Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 87

Θέμα: agora mixanis Κ6 1000

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    και εγω ΚΤΜ εχω φιλε http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=4

Οταν ενα μεγαλο και σοβαρο εργοστασιο οπως ειναι η SUZUKI με του που θα βγαλει στη παραγωγη ενα μηχανακι δεν μπορει να κανει ανακληση απο το πρωτο κιολας χρονο για ενα τοσο σοβαρο προβλημα οπως ειναι το πλαισιο αλλα ομως αν δει οτι πραγματι υπαρχει προβλημα δεν θα τα αφησει ετσι στο φλου να περασει

Οπως κανουν μερικοι αλλοι κατασκευαστες και δεν αναφερομαι για αλυσιδες και συμπλεκτες ετσι αλλα για πιο σοβαρα παραδειγματα οπως κεφαλες μπιελες σκελετους κ.τ.λ. που μετα απο τοσα χρονια κανουν ακομα και θα συνεχισουν να κανουν τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    nai re file..alla pesta ayta se opoion exei 5 xronia mixanaki..toy xei kopei to plaisio kai to petaxe..
    diladi..meta...ti na po..
    \
    tha xanaagorazes suzuki??

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    nai re file..alla pesta ayta se opoion exei 5 xronia mixanaki..toy xei kopei to plaisio kai to petaxe..
    diladi..meta...ti na po..
    \
    tha xanaagorazes suzuki??

Kαι ποιος σου ειπε εσενα οτι σε ολα αυτα τα χρονια αν σου ειχε κοπει το πλαισιο με φυσικα αιτια και οχι απο τρακαρισμα ετσι οτι η αντιπροσωπεια δεν στο αλλαζε
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Kαι ποιος σου ειπε εσενα οτι σε ολα αυτα τα χρονια αν σου ειχε κοπει το πλαισιο με φυσικα αιτια και οχι απο τρακαρισμα ετσι οτι η αντιπροσωπεια δεν στο αλλαζε
    TI>?EGO STO LEO.
    EXO FILO POY TO PATHE..OXI DE TOY ALLAZEI ..ALLA DE GINOTANE NA TO ALLAXEI KAI BASH NOMOY.
    META DEN EXEIS ADEIA..EXEIS ENA TIMOLOGIO FILE.!!!

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    TI>?EGO STO LEO.
    EXO FILO POY TO PATHE..OXI DE TOY ALLAZEI ..ALLA DE GINOTANE NA TO ALLAXEI KAI BASH NOMOY.
    META DEN EXEIS ADEIA..EXEIS ENA TIMOLOGIO FILE.!!!

:rotflmao:

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7

Οταν ενα μεγαλο και σοβαρο εργοστασιο οπως ειναι η SUZUKI με του που θα βγαλει στη παραγωγη ενα μηχανακι δεν μπορει να κανει ανακληση απο το πρωτο κιολας χρονο για ενα τοσο σοβαρο προβλημα οπως ειναι το πλαισιο αλλα ομως αν δει οτι πραγματι υπαρχει προβλημα δεν θα τα αφησει ετσι στο φλου να περασει

Οπως κανουν μερικοι αλλοι κατασκευαστες και δεν αναφερομαι για αλυσιδες και συμπλεκτες ετσι αλλα για πιο σοβαρα παραδειγματα οπως κεφαλες μπιελες σκελετους κ.τ.λ. που μετα απο τοσα χρονια κανουν ακομα και θα συνεχισουν να κανουν τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    [/QUOT

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ..a31: Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΧΤΥΠΩΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΤΑ DUCATI
    ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΙΣ ΚΟΖΜΟΣ!!!!!!!

Σε ένα σοβαρό κράτος έπρεπε να τους κλέινουν φυλακή όσους δίνουν στην αγορά τέτοια νεκροταφεία.
    Πόσες φορές ακούσατε στις ειδήσεις το...¨έχασε τον έλεγχο της μηχανής για άγνωστους λόγους",
    αυτοί οι αγνωστοι λόγοι ίσως είναι το σπασμένο πλαίσιο σε ένα βύθισμα ή φρενάρισμα στην Εθνική.
    Εγώ δεν δέχομαι τα 5 χρόνια και μάλιστα μετά από τις πιέσεις των Αμερικανών. Αλήθεια γιατί άραγε η ανάκληση στην Ελλάδα έφθασε μήνες μετά την Αμερική?Είμαστε πιο αναλώσιμοι???

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από zukikanas

[/QUOT

ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ..a31: Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΒΑΛΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ. ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΧΤΥΠΩΝ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΟΤΕΡ ΤΑ DUCATI
    ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΙΣ ΚΟΖΜΟΣ!!!!!!!
    ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. ..!!!! :rotflmao:

ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ..ΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟ ΣΥΝΤΟΜΑ. ..!!!! :rotflmao:
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ..ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΣ...ΜΙΣ...ΤΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ...ΑΧ ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧΑΧ
    ΑΧ :rotflmao:

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.. :rotflmao:

ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΣΥ..ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΣ...ΜΙΣ...ΤΙ ΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ...ΑΧ ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧ
    ΑΧΑΧ
    ΑΧ :rotflmao:

ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΛΛΟ..ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.. :rotflmao:
    TI LES RE VLAKA XEROLA..AN THELO EGO GIATRO ESI THELIS KAPION NA SE VALI STI THESI SOU ILITHIO KATASKEVAZMA TOU FORUM!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zukikanas
    TI LES RE VLAKA XEROLA..AN THELO EGO GIATRO ESI THELIS KAPION NA SE VALI STI THESI SOU ILITHIO KATASKEVAZMA TOU FORUM!!!!
    soy leo de ti paleyeis palikari..
    des giatroys..xekina prota apo ofthalmiatro..

an den exeis kana katarakti...
    ante se psixologo..

an apo kei bgeis xamogelontas...

traba kana taxidi na syneltheis.

kai aaaaamaaaa gyriseis kai thimase perna apo do na peis mia kalispera bre..na soy poyme gia ta rimadia ta suzuki pali na gelasoyme...

ainte palikari moy.

kai kala to poios einai blakas......

me mia matia se ayto to post...

tha katalabei.. :rotflmao: :rotflmao:

y.g :grapse kai ayrio exeis plaka. :rotflmao: o mis ti ti moy kyrie tha se leo apo do kai pera etsi? :rotflmao:

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι! Για ηρεμίστε λίγο!

ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΔΕΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ... :rotflmao:

Υ.Γ. ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Η ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΝΗΡΑΔΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΠΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ.

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΟ.

ΟΥΤΕ ΠΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΣΟΥΖΟΥΚΙ ΠΛΕΟΝ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ..ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΒΙΤΑΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.
    Φίλε Dukas οκ ξέρουμε για το πρόβλημα του πλαισίου και επίσης ξέρουμε ότι ενώ είσαι κάτοχος gsxr, εντούτοις μισείς την εταιρεία...δεκτόν. Πες την άποψη σου ήρεμα, βάλε και λινκ αν θες να τεκμηριώσεις το γεγονός ότι υπάρχουν προβληματικά πλαίσια αλλά ρε φίλε μην απαντάς με τόσο προκλητικό τρόπο χωρίς να έχεις προκληθεί! Ρωτά ενα παιδί για τιμή 1000 k6 και εκεί που διαβάζω ήρεμα και ωραία, διαβάζω το δικό σου πόστ και αμέσως νοιώθω να μπριζόνομαι...

εντελώς φιλικά στο λέω, αν θέλεις κάνε ενα κόπο ξαναδιάβασε όλο το θρέντ και θα καταλάβεις τι λέω!

zukikanas και εσύ μην πιάνεσαι τόσο εύκολα απο ενα πόστ. Το θρέντ του παιδιού έχει πλέον καταστραφεί...
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι! Για ηρεμίστε λίγο!

Φίλε Dukas οκ ξέρουμε για το πρόβλημα του πλαισίου και επίσης ξέρουμε ότι ενώ είσαι κάτοχος gsxr, εντούτοις μισείς την εταιρεία...δεκτόν. Πες την άποψη σου ήρεμα, βάλε και λινκ αν θες να τεκμηριώσεις το γεγονός ότι υπάρχουν προβληματικά πλαίσια αλλά ρε φίλε μην απαντάς με τόσο προκλητικό τρόπο χωρίς να έχεις προκληθεί! Ρωτά ενα παιδί για τιμή k6-k7 και εκεί που διαβάζω ήρεμα και ωραία, διαβάζω το δικό σου πόστ και αμέσως νοιώθω να μπριζόνομαι...

εντελώς φιλικά στο λέω, αν θέλεις κάνε ενα κόπο ξαναδιάβασε όλο το θρέντ και θα καταλάβεις τι λέω!

zukikanas και εσύ μην πιάνεσαι τόσο εύκολα απο ενα πόστ. Το θρέντ του παιδιού έχει πλέον καταστραφεί...
    ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..εσυ μπριζοθηκες..γιατι ΕΓΩ θεωρω πως η σουζουκι ειναι για το πουτσο μετα το φιασκο με το ΠΛΑΙΣΙΟ απο το καλυτερο μηχανακι της????

και μπριζωθηκες με εμενα που λεω ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ?

οκ ρωτα ενα παιδι...του λεμε..οτι..και να το παρεισ φιλε..ποτε δε ξερεις τι παιζει με το γαμω πλαισιο..και εσυ μπριζωνεσαι με εμενα που θεωρω πλεον για το πουτσο τη σουζουκι???

και εχω προκληθει για να απανταω ετσι απο τη σουζουκι!

δεν απανταω σε καποιον για την επιλογη του.

η εταιρια ..ειναι για το πουτσο.
    αποψη μου κ τελος.

5 χρονια πουλαει ελλατωματικα πλαισια!!! και κανει το κινεζο.
    αν αυτο δε σε μπριζωνει ..και σε μπριζωνω εγω που το λεω..(οπως το λεω..) λυπαμαι.
    δε μπορω να αλλαξω επειδη μπριζωνεσαι εσυ.
    οτι θελω θα λεω αν δε σου αρεσει μη με διαβαζεις.

εντελως φιλικα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    για να δεις τα "προβληματα" ενος μηχανακιου πρεπει να περασει καποιος καιρος πρωτα.
    π.χ. τα σπασμενοραγισμενα πλαισια αρχισαν να εμφανιζονται δειλα δειλα μετα απο κανα χρονο κυκλοφοριας του κ6.
    δεδομενου της μεγαλης πωλησης και συναμμα κυκλοφοριας του μοντελου ΕΠΡΕΠΕ μεσα σε 2 χρονια,αφου υπηρχαν αρκετα δειγματα, να κανει μια ανακληση η suzuki.

τελικως αυτο εγινε πριν την κυκλοφορια του κ9. δλδ μετα απο 5 χρονια.
    αυτο μπορει να ηταν και εσκεμμενο για να μην πεσουν οι πωλησεις των κ7-κ8.

γιατι ποιος παει να παρει μετα Κ1000 αν τον προηγουμενο χρονο εχει γινει ανακληση για πλαισια?

οποτε εφτιαξαν το κ7-κ8 καλο.
    και αφου εβγαλαν το κ9 λενε .."να μωρε...θυμαστε εκεινο το κ6?? ε, ειχε ενα θεμα με το πλαισιο"..
    μ@λακια τους.

τα suzuki εχουν αποδειξει την αξιοπιστια τους χρονια τωρα. αλλα σε αυτο με τα πλαισια ηταν φαουλ.

οτι αλλα και να πουμε ειναι απλα τσιχλοφουσκες.

οποτε αν θελει ο φιλος να παρει κ6 καλο ειναι να ελεγξει αριθμο πλαισιου. να δει αν ειναι μεσα στην ανακληση. αν ειναι να δει αν εχει γινει το περιβοητο δεσιμο. αν δεν ειναι να κοιταξει επισταμενως για ρωγμες κλπ...

για μενα καλυτερο ειναι να το παραταγε και να πηγαινε κατευθειαν σε κ7-κ8.

οποτε αν θελει ο φιλος να παρει κ6 καλο ειναι να ελεγξει αριθμο πλαισιου. να δει αν ειναι μεσα στην ανακληση. αν ειναι να δει αν εχει γινει το περιβοητο δεσιμο. αν δεν ειναι να κοιταξει επισταμενως για ρωγμες κλπ...

Μα τί λέτε τώρα βρε παιδιά που θα δείτε τις ρωγμές με το μάτι και ποιός σας είπε ότι έχουν ανακαλέσει όλα τα προβληματικά πλαίσια...ξέρω τουλάχιστον 4 περιπτώσεις που δεν είναι μέσα και έχουν σπάσει... ένα το δικό μου Κ6 GSXR 600 (όχι 1000).
    Οι κωλήσεις ελέγχονται με ραδιογραφία αφού γυμνωθεί το πλαίσιο (άντε κάνε το).
    Η δε εταιρεία που θέλει 5 χρόνια για να διαπιστώσει ότι σκοτώνωνται άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπεται ...μιλάμε για πλαίσιο όχι για καθρέφτες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Albatros

Η δε εταιρεία που θέλει 5 χρόνια για να διαπιστώσει ότι σκοτώνωνται άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπεται ...μιλάμε για πλαίσιο όχι για καθρέφτες...
    πεστα ρε παλικαρι..γιατι θα τρελαθω εδω μεσα...

τελειως.

να μη τη κραξουμε τη σουζουκι...γιατι..μας δινει λεφτα λεμε και ειμαστε μετοχοι.. :hypnotize

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos sto xoro-agora mixanis
    από akisem στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2007, 20:47
  2. help gia agora mixanis
    από flameman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2005, 22:38
  3. Poia Ta Sovarotera Kai Pio Aksiopista Katastimata Gia Agora Mixanis Stin Athina?
    από anixneyths στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ