Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 100

Θέμα: 990 adv 08

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Να σημειωσω οτι μιλαω παντα για ρεζερβα (λαμπακι) και οχι για αδειασμα εντελως...νομιζω ολοι για αυτο μιλατε. Εδω το νησι ειναι μικρο και τα χιλιομετρα που μπορεις να βγαλεις γενικα λιγα...παιζει αρκετη 1η-2α και σιγουρα δεν μπορεις να γεμισεις ευκολα 4η,αντε μια 3η και με το ζορι
    Σε ταξιδι πηγα δικαβαλο φορτωμενο με μπαγαζιερες-κουτια αλλα πλακωμενος με 180 στην εθνικη...και σιγουρα παλι δεν πετυχα την καλυτερη καταναλωση αλλα που θα παει θα στρωσω...λεεες?δυσκολο τωρα που το σκεφτομαι με αυτο τον διαολο ισως τωρα που σχεδιαζω ευρωπη αναγκαστικα να παω αργα...
    αντε και καλα μας γκαζια

υ.γ. εβαλα βενζινη πριν απο λιγο...ακριβυνε... 1,330 η racing...15,03λτ!!! (νομιζω οτι ειδα) αληθεια εσεις τι βενζινη προτιματε?
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Εγώ βάζω 95αρα. Αφού αναφέραμε καταναλώσεις εγώ με Akrapovic κ την σχετική χαρτογράφηση βγάζω μέσα στην πόλη γύρω στα 170χμ για λαμπάκι. Σε ταξίδια ή επαρχιακό τα πράγματα βελτιώνονται σαφώς. Στο 36ωρο πχ με αρκετά γρήγορους ρυθμους το λαμπάκι άναβε γυρω στα 210/220χμ. Η χαμηλώτερη κατανάλωση που έχω καταφέρει να γράψω πάντος μέχρι τώρα ήταν 6,3λ/100χμ κ αυτό σε απελπιστικά ήρεμη κ χαλαρή βόλτα οπου ακολουθούσα έναν φίλο με ένα κλασσικό..

Ευτυχώς που η οδήγηση είναι τόσο απολαυστική που σε κάνει να ξεχνάς την κατανάλωση..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KOSTAS-ER6
    εγω με το ιδιο μηχανακι στα 160-180χλμ μου αναβει λαμπακι αλλα αυτη τη στιγμη φοραω akrapovic κ δεν εχω το προγραμμα....θελω να το βαλω με την πρωτη ευκαιρια να δω τι θα γινει!
    Είναι μεγάλη η κατανάλωση. Τσέκαρε βαλβίδες...
    Η νορμάλ κατανάλωση είναι γύρω στα 200-210χλμ λαμπάκι....(μιλάμε μέσα στην πόλη με κίνηση, ανοίγματα κτλ)

χα χα χα η κατανάλωση μια χαρά είναι. έχουν περάσει απο τα χέρια μου και μηχανάκια όπου σε ταξίδι με λίγο βαρύ χέρι έβγαζες 170 με 180 χλμ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από quazar
    Είναι μεγάλη η κατανάλωση. Τσέκαρε βαλβίδες...
    Η νορμάλ κατανάλωση είναι γύρω στα 200-210χλμ λαμπάκι....(μιλάμε μέσα στην πόλη με κίνηση, ανοίγματα κτλ)
    εχεις δικιο αλλα τωρα που το σκεφτομαι παντα αφηνω ενα περιθωριο στο ρεζερβουαρ για να αποφυγω υπερχυλισεις κτλ!
    αλλα επιμενω πως μετα το προγραμμα θα μειωθει περισσοτερο.

Οσο για το φιλο που ανεφερε πιο πριν για το adventure κ touring κτλ ηθελα να του πω οτι η κατηγορια του ειναι rally-enduro κ ισως γι αυτο ειναι καπως μικροτερα κ πιο συμαζεμμενα τα ρεζερβουαρ!
    Οσο για την αυτονομια κ εμενα δεν θα με χαλουσε περισσοτερη αυτονομια αλλα κ να ειχα ενα ρεζερβουαρ στα ποδια μου οπως το gs / varadero κτλ θα με ξενερωνε ακομη περισσοτερο!

anyway στα 200χλμ αναψει δεν αναψει γεμιζεις κ ολα καλα...

... Το avatar του/της dimzab
    KostasA καλοτάξιδο!!!

Και μιας και λέτε για κατανάλωση...
    να πώ ότι ενω το manual λεέι πως εφόσον ανάψει λαμπάκι έχεις γύρω στα 30 km
    στο φετινό 36ωρο ανακάλυψα ότι μπορείς να φτάσεις τα 63km!!!
    Όταν έμεινα από βενζίνη 5km πριν από βενζινάδικό, τόσα έγραφε το κοντέρ (αυτό που μετράει ανάποδα) :rotflmao:
    Βεβαια μετά ξαναπήρε, έκτη κατευθείαν, και ξανασβείνει στο 1km περίπου. Εκεί πήρε πιο δύσκολα, αλλά πήρε και έφτασα στο βενζινάδικο στεγνός!!!
    ...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
    σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...

200-210 στην πόλη για λαμπάκι, οδηγώντας συνετά για ΚΤΜ.
    180-200 στην πόλη για λαμπάκι οδηγώντας γρήγορα και δύσκολα θα δεις χαμηλότερη κατανάλωση εκτός αν στήνεις κόντρες σε όλα τα φανάρια.
    230-240 μόνο σε βαρκάδα στην εθνική οδό.....

Μέχρι 48χλμ έχω κάνει με ρεζέρβα, έχω μείνει όμως και με λιγότερα καθώς δεν το είχα πάρει χαμπάρι και πήγαινα σβέλτα

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παιδια το λαμπακι κανει και πουστιες...ανηφορες- κατηφορες το επηρεαζουν αρκετα νομιζω και μπορει να αναψει και ποιο νωρις απο οτι πρεπει...Παντως με 4 λτ(τοσο δεν ειναι η ρεζερβα?)μπορεις να βγαλεις αρκετα παραπανω απο 30 χλμ με συνετη οδηγηση...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
    KostasA καλοτάξιδο!!!

Και μιας και λέτε για κατανάλωση...
    να πώ ότι ενω το manual λεέι πως εφόσον ανάψει λαμπάκι έχεις γύρω στα 30 km
    στο φετινό 36ωρο ανακάλυψα ότι μπορείς να φτάσεις τα 63km!!!
    Όταν έμεινα από βενζίνη 5km πριν από βενζινάδικό, τόσα έγραφε το κοντέρ (αυτό που μετράει ανάποδα) :rotflmao:
    Βεβαια μετά ξαναπήρε, έκτη κατευθείαν, και ξανασβείνει στο 1km περίπου. Εκεί πήρε πιο δύσκολα, αλλά πήρε και έφτασα στο βενζινάδικο στεγνός!!!
    Tα 30χμ στο manual είναι το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις.. Με πιο χαλαρή οδήγηση σαφώς βγάζεις αρκετά παραπάνω.

Επίσης επειδή η Τρόμπα βενζίνης είναι στο αριστερο ρεζερβουαρ στην ανάγκη μπορεί κάποιος να κερδίσει μερικά ακόμα χιλίομετρα αν ξαπλώσει την μηχανή στην αριστερή πλευρά ωστε να στραγκίσει η βενζίνη απο το δεξί ρεζερβουάρ στο αριστερό..
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Εξαρταται ΑΠΟ και ΜΟΝΟ τον τροπο οδηγησης...
    Στην εθνικη για Ξανθη με ταχυτητες 140-160,απλη αμολυβδη και σταθερο γκαζι αναψε το λαμπακι στα 270χλμ...
    Στη πολη οταν προσπαθω να συγκρατηθω(παραμυθιαζω τον εαυτο μου πως οδηγω Vstrom/Varadero/Gs) λαμπακι αναβει στα 200-220...
    Οταν ομως θες να ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ οδηγηση... λαμπακι στα 170-180:smilea:
    ...cause the place seems still alive...

πλέον έχω την κατανάλωση που τα ισοπέδωσε όλα :rotflmao: :rotflmao:

με ξετάπωτες ακράπες κ πρόγραμμα σε νυχτερινή getaway in athens φάση βόλτα

135χλμ για λαμπάκι :rotflmao: :rotflmao:
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog

Απο γεματο;;;;
    Τι εχεις,990;
    Κι ελεγα πως ρουφαει το 9μιση...
    ...cause the place seems still alive...

yup 990s 08

προς το παρόν παραμυθιάζω τον ευατό μου (και ελπίζω ) ότι δεν είχα κάνει καλό γέμισμα

αλλά έχω άσχημη προιστορία με τις καταναλώσεις
    Fuck the universe.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GhostDog

Για να καταλάβω...φουλάρισες, έκανες 135 χλμ και άναψε λαμπάκι?
    Ή φουλάρισες και τα 135 τα έκανες σε 2 ή 3 βόλτες, διαφορετικές ημέρες?
    Αν είναι το πρώτο, πρέπει να είσουν συνέχεια με ''πρώτη''
    Αν είναι το δεύτερο, μήπως παρκάρεις το μηχανάκι σου στον ήλιο?

Εκτός και αν το δικό σου του βάζεις ουράνιο

Ή φουλάρισες και τα 135 τα έκανες σε 2 ή 3 βόλτες, διαφορετικές ημέρες? Αν είναι το πρώτο, πρέπει να είσουν συνέχεια με ''πρώτη''
    φουλάρισα και έκανα μια αλητό-καγκούρικη-νυχτερινή παρέα μ ένα ζήτα και ένα ρο1

τώρα που το σκέφτομαι ήμουν αρκέτη ώρα με πρώτη και δευτέρα (μέχρι να προσγειωθεί )
    Fuck the universe.

Σελίδα 2 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. neos hartis se 990 adv efi
    από newdawnfades στο forum KTM
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2007, 11:35
  2. Pirelli Scorpion για 950/990 Adv 3 ΕΥΡΩ !
    από Nik0s στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 22:45
  3. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας