Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 42

Θέμα: Οι Δρόμοι Της Ελιάς ...Στον Σκαι

Ναι φιλέ μου το έχει ο σακί κάθε Σάββατο στις 1 με 2 μμ.αυτο το
    (φιάσκο)το τροχαίο έγινε στην Τιφλίδα στην γεωργία, και να σκεφτείς το παλικάρι ήταν με αυτοκίνητο και άλλαξε με έναν φιλοτου λίγη ώρα πριν, είναι να σε θελει,ηθελα και εγώ να πάω μαζί αλλά ένας φίλος που έχει πάει πολλές φόρες σε αυτά τα μέρη μου είπε πως δεν θα περάσετε μέσα στην ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Τωρα θα μου πειςγιατι το λέω φιάσκο? ήξεραν αυτοί οι κύριοι από την αρχή πως δεν θα μπουν μέσα και το είπαν στα παΐδια μια μέρα πριν,μετα πήραν 55 περιμου άτομα με μότο που πολλοί από αυτούς είχαν πάει μέχρι του μπάκακoy το φαρμακειο και άντε και μέχρι το και αντί να τους τολο πάνε ένα Σ/Κ μέχρι Κομοτηνή να δουν πως οδηγούν (και εάν ξέρουν), ΟΙ μαλακες τους πήγαν ξέρεις που? για ραφτινγκ φιλεμου,ειχα πάει μέχρι τα διόδια του σπαθοβουνιου που θα περνουσαν για Κόρινθο , εκεί να δεις αίσχος άλλοι να περνούν με 150 άλλοι με 80 άλλοι με120 και να κάνουν ζικ-ζακ μεσα απο τα αυτοκίνητα ,και για καφέ στο Λουτράκι θα πήγαιναν ποιο καλά πιστευω,οχι 28000 χιλ, και σε τόσα κράτη που σε πολλά από αυτά βλέπουν μότο μονό από τουριστες,τραβαγα τα μαλλιά μου, αυτοί οι κύριοι πριν χρόνια είχαν ξανά κάνει ένα τέτοιο ταξίδι και τα έκαναν πάλι σκατα, ήρθαν πάλι πίσω παρέες όπως τώρα, αυτά που λες για την ελιά φιλέ μου. και να μας πουν γιατί ενώ το γκρουπ πήγαινε από δρόμο κεντρικό με πράσινες ταμπέλες οι μισοί από αυτούς ( από το γκρουπ) βρεθήκαν σε επαρχιακό(μπλε ταμπέλες όπου έγινε και το τροχαίο) ? ξέρει κάνεις να μου πει? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ ΜΕ 55 ΜΟΤΟ???? Εδω παμε5- 6 μότο και τα κάνουμε σκατΑ μεσα στην κίνηση και στα φανάρια όχι 55 και σε αυτά τα κράτη, έπρεπε να γίνει το ΜΠΑΜ να φύγει ένας άντρας 50 ετών για να κάνουν μικρά γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από traveler1
    Ναι φιλε μου το εχει ο σκαι καθε σαββατο στις 1 με 2 μμ.αυτο το
    (φιασκο)το τροχαιο εγινε στην τιφλιδα στην γεωργια, και να σκεφτεις το παλικαρι ηταν με αυτοκινητο και αλαξε με εναν φιλοτου λιγη ωρα πριν, ειναι να σε θελει,ηθελα και εγω να παω μαζι αλλα ενας φιλος που εχει παει πολλες φορες σε αυτα τα μερη μου ειπε πως δεν θα περασετε μεσα στην ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,Τωρα θα μου πειςγιατι το λεω φιασκο? ηξεραν αυτοι οι κυριοι απο την αρχη πως δεν θα μπουν μεσα και το ειπαν στα παιδια μια μερα πριν,μετα πηραν 55 περιμου ατομα με μοτο που πολλοι απο αυτους ειχαν παει μεχρι του μπακακου το φαρμακειο και αντε και μεχρι το τολο και αντι να τους πανε ενα Σ/Κ μεχρι κομοτινη να δουν πως οδηγουν (και εαν ξερουν), ΟΙ μαλακες τους πηγαν ξερεις που? για ραφτινγκ φιλεμου,ειχα παει μεχρι τα διοδια του σπαθοβουνιου που θα περνουσαν για κορινθο , εκει να δεις εσχος αλλοι να περνουν με 150 αλλοι με 80 αλλοι με120 και να κανουν ζικ-ζακ μεσα απο τα αυτοκινητα ,και για καφε στο λουτρακι θα πηγεναν ποιο καλα πιστευω,οχι 28000 χιλ, και σε τοσα κρατη που σε πολλα απο αυτα βλεπουν μοτο μονο απο τουριστες,τραβαγα τα μαλλια μου, αυτοι οι κυριοι πριν χρονια ειχαν ξανα κανει ενα τετοιο ταξιδι και τα εκαναν παλι σκατα, ηρθαν παλι πισω παρεες παρεες οπως τωρα, αυτα που λες για την ελια φιλε μου. και να μας πουν γιατι ενω το γκρουπ πηγενε απο δρομο κεντρικο με πρασινες ταμπελες οι μισοι απο αυτους ( απο το γκρουπ) βρεθεικαν σε επαρχιακο(μπλε ταμπελες οπου εγινε και το τροχαιο) ? ξερει κανεις να μου πει? ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ ΜΕ 55 ΜΟΤΟ???? Εδω παμε5- 6 μοτο και τα κανουμε σκατα μεσα στην κινηση και στα φαναρια οχι 55 και σε αυτα τα κρατη, επρεπε να γινει το ΜΠΑΜ να φυγει ενας εντρας 50 ετων για να κανουν μικρα γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...
    πες τα ετσι ωμα συναδελφε μπας και ξυπνησουν τα προβατα..
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από traveler1
    αυτο το
    (φιασκο)

Εδω παμε5- 6 μοτο και τα κανουμε σκατα μεσα στην κινηση και στα φαναρια οχι 55 και σε αυτα τα κρατη, επρεπε να γινει το ΜΠΑΜ να φυγει ενας εντρας 50 ετων για να κανουν μικρα γκρουπ? ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ? Α.. ΡΕΕΕ ΕΛΛΗΝΑ...
    αυτα δεν τα ξερα και δεν ακουστηκαν κι ολας... αλλα εβλεπα τους ευρωπαιους συνταξιδιωτες που δυσανασχετουσαν με την ελληνικη "οργανωση" και το ηλιθιο χαμογελο των χαζοβιοληδων "υπευθυνων" του στυλ....." - ελα μωρε.... θα τα βρουμε....κατι θα κανουμε... "
    Accipere quam facere praestat injuriam

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    δυστυχως το εχασα...

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να το δω ή να το κατεβασω απο καπου?
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
    δυστυχως το εχασα...

ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας τροπος να το δω ή να το κατεβασω απο καπου?

Ο Σκαι σου επιτρέπει μέσα από το site του να δεις παλιές εκπομπές. Για ψάξε μήπως την έχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ακομα δεν ξεκινησαν και σκοτωνονταν στα μπινελικια αυτοι.Κλασικοι Ελληνες Παρολα αυτα βλεποντας το και εκει αναμεσα στα 40 ΒMW και στα 15Strom και 2-3 ΚΤΜ ηταν ενας τρελαμενος 50αρις + που πηγαινε με KLE 500 πραγματικα αξιζη επαινος στο Φιλο μονο και μονο για το πως θα αντεξει ο Κωλος του.:a19: :a19: :a19:
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ακομα δεν ξεκινησαν και σκοτωνονταν στα μπινελικια αυτοι.Κλασικοι Ελληνες Παρολα αυτα βλεποντας το και εκει αναμεσα στα 40 ΒMW και στα 15Strom και 2-3 ΚΤΜ ηταν ενας τρελαμενος 50αρις + που πηγαινε με KLE 500 πραγματικα αξιζη επαινος στο Φιλο μονο και μονο για το πως θα αντεξει ο Κωλος του.:a19: :a19: :a19: [/QUOTE

το θεμα δεν ειναι ποσο εισαι φιλε μου αλλα τη κοτσια εχεις , και εαν το λεει το κωλαρακι σου
    ,ξερω κατι 50 ριδες που κανουν κατι σερι 2350 χιλ για πλακα και κατι 35 που μετα απο

800 χιλιομ βαζουν τα κλαματα γιατι ποναει το κωλαρακι τους, νομιζω πως συμφωνεις ετσι?

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από traveler1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Ακομα δεν ξεκινησαν και σκοτωνονταν στα μπινελικια αυτοι.Κλασικοι Ελληνες Παρολα αυτα βλεποντας το και εκει αναμεσα στα 40 ΒMW και στα 15Strom και 2-3 ΚΤΜ ηταν ενας τρελαμενος 50αρις + που πηγαινε με KLE 500 πραγματικα αξιζη επαινος στο Φιλο μονο και μονο για το πως θα αντεξει ο Κωλος του.:a19: :a19: :a19: [/QUOTE

το θεμα δεν ειναι ποσο εισαι φιλε μου αλλα τη κοτσια εχεις , και εαν το λεει το κωλαρακι σου
    ,ξερω κατι 50 ριδες που κανουν κατι σερι 2350 χιλ για πλακα και κατι 35 που μετα απο

800 χιλιομ βαζουν τα κλαματα γιατι ποναει το κωλαρακι τους, νομιζω πως συμφωνεις ετσι?
    Eνοειτε πως συμφωνω και το επισημανα γι αυτο το λογο πρωτα απο ολα γιατι πηγε μεσα στους πανακριβους Adventure και χλιδατους τυπους με το KLE 500 και μιας και το εχω το μηχανακι αυτο και ξερω πως ειναι για αυτο του λεω ΜΠΡΑΒΟ .Μην νομιζεις ξερω και κατω απο 35 που αν ο καιρος δεν ειναι ιδανικος αν δεν εχει ουρειο ανεμο αν δεν ...το προηγουμενο βραδυ δεν πανε ουτε για καφε στην γωνια

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Eνοειτε πως συμφωνω και το επισημανα γι αυτο το λογο πρωτα απο ολα γιατι πηγε μεσα στους πανακριβους Adventure και χλιδατους τυπους με το KLE 500 και μιας και το εχω το μηχανακι αυτο και ξερω πως ειναι για αυτο του λεω ΜΠΡΑΒΟ .Μην νομιζεις ξερω και κατω απο 35 που αν ο καιρος δεν ειναι ιδανικος αν δεν εχει ουρειο ανεμο αν δεν ...το προηγουμενο βραδυ δεν πανε ουτε για καφε στην γωνια [/QUOT

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣΣΣ.......

Οι δρόμοι της Ελιάς- Επεισόδια Online

Οι δρόμοι της Ελιάς- Επεισόδια Online

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=101557

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Εντάξει όλα τα άλλα...
    Σχόλια μετά το τέλος της όλης παραγωγής.
    Για την παραγωγή, τον παρουσιαστή κτλ κτλ...

!!!!!!!!!!!Αλλά με σφουγγαράκι να καθαρίζεις τα μυγάκια...;!!!!!!!!!
    Στο πουθενά...;
    Ήμαρτον Παναγία μου...

Δεν υπάρχει ούτε ένας από δω μέσα που να συμμετείχε;

Πολ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Εντάξει όλα τα άλλα...
    Σχόλια μετά το τέλος της όλης παραγωγής.
    Για την παραγωγή, τον παρουσιαστή κτλ κτλ...

!!!!!!!!!!!Αλλά με σφουγγαράκι να καθαρίζεις τα μυγάκια...;!!!!!!!!!
    Στο πουθενά...;
    Ήμαρτον Παναγία μου...

Δεν υπάρχει ούτε ένας από δω μέσα που να συμμετείχε;
    Δεν ειδες οτι εχει BMW και ειπε δεν θελει γρατσουνιες στο μηχανημα Πολυ adventure τυπος.

Τρελο γελιο ειχε ο τυπος με το χαλακι στην μπουχαρα.
    -τι θα το κανεις το χαλι ...
    -θα το απλωνω κατω και θα αλλαζω λαδια:rotflmao: :rotflmao:

Να ξαναπω βεβαια οτι το πολεμικο KLE συνεχιζει μαχημο Γουσταρω τρελα

Νέο μέλος Το avatar του/της Kosa
    Πολύ καλή σαν ιδέα, αλλά στην υλοποίηση ...

Καταρχήν λέει πάνε και τους ακολουθεί από πίσω πούλμαν που κουβαλάει 5000 μπουκάλια νερό;;; :rotflmao: Το χειρότερο είναι να περνάς τα σύνορα μίας χώρας νωρίς νωρίς (επειδή χωράς ανάμεσα στα φορτηγά) και μετά να κάθεσαι να περιμένεις πεντέμισι μέρες να περάσει ο τράκτορας συνοδείας. Δεν θα το έκανα για κανέναν λόγο τέτοιο ταξίδι με αυτόν τον τρόπο... :

Παλαιό μέλος Το avatar του/της calmen
    η εκπομπη ηταν ολα τα λεφτα για μενα!

κριμα για το ανθρωπο που εφυγε ,ετσι αδικα!

ναι η οργανωση ειναι και θα ειναι παντα δυσκολη οταν αφορα τοσα πολλα ατομα.

(δεν μπορω να διαβαζω ατομα να λενε απο τον καναπε τους για τον αλλον που δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ!!!)

ναι ρε συ δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ αλλα ειχε τα @@ να παει στο πεκινο!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από calmen

(δεν μπορω να διαβαζω ατομα να λενε απο τον καναπε τους για τον αλλον που δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ!!!)
    Φιλε μηπως εχεις ΒΜW

Αρχικά δημιουργήθηκε από calmen
    ναι ρε συ δεν του αρεσουν οι γκρατσουνιεσ αλλα ειχε τα @@ να παει στο πεκινο!!!!!!!!
    Ξεχασες τα λεφτα μαλλον

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 100
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2011, 15:26
  2. Οι δρόμοι της βλαστήμιας
    από apk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2008, 12:58
  3. Οι δρόμοι της Ελιάς
    από miraze στο forum Προορισμοί
    Απαντήσεις: 1