Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: μοτο στην σαντορινη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    αυτο με το ξενοδοχειο ειναι γενικο και αοριστο.ναι μεν ειναι ξεκινημα της σεζον σχεδον ιουλιο αλλα ειδικα σαντορηνι δεν μπορεισ να εισαι ποτε σιγουρος.γενικα σε αυτα τα νησακια που ειναι γνωστα. σημερα που ξαναμπηκα στο site ειδα το ιδιο δωματιο με το δικο μου 80 ευρω την βραδια.! τι να παει κανεις. τεσπα νομιζω ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο και ειδικα μεσα στην θηρα δεν μπορει να παισει κατω απο 60 ευρω. ειχα βρει και με 30 αλλα φαινοταν μαπα το καρπουζι!!
    δηλαδη λετε να παρω το ντιτακι? θα λεω στην κοπελα μ.μωρο μ παω για τσιγαρα! και θα λεει μα δεν καπνιζεις! λολ|!!!
    καποιος ομως να εχει παει σαντορινη δεν εχει βρεθει!!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: Re: Re: μοτο στην σαντορινη

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    thn anifora tha tin paei o ksenodoxos, etsi ginetai sinithws.,
    kata ta alla oute stis alles anifores hta exei provlima, emeis to anevename dikavalo me ta 50aria pou noikiazeis ekei
    καλα, εγω προτεινω απο 125 και πανω
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    αυτο με το ξενοδοχειο ειναι γενικο και αοριστο.ναι μεν ειναι ξεκινημα της σεζον σχεδον ιουλιο αλλα ειδικα σαντορηνι δεν μπορεισ να εισαι ποτε σιγουρος.γενικα σε αυτα τα νησακια που ειναι γνωστα. σημερα που ξαναμπηκα στο site ειδα το ιδιο δωματιο με το δικο μου 80 ευρω την βραδια.! τι να παει κανεις. τεσπα νομιζω ενα αξιοπρεπες ξενοδοχειο και ειδικα μεσα στην θηρα δεν μπορει να παισει κατω απο 60 ευρω. ειχα βρει και με 30 αλλα φαινοταν μαπα το καρπουζι!!
    δηλαδη λετε να παρω το ντιτακι? θα λεω στην κοπελα μ.μωρο μ παω για τσιγαρα! και θα λεει μα δεν καπνιζεις! λολ|!!!
    καποιος ομως να εχει παει σαντορινη δεν εχει βρεθει!!
    ρε μεγαλε ολοι εχουμε παει Σαντορινη...
    ομορφα ειναι.
    ιδανικα για ζευγαροκατασταση.

(προσεξε εκει που χαζευετε την καλντερα μην σε τυλιξει και πεις το ναι για γαμο. εισαι μικρος ακομα.)

θα σε βολεψει το dt. η διχρονιλα συνηθιζεται δεν ειναι τιποτα.
    απλα λογω ζεστης και επειδη αυτα ειναι γενικα σκισμενα, να του βαζεις λιγο λαδακι παραπανω στην μιξη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    dt και σαντορινη..

οριστε.. :wacko:

ρε πούστη μου τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες .... α ρε Μαρία ακόμα μου χρωστάς ένα κύλινδρο λέμε ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ρε πούστη μου τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες .... α ρε Μαρία ακόμα μου χρωστάς ένα κύλινδρο λέμε ...

και γω με μαρια πηγα να σπασω το μηχανακι

ωραια χρονια ε? (εγω μιλαω για 2005 ε)
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε πούστη μου τι μου θυμίσατε τώρα ρε αλήτες ...

ψιτ! μην αρχίσεις τα ξίδια παλι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    ψιτ! μην αρχίσεις τα ξίδια παλι...
    πια ξίδια ρε που τότε που πήγα Σαντορίνη δεν υπήρχε ούτε το ηφαίστειο λέμε ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Διαβάζω για 50άρια, μικρές αποστάσεις, χωματόδρομους και ψιλοπροβληματίζομαι. Έχω σκοπό να πάω στη Σαντορίνη με τη γυναίκα τέλη Ιουλίου με το VFR. Να βάλω στο budget ενοικίαση εντουρακίου ή παλεύεται κι έτσι?

Devil (και epp1640 που συμφώνησες) αυτό με τα δωμάτια με το είπε κι άλλος και λέω να το κάνω ρισκάροντας πάνω κάτω 7 χρόνια γκρίνια απ' τη γυναίκα αν δεν πιάσει.

Το νου σας λοιπόν!
    Fun Is Not A Straight Line

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
    Διαβάζω για 50άρια, μικρές αποστάσεις, χωματόδρομους και ψιλοπροβληματίζομαι. Έχω σκοπό να πάω στη Σαντορίνη με τη γυναίκα τέλη Ιουλίου με το VFR. Να βάλω στο budget ενοικίαση εντουρακίου ή παλεύεται κι έτσι?

Devil (και epp1640 που συμφώνησες) αυτό με τα δωμάτια με το είπε κι άλλος και λέω να το κάνω ρισκάροντας πάνω κάτω 7 χρόνια γκρίνια απ' τη γυναίκα αν δεν πιάσει.

Το νου σας λοιπόν!
    Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη από τώρα..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ11.jpg 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	8,9 KB 
ID:	165836
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη από τώρα..
    Ωχ! Κατάλαβα...
    Κωλοφεράντζα θα με πάει η ψηλή...

Fun Is Not A Straight Line

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Πάιδες επειδή και εγώ θα πάω honey week σαντορίνη μετα τον γάμο μου με το Ζ750S μου αξίζει η θα θέλω εντουράκι για να κινούμαι(δεν θα κινούμαι και πολύ βέβαια). Για πέιτε για να ξέρω τι θα κάνω αν και έχω κλέισει καιεισητήρια για την μηχανή. Καλά για ξενοδοχείο δεν μιλάμε γιατί έχω κλείσει σουίτα με εξωτερικό τζακούζι και έτσι λόγω της περίστασης. Πω πω ξάπλες που έχω να κάνω λεμε!!!
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από paramedic
    Πάιδες επειδή και εγώ θα πάω honey week σαντορίνη μετα τον γάμο μου με το Ζ750S μου αξίζει η θα θέλω εντουράκι για να κινούμαι(δεν θα κινούμαι και πολύ βέβαια). Για πέιτε για να ξέρω τι θα κάνω αν και έχω κλέισει καιεισητήρια για την μηχανή. Καλά για ξενοδοχείο δεν μιλάμε γιατί έχω κλείσει σουίτα με εξωτερικό τζακούζι και έτσι λόγω της περίστασης. Πω πω ξάπλες που έχω να κάνω λεμε!!!
    απο οσο θυμαμαι στα κλασσικα μεροι που θα πας και στις περισσοτερες παραλιες πας με ασφαλτο αντε λιγο στο τελος ευκολο χωμα..

για πολυ ψαγμενες παραλιες δεν ξερω αλλα νομιζω δεν θα προλαβεις

θα σε φανε τα ξενοδοχεια και τα τζακουζια

αντε καλη θητεια:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    νομιζω τελικα οτι δεν ειμαι ο μονος που θα παει στην σαντορινη!!!
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    πια ξίδια ρε που τότε που πήγα Σαντορίνη δεν υπήρχε ούτε το ηφαίστειο λέμε ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Παλι πιωμενος γραφεις?:rotflmao: :rotflmao:

Το μεγαλυτερο μηχανακι που εχω οδηγησει στη Σαντορινη ηταν μια βεσπα 200αρα κι ηταν υπερβολικο.Παρε παπακι και θα πας οπου θελεις.Επισης επειδη οι 3 μερες ειναι λιγες(το νησι δεν ειναι καθολου μικρο)μαλλον θα ακυρωσεις τη Νιο.Με πεντε μερουλες στη Σαντορινη μπορει να με ξαναερωτευοταν η γυναικα μου .
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Με πεντε μερουλες στη Σαντορινη μπορει να με ξαναερωτευοταν η γυναικα μου .
    Mε πέντε μερούλες στη Σαντορίνη θα σε ερωτευόμουν κι εγώ Χρήστο..! :a07: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2009, 19:54
  2. Κριτηρια επιλογης μοτο στην ελλαδα
    από lowfligt στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2009, 12:33
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2009, 11:56
  4. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2007, 09:51