Ναι φιλέ μου το έχει ο σακί κάθε Σάββατο στις 1 με 2 μμ.αυτο το
(φιάσκο)το τροχαίο έγινε στην Τιφλίδα στην γεωργία, και να σκεφτείς το παλικάρι ήταν με αυτοκίνητο και άλλαξε με έναν φιλοτου λίγη ώρα πριν, είναι να σε θελει,ηθελα και εγώ να πάω μαζί αλλά ένας φίλος που έχει πάει πολλές φόρες σε αυτά τα μέρη μου είπε πως δεν θα περάσετε μέσα στην ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Τωρα θα μου πειςγιατι το λέω φιάσκο? ήξεραν αυτοί οι κύριοι από την αρχή πως δεν θα μπουν μέσα και το είπαν στα παΐδια μια μέρα πριν,μετα πήραν 55 περιμου άτομα με μότο που πολλοί από αυτούς είχαν πάει μέχρι του μπάκακoy το φαρμακειο και άντε και μέχρι το και αντί να τους τολο πάνε ένα Σ/Κ μέχρι Κομοτηνή να δουν πως οδηγούν (και εάν ξέρουν), ΟΙ μαλακες τους πήγαν ξέρεις που? για ραφτινγκ φιλεμου,ειχα πάει μέχρι τα διόδια του σπαθοβουνιου που θα περνουσαν για Κόρινθο , εκεί να δεις αίσχος άλλοι να περνούν με 150 άλλοι με 80 άλλοι με120 και να κάνουν ζικ-ζακ μεσα απο τα αυτοκίνητα ,και για καφέ στο Λουτράκι θα πήγαιναν ποιο καλά πιστευω,οχι 28000 χιλ, και σε τόσα κράτη που σε πολλά από αυτά βλέπουν μότο μονό από τουριστες,τραβαγα τα μαλλιά μου, αυτοί οι κύριοι πριν χρόνια είχαν ξανά κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και τα έκαναν πάλι σκατα, ήρθαν πάλι πίσω παρέες όπως τώρα, αυτά που λες για την ελιά φιλέ μου. και να μας πουν γιατί ενώ το γκρουπ πήγαινε από δρόμο κεντρικό με πράσινες ταμπέλες οι μισοί από αυτούς ( από το γκρουπ) βρεθήκαν σε επαρχιακό(μπλε ταμπέλες όπου έγινε και το τροχαίο) ? ξέρει κάνεις να μου πει? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ ΜΕ 55 ΜΟΤΟ???? Εδω παμε5- 6 μότο και τα κάνουμε σκατΑ μεσα στην κίνηση και στα φανάρια όχι 55 και σε αυτά τα κράτη, έπρεπε να γίνει το ΜΠΑΜ να φύγει ένας άντρας 50 ετών για να κάνουν μικρά γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...