Σωστοοοοο.Συμμετεχω αλλα αντιδρω![]()
Σωστοοοοο.Συμμετεχω αλλα αντιδρω![]()
mustili
εγω παντως θα παω να το ριξω το πετραδακι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
θα βγει πολύ άνετα και πολύ χαλαρά...
9 - 10 θα είσαι σπίτι σου το αργότερο.
εκτός πια και αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι κανά σαλιγκάρι.
α και μην πας από τις έξι.
επτά παρά τεταρτο, παρά δέκα μια χαρά είναι.
Thnx!![]()
![]()
Άμα ποθάνω βάλτε μου τη μηχανή στο μνήμα.
Μα να τη στέσετε καλά να μη χυθεί η βενζίνα.
:a015:
Μπα, δεν πείθομαι....
Αυτή τη φορά λέω να απέχω.....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Πρωτα ψηφος και μετα για ολοημερη ξαπλα στην αμμο...Η αποχη δεν ωφελησε ποτε κανενα πολιτη,ουτε περιεχει πολιτικο μυνημα..Αυτα ειναι παραμυθια..Εγω θεωρω οτι ειμαι υποχρεωμενος να παω να ψηφισω απο την στιγμη που μπορω και ειμαι υγιης..Το ιδιο θεωρω οτι πρεπει να κανουν ολοι οι πολιτες ανεξαρτητα ιδεολογιας..
Δεν την πουλαω/ανταλλαζω/χαριζω,εσκεμμενα το τελευταιο,σε κανενα π0&$τη...
![]()
![]()
Aπο tvxs
Αντιδράσεις και ερωτήματα προκάλεσε στη μπλογκόσφαιρα η δημοσκόπηση της Kapa Research για τις επιδόσεις των αρχηγών των κομμάτων στο χθεσινό debate, που αποφάνθηκε ότι η πολιτική παρουσία του Κ. Καραμανλή κρίθηκε από τους τηλεθεατές ως η καλύτερη. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για «στημένη» δημοσκόπηση, καθώς δημοσιεύθηκε... οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του debate.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ το debate ξεκίνησε στις 20:10, στην ηλεκτρονική ανάρτηση του Βήματος η ώρα που δημοσιεύτηκε η δημοσκόπηση ήταν στις 20:18, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τα εύλογα ερωτήματα των πολιτών που είδαν έκπληκτοι τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, όχι μόνο πριν ολοκληρωθεί το debate, αλλά οχτώ μόλις λεπτά μετά την έναρξή του. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε γίνει μόνο η πρώτη ερώτηση σε πολιτικό αρχηγό.
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Σε κανενα πουστη ... οπως ορθοτατα τοποθετηθηκες mats
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Εγώ που δεν είμαι υγιής και έχω να ψηφίσω από το 86,μπορώ να μην πάω;:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
.Εγω θεωρω οτι ειμαι υποχρεωμενος να παω να ψηφισω απο την στιγμη που μπορω και ειμαι υγιης.Ρε τι χάνω που δεν βλέπω τηλέοραση και δεν ενημερώνομαι για το πολιτικό γίγνεσθαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
Aπο tvxs
Αντιδράσεις και ερωτήματα προκάλεσε στη μπλογκόσφαιρα η δημοσκόπηση της Kapa Research για τις επιδόσεις των αρχηγών των κομμάτων στο χθεσινό debate, που αποφάνθηκε ότι η πολιτική παρουσία του Κ. Καραμανλή κρίθηκε από τους τηλεθεατές ως η καλύτερη. Πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για «στημένη» δημοσκόπηση, καθώς δημοσιεύθηκε... οχτώ λεπτά μετά την έναρξη του debate.
Πιο συγκεκριμένα, ενώ το debate ξεκίνησε στις 20:10, στην ηλεκτρονική ανάρτηση του Βήματος η ώρα που δημοσιεύτηκε η δημοσκόπηση ήταν στις 20:18, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τα εύλογα ερωτήματα των πολιτών που είδαν έκπληκτοι τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων, όχι μόνο πριν ολοκληρωθεί το debate, αλλά οχτώ μόλις λεπτά μετά την έναρξή του. Πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε γίνει μόνο η πρώτη ερώτηση σε πολιτικό αρχηγό.
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Θα το σκεφτω και θα σου απαντησω το Σαββατο το βραδυ...Να μου στειλεις το παραπεμπτικο να το κοιταξω κιολας...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ που δεν είμαι υγιής και έχω να ψηφίσω από το 86,μπορώ να μην πάω; :wacko:
![]()
Από το 86??????Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Εγώ που δεν είμαι υγιής και έχω να ψηφίσω από το 86,μπορώ να μην πάω;:wacko: Ρε τι χάνω που δεν βλέπω τηλέοραση και δεν ενημερώνομαι για το πολιτικό γίγνεσθαι!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Γιατί έτσι?
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Η αποχή δεν είναι λύση ....Αν δεν συμμετέχεις ,δεν έχεις το δικαίωμά να γκρινιάζεις μετά....![]()
episeis einai mia eykaria na toys krakseis empraktos........... (opoious kai ean theleis na krakseis)
Έχετε σκεφτεί ότι η αποχή μπορεί να μην είναι αδιαφορία ,αλλά πολιτική άποψη ?
![]()
Ρε μανία με τα σαλιγκάρια...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
θα βγει πολύ άνετα και πολύ χαλαρά...
9 - 10 θα είσαι σπίτι σου το αργότερο.
εκτός πια και αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι κανά σαλιγκάρι.
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
+... όσα θέλετε στον velzevouli!!!![]()
Μπράβο ρε φίλε! Τα πράγματα είναι πολύ-πολύ απλά. ΑΝ δεν πας δεν μπορείς να γκρινιάζεις μετά. Δεν μπορείς να λες α αυτοί που μας κυβερνάνε α οι έτσι οι αλλιώς οι αλλιώτικοι.
Προσωπικά θα έλεγα ναι στην αποχή και θα συμφωνούσα με αυτήν αν γινόταν κάτι πολύ οργανωμένο και ηχηρό. Δηλαδή. Να μην πάνε να ψηφίσουν το 50% του λαού ή ας πούμε έστω το 40%. Να δοθεί δηλαδή ένα σαφές μήνυμα. Από τη στιγμή που η αποχή θα είναι στα ίδια επίπεδα άντε λίγο ανεβασμένη δεν μου λέει κάτι και φυσικά ουδείς θα την εκτιμήσει. Επομένως γνώμη μου πάμε και ψηφίζουμε κανονικά.![]()
ΥΓ Να υπενθυμίσω ότι στις ΗΠΑ όποτε βγήκε Ρεμπουμπλικάνος πρόεδρος υπήρχε η μεγαλύτερη πάντα αποχή. Ειδικά στην περίπτωση του Τζορτς Μπους Τζούνιορ μπλιαχ!!!!!
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
ουτε η σκια σας να μην φανει,,η αποχη ειναι το καλητερο μνμ
δηλαδή θα πάτε να ψηφίσετε για να γκρινιάξετε μετά?Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
+... όσα θέλετε στον velzevouli!!!![]()
Μπράβο ρε φίλε! Τα πράγματα είναι πολύ-πολύ απλά. ΑΝ δεν πας δεν μπορείς να γκρινιάζεις μετά. Δεν μπορείς να λες α αυτοί που μας κυβερνάνε α οι έτσι οι αλλιώς οι αλλιώτικοι.
Προσωπικά θα έλεγα ναι στην αποχή και θα συμφωνούσα με αυτήν αν γινόταν κάτι πολύ οργανωμένο και ηχηρό. Δηλαδή. Να μην πάνε να ψηφίσουν το 50% του λαού ή ας πούμε έστω το 40%. Να δοθεί δηλαδή ένα σαφές μήνυμα. Από τη στιγμή που η αποχή θα είναι στα ίδια επίπεδα άντε λίγο ανεβασμένη δεν μου λέει κάτι και φυσικά ουδείς θα την εκτιμήσει. Επομένως γνώμη μου πάμε και ψηφίζουμε κανονικά.![]()
ΥΓ Να υπενθυμίσω ότι στις ΗΠΑ όποτε βγήκε Ρεμπουμπλικάνος πρόεδρος υπήρχε η μεγαλύτερη πάντα αποχή. Ειδικά στην περίπτωση του Τζορτς Μπους Τζούνιορ μπλιαχ!!!!!
γης μαδιαμ...