Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: hayabusa '08 προβληματακι στα ηλεκτρονικα??

Εχω xenon εδω και 3 χρονια....τα Ballast (εχω και τις 2 σκαλες) τα εχω βαλει πανω στους αεραγογους του ram air...ο συναγερμος που εχω ειναι τις spyball...κανενα προβλημα απολυτος...το μονο που επαθα (λεμε τωρα) ειναι οτι μετα απο 2 χρονια η μπαταρια ηθελε αντικατασταση....α ναι και καποιες φορες που η μπαταρια ετρωγε τσαμπουκα με τα φωτα και το συνεχομενα αναμενο βεντιλατερ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Εχω xenon εδω και 3 χρονια....τα Ballast (εχω και τις 2 σκαλες) τα εχω βαλει πανω στους αεραγογους του ram air...ο συναγερμος που εχω ειναι τις spyball...κανενα προβλημα απολυτος...το μονο που επαθα (λεμε τωρα) ειναι οτι μετα απο 2 χρονια η μπαταρια ηθελε αντικατασταση....α ναι και καποιες φορες που η μπαταρια ετρωγε τσαμπουκα με τα φωτα και το συνεχομενα αναμενο βεντιλατερ...

ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ HAYABUSA..........

Έτσι νόμιζα κί έγώ...........ΑΛΛΑ....???

Νέο μέλος
    το προβλημα λυνεται παιδια.ζητηστε να σας βαλουν μπαλανς να κανει cam bass στη μεγαλη σκαλα και δουλευουν ολα αψογα

Παιδια οπως ειπα το μαγαζι που τα περασα ειναι ακρως αξιοπιστο,φιλικο και το ποιο γνωστο για την πολη τον Σερρων που μενω.

Πηγα λοιπον,του πα το προβλημα,ρωτησε στα τηλεφωνα μεγαλους εμπορους και ατομα της δουλειας αν ξερει κανεις κατι τετοιο.

Κανεις δεν ειπε πως ειχε προβλημα,επισης μου ειπε πως ,οτι και να βγαλει η μηχανη,οποιοδηποτε προβλημα το καλυπτει χαλαρα αυτος.
    Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας...επισης για καλο κ για κακο μου εβαλε στα ξενον και εναν πυκνωτη για να μην αφηνει καμια παρεμβολη στα οργανα της μηχανης..δεν το πολυκαταλαβα αυτο κ δεν με νοιαζει φυσικα...
    πραγματικα,οποιος ειναι εδω γυρω μπορει να περασει μια βολτα και να βαλει οτιδηποτε θελει στο μπουσα του ή οτιδηποτε αλλο εχει

...γυρισα απ το διημερο μ στην θαλασσα,ολα καλα δουλεψαν!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Καλημέρα.....ουφ ουφ τώρα το είδα!

Στην περίπτωση αυτή αν δεν θέλεις να βγάλεις το xenon πρέπει να βρεις ballast να έχει την ένδειξη
    ANTICANBUS ή can bus safe κάπως έτσι τεσπα!
    Σε αυτά τα ballast υποτίθεται πως δεν ''ξεφεύγει'' προς τη γραμμή τροφοδοσίας η συχνότητα που
    ταλαντώνει και έτσι δεν κάνουν παρεμβολές σε ότι ηλεκτρονικό έχει πάνω του το όχημα!
    ΔΕΝ τα έχω δοκιμάσει για να ξέρω αν κάνουν αυτό που λένε αλλά είναι τα μόνα που μπορούν να
    τοποθετηθούν σε κουτιά που δουλεύουν με δίαυλο can!

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Στην περίπτωση αυτή αν δεν θέλεις να βγάλεις το xenon πρέπει να βρεις ballast να έχει την ένδειξη
    ANTICANBUS ή can bus safe κάπως έτσι τεσπα!

(στην χειρότερη περίπτωση, παρεμβάλεις στην γραμμή ένα φίλτρο στραγγαλιστικού πηνίου - σαν αυτά που έχουν τα καλώδια τροφοδοσίας P.C.)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ήταν ήδη ANTICANBUS ,οποτε μαλλον αυτο δεν αρκουσε....παντος προς το παρον ολα καλα...θα δουμε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Κι εμενα μου το εκανε αυτο 2 φορες στον ενα μηνα που εχω το Κ8 1000,ολα ειναι μαμα πανω. Εσβησα τον διακοπτη,τον ξαναγυρισα και ολα οκ αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι συμβαινει αυτο! Καινουριο μηχανακι ειναι,προβλεπονται τετοιες παπαριες???

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Hayabusa 08 - κομμένη βάση κινητήρα
    από Tak-Attack στο forum Suzuki Hayabusa
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 10:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •