Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 70

Θέμα: καταγγελια ξενου φωτορεπορτερ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ε και;

τι σημαινει αυτο;

Οτι επειδη ασκειται αστυνομικη βια στις "πολιτισμενες" χωρες εχουν αυτοματα το ελευθερο οι αστυνομικοι της Ελλαδος να βαρανε και να συλλαμβανουν οποιον θελουν;

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    δλδ ρε Γιώργο αμα κάνουν και άλλοι της μαλακίες αυτες εμεις παίρνουμε συχωροχάρτι??

Απο πότε η παρανομία μετριέται με την παρανομία σε άλλες χώρες?

Απο πότε η ελευθερία για την οποία πέθαναν τόσες και τόσες γενιές Ελλήνων, μετριάζετε με βάσει τον φασισμό άλλων??

οτι νανε λες μερικές φορές γμτ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔIΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ MEDIA (Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ "INDYMEDIA" ... IF YOU KNOW WHAT I MEAN)

μιλανε ολοι .... μιλανε και οι Α.Ρ.Δ.... ελεος!!!!!!

btw απο τι γραφει δεν ειναι φωτορεπόρτερ ο τυπας αλλα σπουδαστής! απο που και ως που φωτορεπόρτερ? τον εχει στήλη καμιά εφημερίδα? δουλευει για κάποιον? ενας πουθενάς ειναι και δηλωνε "φωτογράφος" (οπως εγω μπορω να δηλωσω... συγγραφέας!)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΕΣ? ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΝΤΙΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΜΕ ΤΙ ΜΙΑ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ?

ΟΚ ας πούμε ότι εγώ πίστεψα μία απλή επιστολή. Δεκτόν. Εσύ αν δεν κάνω λάθος ανέφερες για το τι γίνεται σε άλλες χώρες. Και συγκεκριμένα είπες για ΗΠΑ Ιταλία και Αγγλία για να συγκρίνουμε. Και σου λέω το πολύ απλό. Για να το λες θα το ξέρεις έτσι θα είναι. Επομένως δώσε και σε μας μία επιστολή ή ένα δημοσίευμα για να το δούμε και να καταλάβουμε τι γίνεται. Αντί γι' αυτό άρχισες τα γνωστά σου. Και στο ξαναλέω. Θέλω να το δεχτώ πως είναι έτσι. Όπως τα λες. Θα μας δείξεις κάτι να το δούμε κι εμείς;;; Με στοιχεία;;; Για να το καταλάβω ο άνθρωπος.

Όσο για την απλή επιστολή αυτή η επιστολή κυκλοφορεί εδώ και κάποιες ημέρες. Και έχει φτάσει σε πολλά ΜΜΕ και δημοσιογράφους. Εκτιμώ ότι ΔΕΝ είναι 100% αληθινή! Εκτιμώ δηλαδή ότι εμπεριέχει υπερβολές. Ωστόσο θεωρώ ότι υπάρχει αλήθεια σε βασικά της σημεία.
    Αλλά ας πούμε ότι δεν είναι έτσι. Ας πούμε ότι κάνω λάθος και δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας.
    Επειδή ήμουν σε εκείνη την πορεία μαζί με πολλούς συναδέλφους και ήμουν και στον Αγ. Παντελεήμονα μετά την πορεία αν θες να σου πω τη δική μου μαρτυρία για τα όσα είδα. Κι αν δεν σου κάνει η δική μου γιατί πιθανά να την θεωρείς μεροληπτική να σου πω συνάδελφο ο οποίος μάλιστα είναι πολύ "δεξιός" να του μιλήσεις να σου πει γι αυτά που είδε εκείνος. Που είναι και νεοδημοκράτης.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

γιατι μου λες οτι ο συναδελφος σου ειναι δεξιος? εμενα τι με νοιαζει? ουτε καν δεξιος δεν ειμαι!

και γιατι κυκλοφορει στα δημοσιογραφικα στεκια η επιστολη αφου ο τυπος δεν ειναι συναδελφος σου?

και γιατι να μη πιστεψω τη μαρτυρια σου? εσυ εισαι ενα υπαρκτο προσωπο σε ξερω... εχουμε κατσει και 10 φορες να πιουμε ενα καφε! εκει να το πιστεψω γιατι οχι?... αλλα ενα πουθενα απο το εκουαδορ... χλωμο...

γιατι μου λες οτι ο συναδελφος σου ειναι δεξιος? εμενα τι με νοιαζει? ουτε καν δεξιος δεν ειμαι!

και γιατι κυκλοφορει στα δημοσιογραφικα στεκια η επιστολη αφου ο τυπος δεν ειναι συναδελφος σου?

1). Στο είπα ότι είναι δεξιός όχι για να κάνω σύγκριση με σένα ή να πω ότι είστε και οι δύο δεξιοί αλλά για να σου πω ότι υπάρχουν πολλοί μάρτυρες σε πολλά γεγονότα σε διάφορα σκηνικά οι οποίοι μπορούν να τα επιβεβαιώσουν και ότι αυτοί οι άνθρωποι τυγχάνει κάποιοι από αυτούς να ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη. Δεν έχουν δηλαδή κάποιο όφελος να είναι κατά των αστυνομικών ή κατά της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Γι αυτό στο είπα. Για να ξέρεις ότι δεν εκπροσωπούν όλοι κάποιο χώρο ενάντιο στην κυβέρνηση και στην εξουσία.

2). Τώρα για το δεύτερο... τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Κάθε τι μπορεί να φτάσει στα γραφεία και από κει και πέρα εξαρτάται πόσο θα κριθεί σοβαρό ή όχι. Αυτός έστειλε μία επιστολή και αυτή μέσω διαδικτύου κυκλοφόρησε. Απλό δεν είναι;;;

οκ τωρα μιλαμε... στο συγκεκριμένο θεμα και τα σχετικά οι αρχες μου ειναι οι εξης:

1. δε πιστεύω κανενα χωρις να διασταυρώσω πληροφορίες
    2. αν υπάρχουν ΜΟΝΟ οι μαρτυρίες των εμπλεκομένων θα πιστέψω παντα την εκδοχή της Αρχής (εκτος και αν ειμαι σίγουρος για την φερεγγυότητα του "άλλου" εμπλεκομενου)
    3. δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους Α.Ρ.Δ. (εχω περισσοτερη στην αστυνομια αν και ακουγεται παραξενο...)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο που ενας "πουθενας" απο το Εκουαδορ ηρθε στην Ελλαδα και ενεπλακη εσκεμενα σε επεισοδια προκειμενου να τον συλλαβουν με αποτερο σκοπο να γραψει μια επιστολη με ανακριβειες και ψευδη στοιχεια για να κατηγορησει του αγιους Ελληνες αστυνομικους;

οκ τωρα μιλαμε... στο συγκεκριμένο θεμα και τα σχετικά οι αρχες μου ειναι οι εξης:

1. δε πιστεύω κανενα χωρις να διασταυρώσω πληροφορίες
    2. αν υπάρχουν ΜΟΝΟ οι μαρτυρίες των εμπλεκομένων θα πιστέψω παντα την εκδοχή της Αρχής (εκτος και αν ειμαι σίγουρος για την φερεγγυότητα του "άλλου" εμπλεκομενου)
    3. δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους Α.Ρ.Δ. (εχω περισσοτερη στην αστυνομια αν και ακουγεται παραξενο...)

1). συμφωνώ δεν διαφωνώ
    2). κακώς. Οι αρχές προσπαθούν πάντα να μετριάσουν το γεγονός (σχεδόν πάντα) και να μειώσουν τη σημασία του.
    3). Απόλυτη εμπιστοσύνη δεν έχω ούτε εγώ αλλά στην αστυνομία να έχεις την ελληνική... αυτό κι αν είναι άτοπο. Επειδή μέρα με τη μέρα τους γνωρίζω περισσότερο... άστο... τραγική κατάσταση! Χωρίς να φταίνε αποκλειστικά μόνο οι ίδιοι.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει το λογο που ενας "πουθενας" απο το Εκουαδορ ηρθε στην Ελλαδα και ενεπλακη εσκεμενα σε επεισοδια προκειμενου να τον συλλαβουν με αποτερο σκοπο να γραψει μια επιστολη με ανακριβειες και ψευδη στοιχεια για να κατηγορησει του αγιους Ελληνες αστυνομικους;

δεν διαφωνώ με αυτό που λες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά αν διαβάσεις πολύ προσεκτικά την καταγγελία νομίζω θα διακρίνεις και συ υπερβολές.

δεν εχω ιδεα... παντα υπαρχει η εκδοχη της προβοκατσιας... και στη τελικη μπορει να γουσταρει riots οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικλανοι και να θελει να παρει το feeling

το θεμα ειναι οτι δεν αποκλειω οτι μπορει να εγινε το γεγονος αλλα το αναθεμα στις πρωτες απαντησεις του ποστ και τα συμπερασματα με εξοργιζουν! τοσο απλα

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    δεν εχω ιδεα... παντα υπαρχει η εκδοση της προβοκατσιας... και στη τελικη μπορει να γουσταρει riots οπως λενε και οι φιλοι μας οι αμερικλανοι και να θελει να παρει το feeling

το θεμα ειναι οτι δεν αποκλειω οτι μπορει να εγινε το γεγονος αλλα το αναθεμα στις πρωτες απαντησεις του ποστ και τα συμπερασματα με εξοργιζουν! τοσο απλα
    τη προβοκατσια ρε συ IDI μπορει να τη κανει ο οποιοσδηποτε εναλλακτικος αριστεροσυσπειρωριζοσπαστικος τυπος....

δεν αντιλεγω στο οτι ο τυπος μπορει να λεει και τα δικα του, αλλα αυτα που περιγραφει δεν ειναι και τοσο υπερβολικα η αδυνατα να συμβουν δε νομιζεις;

ναι αλλα δε θα σχολιαζαμε μια επιστολη ενος "εναλλακτικου αριστεροσυσπειρωριζοσπαστικου τυπου" μεσα στο moto.gr, δε συμφωνεις?

το πλιατσικο του δεκεμβρη εκανε το γυρο του κοσμου μεσω ΜΜΕ... ολα τα κοπροσκυλα σε καθε γωνια της γης θα λεγαν "τι ωραια! στην ΑΘΗΝΑ επρεπε να ζουμε".....

βεβαια το γυρο του κοσμου θα εκανε και η δολοφονία του πιτσιρικά και για αυτο δεν πρεπει να ειμαστε και πολυ περήφανοι....

:a16: :a16: :a16: :a12: Λες και δεν ξέρουμε πως λειτουργεί η Ελλ. Αστυνομία....

Η επιστολή αν είναι αληθινή η οχι μας μάρανε....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Track day -27/5/07
    από gdk4fireblade στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2007, 11:35
  2. Καταγγελία Ταρίφα
    από nelson στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10