Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλώς μας ήρθες![]()
Κατά περίεργο τρόπο, μ'αρέσει το αβατάρ σου!
Καλή διαμονή![]()
Καλως ηρθες φιλε. Σε καλωσοριζω στην μεγαλη μας παρεα. Ελπιζω να βοηθησεις κι εσυ να παμε το ηδη υψηλο επιπεδο για το οποιο πασχιζουμε ολοι μας καθημερινα, ακομη πιο ψηλα.
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τα μηνύματά σας. Ιδιαίτερα τους φίλους από την Κρήτη.
Το υψηλό επίπεδο του forum είναι νομίζω και η δύναμή του.
Ελπίζω να γνωρίστούμε από κοντά σύντομα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kepler Fun
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τα μηνύματά σας. Ιδιαίτερα τους φίλους από την Κρήτη.
Το υψηλό επίπεδο του forum είναι νομίζω και η δύναμή του.
Ελπίζω να γνωρίστούμε από κοντά σύντομα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν είσαι από Κρήτη, σφύρα το![]()
![]()
Η σχέση μου με την Κρήτη έχει να κάνει μόνο με τις ωραίες διακοπές που κατά καιρούς έχω περάσει.
Αναφέρθηκα στους Κρήτες γιατί τα περισσότερα καλωσορίσματα ήταν από τους εκεί φίλους.
Κατάγομαι, γεννήθηκα και ζω Αθήνα.
Τα τελευταία 2 χρόνια λογά επαγγέλματος βρίσκομαι μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Κάθε Δευτέρα πρωί επάνω και κάθε Παρασκευή απόγευμα κάτω.
Με μηχανή το έχω κάνει δύο-τρείς φορές αλλά ο κανόνας είναι το αεροπλάνο λόγω περιορισμένου χρόνου και κόπωσης.
Αλήθεια υπάρχει κάποιος που να κάνει κάτι παρόμοιο με μοτοσικλέτα σε εβδομαδιαία βάση?
'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'
καλωστονα.... καλη διαμονη (ή καλη υπομονη?) :wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam