Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: Κραδασμοι ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Έχει κραδασμούς, όντως. Αλλά μετά οδήγησα το Ζ750 και είπα, και μη χειρότερα... Τα χεράκια μουδιάζουν εύκολα, τα πόδια όχι και τόσο. Η χειρότερη περιοχή είναι 4500-5000rpm.
    και εγω που νομιζα οτι ειναι η ιδεα μου. δε εχω εμπειρια απο 4-νδρο αλλα η περιοχη που δουλευω τη μηχανη ειναι 4-5.5 χιλ. και εκει εχει κραδασμους.

Banned Το avatar του/της WebD
    Η κοπέλα μου το καλοκαίρι μου έλεγε ότι μουδιάζουν τα πόδια της κι ότι νιώθει ένα τρέμουλο... πίστευα ότι έφταγαν τα πίσω μαρσπιέ μιας και πάνω τους δένουν οι πλαινές βαλίτσες. Πριν λίγες μέρες έδεσα μια εξάδα νερά στο πίσω κάθισμα για να τα πάω σπίτι κι όπως ακουμπούσαν στη μέση μου έπαθα πλάκα από το τρέμουλο που μου μετέφερε το νερό στις 5.000 στροφές. Αν και πάλι υποψιάζομαι τα κάγκελα από τις πλαινές γιατί εκεί είχα δέσει τον ιμάντα για να δέσω τα νερά...

Έχει κραδασμούς, όντως. Αλλά μετά οδήγησα το Ζ750 και είπα, και μη χειρότερα... Τα χεράκια μουδιάζουν εύκολα, τα πόδια όχι και τόσο. Η χειρότερη περιοχή είναι 4500-5000rpm.
    οντως επειδη το εχω το z.το bandit ειναι βελουδο και πιο πολυ ακομα το hornet...honda βλεπετε
    Route 66 R & B Band "Zefiry" (Rolling Stones με Brian Jones'version)

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    Η κοπέλα μου το καλοκαίρι μου έλεγε ότι μουδιάζουν τα πόδια της κι ότι νιώθει ένα τρέμουλο... πίστευα ότι έφταγαν τα πίσω μαρσπιέ μιας και πάνω τους δένουν οι πλαινές βαλίτσες. Πριν λίγες μέρες έδεσα μια εξάδα νερά στο πίσω κάθισμα για να τα πάω σπίτι κι όπως ακουμπούσαν στη μέση μου έπαθα πλάκα από το τρέμουλο που μου μετέφερε το νερό στις 5.000 στροφές. Αν και πάλι υποψιάζομαι τα κάγκελα από τις πλαινές γιατί εκεί είχα δέσει τον ιμάντα για να δέσω τα νερά...
    Oι κραδασμοι που συγχρονιζονται στις 5000rpm ειναι απο την ζελατινα!!!Αν κολησεις μια ειδικη ταινια διπλης οψεως με ελαχιστο αφρωδες υλικο (αναμεσα στη ζελατινα και στο πλαστικο)δεν θα ακουγεται τιποτα!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος
    πολύ ενδιαφέρον αυτό. την ζελατίνα δεν την είχα σκεφτεί ποτέ.

γενικά δεν έχω θέμα κραδασμών, παρά μόνο στις 4.500-5.000 στροφές. ένα κλικ πάνω από 5.000 και ηρεμεί πάλι το μηχανάκι!
    http://boomboomaround.blogspot.com/

Η ζελατίνα δεν έχει σχέση, με την έννοια ότι δεν δημιουργεί τους κραδασμούς, απλά συντονίζεται σε αυτούς.

Κραδασμούς έχουν όλοι οι κινητήρες, άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο. Κάποιες εταιρίες καταφέρνουν όμως και τους μονώνουν καλύτερα από άλλες. Οι κραδασμοί στο μαρσπιέ του συνοδηγού ξεκινάνε από τον κινητήρα και μεταφέρονται από την εξάτμιση που στηρίζεται εκεί. Αν αλλάξατε τη λαστιχένια ροδέλα στο μαρσπιέ με μεταλλικό στήριγμα (πχ έτσι έλεγε το manual της Leovince μου) η κατάσταση γίνεται σχεδόν ανυπόφορη! Η τέλεια λύση είναι... Να μην κινείσαι με τις "προβληματικές" στροφές στον κινητήρα. Έτσι και αλλιώς, σε ένα ταξίδι, πέφτει στα 100-110 χιλιόμετρα αυτό το πρόβλημα. Βγαίνει κανείς Εθνική, Αττική οδό και πάει με τόσα;
    Αν είναι για κάποιο λόγο απαραίτητο να χρησιμοποιεί κανείς συνέχεια αυτές τις στροφές στον κινητήρα, θα μπορούσε σε κάποιον εξατμισά να βάλει ένα λαστιχάκι πρόσθετο, ανάμεσα στο μεταλλικό στήριγμα που αγκαλιάζει την εξάτμιση και την εξάτμιση. Αν την έχει αλλάξει δλδ... Αν δεν την έχει αλλάξει, υπομονή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εχει εχει...

Περισσοτερους απο οτι περιμενα μετα το GSR...

Οχι τραγικα πραματα αλλα εχει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παντως το επομενο μηχανακι μου θα ειναι 6κυλινδρο ή 8κυλινδρο αν βγει :rotflmao:

ετοιμάζεσαι για BMW δηλαδή....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    ετοιμάζεσαι για BMW δηλαδή....
    Παιζει κατι τετοιο απο BMW ???

http://www.webbikeworld.com/BMW-moto...bmw-concept-6/

Τα λόγια είναι περιττά... Μ**ΝΑΡΑ

Καλησπερα. Μια ερωτηση, κοντευω για το Service των 24000 εχω 22700 κανει και παρατηρω τις τελευταιες μερες πω το γκαζι τριζει λιγο παραπανω. Το καταλαβαινω γτ το χερι μετα απο 20λεπτη οδηγηση(με γαντια) μουδιαζει. Μαλλον πρεπει να παει για service πιο συντομα ε; Να σημειωσω το προηγουμενο εγινε πιο νωρις απο το κανονικο στα 17000 περιπου.
    BANDIT GSF 650s K8

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vaggos_1983
    Καλησπερα. Μια ερωτηση, κοντευω για το Service των 24000 εχω 22700 κανει και παρατηρω τις τελευταιες μερες πω το γκαζι τριζει λιγο παραπανω. Το καταλαβαινω γτ το χερι μετα απο 20λεπτη οδηγηση(με γαντια) μουδιαζει. Μαλλον πρεπει να παει για service πιο συντομα ε; Να σημειωσω το προηγουμενο εγινε πιο νωρις απο το κανονικο στα 17000 περιπου.
    Μηπως τους κραδασμους στους κανει σε συγκεκριμενες στροφες ? 5000-5500 εαν θυμαμαι καλα. Για δοκιμασε εαν κανει το ιδιο και σε αλλες στροφες.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ 17500 ΚΜ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ SERVISE ΣΤΙΣ 16000 ΚΜ. ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20ΛΕΠΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΡΕΜΟΥΛΟ Η ΚΡΑΔΑΣΜΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΧ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΡΟΣ ΤΡΟΧΟΥ (ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ), ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΒΑΡΑ ( ΤΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ). ΖΗΤΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Μηπως τους κραδασμους στους κανει σε συγκεκριμενες στροφες ? 5000-5500 εαν θυμαμαι καλα. Για δοκιμασε εαν κανει το ιδιο και σε αλλες στροφες.

Ακριβως τοτε το κανει φιλε μου.
    Ξερεις τι μπορει να ειναι; Α και πιο πολυ ξεκινα να το κανει οταν ζεσταθει...ή απλα τοτε το καταλαβαινω εγω...
    Και ναι το κανει γενικα πανω απο τις 5000 ολο και πιο εντονα οσο το ανεβαζω...
    BANDIT GSF 650s K8

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΚΑΚΙΩΝ &... ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ
    από g_angel01 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2006, 17:18
  2. κραδασμοι ????
    από DRAKOS1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 14/03/2006, 13:22
  3. Κραδασμοί σε CBF-250
    από jasper στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2005, 13:08
  4. Κραδασμοί.... !!! (Σε κάποιους αρέσουν...)
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2005, 13:38
  5. αλλαγη μπουζι και κραδασμοι
    από xifias στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 10:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας