Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 27 από 27

Θέμα: Νιουφης αναζητά συγκινήσεις

Καλώστον

Νομίζω ότι η ηλικία σου (και το μπόι, εδώ που τα λέμε) σου επιτρέπει να παρακάμψεις παπιά και 125άρια και να πάρεις κάτι μεγαλύτερο (street μια που μάλλον τα προτιμάς), όπου θα κουμπώνεις καλύτερα και θα σου κάνει και κλικ Για το Ζ δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι σε όσο περισσότερα μηχανάκια τύχει να ανέβεις, τόσο περισσότερα θα σου αρέσουν και θα τα θέλεις. If you know what I mean...

Προσοχή και εξοπλισμός πάντα, τα μυαλά στο κεφάλι, τα μάτια δεκατέσσερα και.. καλές βόλτες!

safety doesn't happen by accident

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από astanapan
    SuperFour;; Που το θυμήθηκες αυτό το αρχαίο... ήταν να πάρω ένα το 2000, τελικά όμως δεν έγινε.

Ασε που και καινουριο να ήταν δε νομίζω να ήταν και πολύ φιλικό λογω vtec
    ήμουν απόλυτα βέβαιος πως και για αυτό θα έβρισκες κάτι στραβό

βασικά:

σε Ο,ΤΙ μικρό σου προτείνει κανείς, βρίσκεις κάτι στραβό, το ένα σου βρωμάει, το άλλο σου μυρίζει (όταν στην ουσία το μόνο που σε ενοχλεί είναι ότι είναι "μικρά")

εξάλλου το έχουμε δει πάρα πολλές φορές το έργο, κάποιος να ρωτάει γνώμες, αλλά να έχει ήδη πάρει την απόφασή του

πάρε λοιπόν το πυραυλάκι που θες, και καλή τύχη

μπορεί κάλλιστα να τα καταφέρεις, το έχουν κάνει κι άλλοι το βήμα κατευθείαν στα πυραυλάκια

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Κανε ενα τεστ ραϊντ για να δεις αν σε βολευει, γιατι εισαι ψηλος...

Προσπαθησε βεβαια να εισαι αντικειμενικος οταν βολταρεις, για να μη το μετανιωσεις οταν με το καλο κανεις την αγορα...

Ελπιζω να μιλας για μεταχειρισμενο, και οχι καινουριο που θα σε ξενερωσει με τη πρωτη πτωση..

Εξοπλισμο συνεχεια αδελφε

Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    ήμουν απόλυτα βέβαιος πως και για αυτό θα έβρισκες κάτι στραβό

βασικά:

σε Ο,ΤΙ μικρό σου προτείνει κανείς, βρίσκεις κάτι στραβό, το ένα σου βρωμάει, το άλλο σου μυρίζει (όταν στην ουσία το μόνο που σε ενοχλεί είναι ότι είναι "μικρά")

εξάλλου το έχουμε δει πάρα πολλές φορές το έργο, κάποιος να ρωτάει γνώμες, αλλά να έχει ήδη πάρει την απόφασή του

πάρε λοιπόν το πυραυλάκι που θες, και καλή τύχη

μπορεί κάλλιστα να τα καταφέρεις, το έχουν κάνει κι άλλοι το βήμα κατευθείαν στα πυραυλάκια
    Πρότεινες μια μηχανη που τελειωσε η παραγωγή της σχεδον μια 10ετία πίσω και στα ψηλά σκότωνε και λες οτι μου βρωμάνε ολα και κυρίως τα μικρά; που είδες οτι δεν μ'αρέσουν τα μικρά.. ίσα ίσα που δεν μ'αρέσουν τα μεγάλα (vstrom, transalp μπλιαχ) και επίσης δήλωσα σαφώς οτι θέλω μηχανή για να ξεφύγω απο το αυτοκίνητο και οτι θα την οδηγώ και σε πίστα. Απλα (όπως ειπώθηκε ήδη) δυστυχώς δε χωράω στα πολύ μικρά. Οντως μου αρέσουν τα γυμνά οχι μονο ως σουλούπι αλητικο αλλά γιατί ταιριάζουν κιόλας με τις ανησυχίες μου. Συγγνώμη αν σε στεναχωρώ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε.

Θελω κάτι σύγχρονο που να μπορέσω να ανέβω τώρα και να μην βαρεθώ σε 6 μήνες και φυσικά να μου αρέσει. Υπάρχουν τόσες και τόσες street/streetfighter μοντέλα, αν όμως ολοι μου πουν (που δεν το έχουν πει) μακρυά ρε μεγάλε απο τα γρήγορα προς το παρόν και πάρε ενα μικρο enduro ή ενα ΥΒR ή ενα παπί ή μια γουρούνα γιατί θα είσαι δημόσιος κίνδυνος, δεν πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά;;;

Φιλικα πάντα

Παλαιό μέλος
    όταν έγραψα πως σου βρωμάνε τα μικρά, αναφερόμουν σε κυβισμό, όχι σε όγκο

ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ πρόκειται ΟΛΟΙ να σου πουν "μην πάρεις γυμνό 600άρι ή 750άρι με 95 και 100 και 110 ίππους", αφού αν πέσεις, εσύ θα πονέσεις και όχι εμείς που σου γράφουμε, πάντα λοιπόν θα βρεθούν αρκετοί που θα σου πουν "μη μασάς μεγάλε, αν προσέχεις θα πας μια χαρούλα!!! "

για να δούμε στο ΕR5 τι στραβό θα βρεις;

ή στο cb500...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Εισαι μια αλφα ηλικιας παλικαρι και φανταζομαι οτι δεν εχεις τα μυαλα πανω απ το κεφαλι, οπως τα πιτσιρικια.

Πιστευω οτι αν εισαι συγκρατημενος τους πρωτους μηνες με το γκαζι , μια χαρα θα σου κατσει κ η μεγαλη μηχανη 600- 750αρα, αρκει να μην κανεις τρελλες.

Σαν νεος οδηγος ειδικα, παρα την ζεστη θα σου ελεγα να φορας παντα κρανος, μπουφαν, μποτακι, και γαντακι με προστασιες γιατι το πρωτο διαστημα ειναι το πιο επικινδυνο.

Μην ξεχνας οτι αλλα φρενα - αναρτησεις - στησιμο εχει η μεγαλη μηχανη, δηλαδη εννοω οτι μεγαλυτερη ασφαλεια σου παρεχει η 750αρα οταν πηγαινεις με 80 χλμ/ω παρα το παπι το 125αρι με την ιδια ταχυτητα. (αντε να φρεναρεις κ να το μαζεψεις αν γλυστρησει - για να μην σχολιασω το ταμπουρο πισω, κ το μονο δισκοφρενο μπροστα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πηγαινε παρε φουλ εξοπλισμο και επειτα παρε μεταχειρισμενο το μηχανακι που σου αρεσει.

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Πρότεινες μια μηχανη που τελειωσε η παραγωγή της σχεδον μια 10ετία πίσω και στα ψηλά σκότωνε και λες οτι μου βρωμάνε ολα και κυρίως τα μικρά; που είδες οτι δεν μ'αρέσουν τα μικρά.. ίσα ίσα που δεν μ'αρέσουν τα μεγάλα (vstrom, transalp μπλιαχ) και επίσης δήλωσα σαφώς οτι θέλω μηχανή για να ξεφύγω απο το αυτοκίνητο και οτι θα την οδηγώ και σε πίστα. Απλα (όπως ειπώθηκε ήδη) δυστυχώς δε χωράω στα πολύ μικρά. Οντως μου αρέσουν τα γυμνά οχι μονο ως σουλούπι αλητικο αλλά γιατί ταιριάζουν κιόλας με τις ανησυχίες μου. Συγγνώμη αν σε στεναχωρώ αλλά δεν καταλαβαίνω τι σε πείραξε.

Θελω κάτι σύγχρονο που να μπορέσω να ανέβω τώρα και να μην βαρεθώ σε 6 μήνες και φυσικά να μου αρέσει. Υπάρχουν τόσες και τόσες street/streetfighter μοντέλα, αν όμως ολοι μου πουν (που δεν το έχουν πει) μακρυά ρε μεγάλε απο τα γρήγορα προς το παρόν και πάρε ενα μικρο enduro ή ενα ΥΒR ή ενα παπί ή μια γουρούνα γιατί θα είσαι δημόσιος κίνδυνος, δεν πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά;;;

Φιλικα πάντα

Βρες ένα τέτοιο, εννοείτε μεταχειρό.
    Η παραγωγή της, δεν έχει τελειώσε ποτέ.

Απλά δεν εισήχθηκε ποτέ στην ελλάδα επίσημα.

Το cb είναι μεγάλο σχολείο, και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο.
    Βαριά με 2000? θα βρείς ένα, αναλόγου κατάστασης φυσικά.

Αν σου φαίνεται οτι το cb ψηλά σκοτώνει, πάρε όντως cb.

Δεν θα σε νοιάξουν οι μικροπτώσεις, και αφου το κρατήσει 1-2 χρόνια, παίρνεις κάτι καλύτερο, και κρατάς και το cb

Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις

τσιμπα πρωτα ενα ybr για να μαθεις τα βασικα, και μετα περνεις αυτο που θες. αλλωστε σαν μεταχειρισμενο το βρισκεις σε πολυ καλη τιμη και κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειναι ξεσκισμενο...
    2 ride or not 2 ride? That's the question

ESSENTIAL RIDING

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Απο προσωπικη εμπειρια και τακτικη (η πορεια μου ηταν παπι, 250, 600, 1000) μου ειναι δυσκολο να σε συμβουλεψω να πας στα 600cc/100hp με το καλημερα...Ισως ενα 400αρι με 50 αλογα να ειναι μια καλη αρχη και ηδη αρκετο σε γκαζι...αλλωστε και μονος σου το ειπες αν δεν το καταλαβες... .
    Ξεχνα το πως θα δειχνεις πανω στην μηχανη, ξεχνα τα "θα πηγαινω αργα και προσεχτικα ειμαι μεγαλο παιδι", ξεχνα τα "το γκαζι ειναι στο χερι μου και το χερι μου το οριζει το μυαλο μου...". Θυμησου ενα βασικο κανονα της ζωης που ισχυει για ολα σχεδον...'Απο τα ευκολα στα δυσκολα, απο τα απλα στα συνθετα, απο τα λιγα στα πολλα..."προοδευτικοτητα λεγεται... επισης θυμησου οτι ειναι ευκολοτερο να παιξεις/λιωσεις και να απολαυσεις ενα μικρο-ευκολο μηχανακι παρα ενα μεγαλο...
    Δεν ξερω αν βοηθησα, αυτη παντως ειναι η γνωμη μου...Οτι και αν αποφασισεις παντα ορθιος χαρουμενος και χαμογελαστος μεσα απο το κρανος σου να εισαι...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Τελικά βρέθηκε λύση. Θα χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό το YBR 125αρι ενός φίλου που είναι σε αχρηστία καθοτι το κέρδισε σε διαγωνισμό αλλα δεν ειναι μηχανόβιος. Μετά το τέλος του καλοκαιριού και ίσως αργότερα βλέπουμε για αγορά πιό σοβαρής μηχανής...

Άρα λοιπον θα εισαχθώ στο 'άθλημα' με τον πιο φιλικό τρόπο που γίνεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jpsplus
    Τελικά βρέθηκε λύση. Θα χρησιμοποιήσω για λίγο καιρό το YBR 125αρι ενός φίλου που είναι σε αχρηστία καθοτι το κέρδισε σε διαγωνισμό αλλα δεν ειναι μηχανόβιος. Μετά το τέλος του καλοκαιριού και ίσως αργότερα βλέπουμε για αγορά πιό σοβαρής μηχανής...

Άρα λοιπον θα εισαχθώ στο 'άθλημα' με τον πιο φιλικό τρόπο που γίνεται.
    Υπαρχει λυση στο προβλημα της ισχυος. πολλα μοντελλα αν οχι ολα τα συνγχρονα βγαινουν και με "περιοριστη" ισχυος στα 25κw περιπου 30 ιππους. μολις περασει ο χρονος προσαρμογης μπορεις ευκολα στη διαρκεια ενος service να το επαναφερεις στην κανονικη ισχυ.

υπαρχουν δυο θεματα μονο.

α) πολλες φορες θελουμε κατι χωρις να ξερουμε τι ακριβως θελουμε. δεν εχουμε καποια βαση για να συγκρινουμε και να βαλουμε τους ορους και τα ορια μας.

εδω θα σε βοηθησει η συμβιωση με το YBR 125 για λιγους μηνες. και θα προτεινα η συμβιωση αυτη να περιλαβει και βροχερους-χειμωνιατικους μηνες. θα αποκτησεις ετσι με λιγοτερες συνεπειες την αισθηση, σε ενα βαθμο,του συνδιασμου γκαζι-ταχυτητα-γλυστριμα φρενο-γλυστριμα.

β) δυστυχως, υπαρχει μονο ενας τροπος για μην ανοιξεις το γκαζι οταν δεν πρεπει. να μην υπαρχει γκαζι. και εδω θα σε βοηθησουν με την σειρα που αναφερονται ο..... θεος, η τυχη και οι προηγουμενες εμπειριες-πτωσεις- ατυχηματα και ενα καλο σχολειο στην πιστα

η μηχανη ειναι το απολυτο μεταφορικο μεσο και οχι μονο. δυστυχως το ιδιο απολυτες μπορει να ειναι και οι επιδρασεις της σε μας αλλα και στους γυρω μας.

και επειδη μπορει να φαινομαι "καπως" ειμαι 50 χρονων και πριν 15 μερες πηρα την 7η μηχανη μου.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα αναζητα λυση απο τους μηχανικους του forum
    από relis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 10/07/2012, 17:02
  2. Motocross: Άθλημα αναζητά προπονητές
    από menos στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2012, 12:33
  3. xr 250 αναζητα καλιμπρα
    από akrovaths στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket