Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Τώρα είναι σίγουρο πως θα τα πούμε και από κόντα σε κάποια συνάντηση![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Τώρα είναι σίγουρο πως θα τα πούμε και από κόντα σε κάποια συνάντηση![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Μεγειες και Καλοταξιδος!![]()
![]()
![]()
keep smiling!!!
καλορίζικο!
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Πάντα χαρές μαζί του!!!![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Ωραίο το μηχανάκι και πάν'απ'όλα...ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ!
Καλές βόλτες!![]()
σηναδελφε δεν παιζω μου το κλεψες,,καλοταξιδοοο
nice....
αγρατζούνιστο
![]()
![]()
Αν συλλαβίσεις στα αγγλικά τους αριθμούς, πότε θα βρεις για πρώτη φορά το γράμμα 'a' ?
Ρε παιδιά άσχετο αλλά έχω μία απορία.Ο αντιπρόσωπος από τον οποίο αγόρασα το μηχανάκι μου είπε κατά την διαδικασία του στρωσίματος μέχρι τα 500κμ να το πάω ως 5.000rpm από 500κμ - 1000κμ να το πάω ώς 7.000rpm και από 1000-1600κμ να το πάω ως 10.000rpm.Στο manual της μηχανής όμως λέει: Μέχρι τα 800κμ να το πάω ως 7.000rpm και από 800κμ - 1600κμ να το πάω έως 10.500rpm.Ποιές οδηγίες στρωσίματος να ακολουθήσω;Του αντιπροσώπου ή της εταιρίας;Δεν νομίζω η εταιρία να γράφει π@π@ριές στο Manual αλλά και του αντιπροσώπου η γνώμη φαίνεται αρκετά λογική...
Fortis Fortuna Adiuvat
καλορίζικο, καλές βόλτες και πάντα όρθιος![]()
στρώσιμο : προτίμησε τις οδηγίες του hamamatsu
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
καλοριζικο και καλοταξιδο...
οτι λεει το manual..
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=aRO5UtYxFjM&feature=related
Καλοτάξιδο και πάντα ορθιος συνονόματε!!![]()
![]()
![]()
Να σαι γερός να την χαίρεσαι και να σου χαρίσει πολλές πανέμορφες αναμνήσεις!!![]()
![]()
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Καλορίζικο Καλοτάξιδο Αγρατζούνιστος
Σοφή επιλογή το γυμνό για πρώτο μηχανάκι
Σου δίνει το μέτρο για να δεις που θα κατασταλάξεις στο μέλλον
![]()
Travel, Grow, Share