς, γυμνο θα σας γελασω. παντως ηταν κ5 και πανω.
εθεαθει παρασκευη απογευμα, σημερα δηλαδη, στη θηβων με κενεντυ με οδηγο να εχει τα μυαλα του στο αριστερο αγκωνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O dimaval είναι στο βάθος της Foto ο οποίος πήγαινε και πολύ καλά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από basilzog
!!!
Ο dιm δεν μπορει για μεγαλες διαδρομες!Οποτες αν ειναι για εκτος Αθηνων προτεινα για ΛΑΥΡΙΟ Η ΛΟΥΤΡΑΚΙ που ναι κοντα!Αλλιως πουθενα εντως για μπυρα!
Οι αλλοι?
ΟΚ...Πάμε Λουτράκι την Κυριακή?Εγώ είμαι μέσα.
Αν δεν έχεις κανονίσει κατέβα το Λουτράκι δεν έχει την τέλεια παραλία αλλά για ΣΚ είναι μια χαρά. Άντε σε περιμένουμε.![]()