κουρλ-κοτζ-βαγουρ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
Ελιωσα!!!
Καθε βραδυ Λιμανακια?
Στο Πλαστικο?
Ρε κυνηγουσες τον Παρασκευα Πανω-κατω ( μαλακια σου! Αφου το ατομο ηταν σε δικη του κατηγορια! Τωρα στα 36 μπορεις πια να χαλαρωσεις και να το αποδεχτεις...) και ρωτουσα τον Πατερα σου "δε φοβασαι"?
-Τι να ελεγε κι ο Γιαννης...
Ο αδερφος σου που ειναι? Νομιζα οτι ειστε οικογενειακως στον Πορο ή καπου εκει.
Ρε Ζεφο καθε βραδυ Λιμανακια ημασταν...με τσακισες...
Ολοι παντρευτηκαν ρε Ζεφο, τις πουλησαν και δεν εχω εναν πουστη να παω μια κυριακατικη. Οχι γρηγορα ρε, οχι κυνηγωντας τον Παρασκευα, χαλαρα, καπου για καφε στο πλαστικο.
Εμεινα να παλευω μονος μου να παραμεινω μηχανοβιος χωρις βολτες. Σαν υπουργος ανευ χαρτοφυλακιου...
Την επομενη Κυριακη που θα βγειτε στειλε ενα μηνυμα ζεφο! Παρτε με μαζι!
Μην ρωτησεις ποιος ειμαι, θα θυμηθεις. Κι εμεις ερχομασταν στην καντινα και παντα οι ιδιοι τρεις: Δυο μαυρα ZZR 600 - ενα εγω και ενα ο Βαγγελης και το πιο γρηγορο ΧΤ 600 του ντουνια. Οχι γιατι ηταν τουμπανο το ΧΤ, αλλα γιατι ο Νικος ηταν τουμπανο οδηγος. Τωρα ειναι τουμπανο μπαμπας...
Στειλε ενα μηνυμα ρε Ζεφο, να ξαναερθω κι εγω.
Με τσακισες ρε πουστη μου...
Ε ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!!!
L'ACTION FOLIE...................ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!
...ρε σακη (am i right?????)......χαθηκαμε ρε αδερφε......κοιτα που εγραψα για τα παλια ....και τα παλια ηρθανε και με βρηκανε!!!!
...ρε κανω πολυ παρεα με τον patman....ψωνιο η φαση σου λεω...εχει φυγει απο το μοτο και ειναι στην prot-aprillia....θυμασαι ρε...ΡΕ ΡΕ ΡΕ !!!
Μαθαινω νεα σου ομως...κατι πηρε το αφτι μου για δασκαλος σε css....καλα ακουσα?ελα να τα πουμε!
....ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΙ??????????????????????