Λοιπόν είχα υπ όψιν μου για θερμοκρασία λαδιού αλλά αυτό με την μέτρηση στο μπουζί το έχασα εντελώς.![]()
Λοιπόν είχα υπ όψιν μου για θερμοκρασία λαδιού αλλά αυτό με την μέτρηση στο μπουζί το έχασα εντελώς.![]()
Εδώ δεν έχει μείνει καλτσόν για καλτσόν με τους "σκίστες", το μπουζί σε πείραξε ...???![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δε με πείραξε απλά σκεύτομαι να βάλω και εγώ κανα θερμόμετρο που το αμέλησα τόσα χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εδώ δεν έχει μείνει καλτσόν για καλτσόν με τους "σκίστες", το μπουζί σε πείραξε ...???![]()
Μετά θα ήταν πολύ χρήσιμο να διασταυρώνουμε στοιχεία εμείς οι αερόψυκτοι για τις θερμοκρασίες των μοτοριών.
Θα μπαίνουμε στα τεχνικά το πρωί και θα ποστάρουμε την θερμοκρασία που είδαμε στην διαδρομή πηγαίνοντας για δουλειά, ώστε να εκτιμήσουμε την απόδοση των ψυγείων κλπ.
Αλλά αν ο ένας έχει λαδιού ο άλλος στο μπουζί, κολοκύθια συγκριση.
Με θερμόμετρο στη τάπα λαδιου και χαλαρές βόλτες, αν θυμάμαι καλά γύρω στους 110-120° ανέβαζε. Ψυγείο είχε από μαμά.
Χρήστο δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με το aftermarket που έβαλες καθώς είναι πολύ συνηθισμένη μετατροπή για το δικό σου.
Σε ότι αφορά την πίεση της τρόμπας, να είναι σίγουρος ότι είναι τόσο δυνατή όσο το να στείλει το λάδι 2 μέτρα ψηλά, αν τυχόν ξεχαστεί η βίδα εξαέρωσης χαλαρή...:a13: :a13:
Το ψυγείο στο SRX λογικά και σε ολα τα με ξηρό κάρτερ είναι συνδεδεμένο στο κύκλωμα επιστροφής, όπου λειτουργεί η scavenging αντλία που επιστρέφει το λάδι στο δοχείο κι εκεί δεν παίζει τόσο ρόλο η πίεση αλλα η παροχή. Δεν πιστευω οτι υπάρχει πιθανότητα προβλήματος πάντως ετσι κι αλλιώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Με θερμόμετρο στη τάπα λαδιου και χαλαρές βόλτες, αν θυμάμαι καλά γύρω στους 110-120° ανέβαζε. Ψυγείο είχε από μαμά.
Χρήστο δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα με το aftermarket που έβαλες καθώς είναι πολύ συνηθισμένη μετατροπή για το δικό σου.
Σε ότι αφορά την πίεση της τρόμπας, να είναι σίγουρος ότι είναι τόσο δυνατή όσο το να στείλει το λάδι 2 μέτρα ψηλά, αν τυχόν ξεχαστεί η βίδα εξαέρωσης χαλαρή...:a13: :a13:
Λοιπόν για πεστε τι θερμόμετρα ειναι αυτα στην κεφαλή κλπ γιατί κι εγω μπερδεύτηκα :wacko:
180 βαθμοί στην κεφαλή δεν είναι και τίποτα, αλλά δεν λεει και τίποτα σαν μέτρηση. Αν είναι να μετραμε θερμοκρασία καυσαερίων να εχουμε ωραία νούμερα![]()
Μετα μπορούμε να μετράμε και τασάκια απο πιστόνια. Ποιός εχει πιο πολλά, ποιανού είναι μεγαλυτερα κλπ.
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Θειο σε πιανω αδιαβαστο.Καλσον καλοκαιριατικα?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Το πολυοργανο που εβαλα παιρνει "σημα" απο ενα δακτυλιο που μπαινει στο μπουζι.Απο αυτο βλεπω τις θερμοκρασιες που αναφερω.Δεν ειπα για θερμοκρασια λαδιου εγω.Αντιθετα ειπα να βαλω μια ταπα λαδιου με θερμομετρο για να μπορω να κανω συγκριση.![]()
Αλλα ηθελα να εχω και ενα σημειο αναφορας ωστε να δω τι ειναι πιο σωστο απο τα δυο.
Τωρα το σκισιμο γινεται αλλα απο φαναρι σε φαναρι.Μεγαλος ανθρωπος ειμαι αλλα με πιανουν οι κ@υλες που και που και ...
@ sapila 101,5 ειναι το τασακι μου,εχεις μεγαλυτερο?:rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Σίγουρα! Εχω μερικά, αλλά το καλό είναι απο XT660 πιατελάκι. Εχω κι άλλα 2 απο SR500 αλλα είναι πιο μικρά.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
@ sapila 101,5 ειναι το τασακι μου,εχεις μεγαλυτερο?:rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα παω να μετρήσω να σου πω :rotflmao:![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957