Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 28 από 28

Θέμα: schuberth S1 pro

Παλαιό μέλος
    νικο

αν θες πες μου τι γραφει η ζελατινα σου.

οταν λες υπο γωνία ...μας ενδιαφέρει τι δειχνει απο τη θέση ματιού ετσι ειναι .. τα μάτια μου είναι στη σωστή θέση

δες αυτο το βιντεακι

http://rapidshare.com/files/245808642/stef1.AVI.html

0106/01 Schuberth S1/R1.

Υπό γωνία εννοώ στις ακρες και ακόμα περισσότερο αν η ζελατίνα δεν είναι στη θέση της.

Σου είπα, ειναι 99.9% εσωτερικές ανακλάσεις γιατι η ζελατίνα πιστεύω πώς είναι διπλή. Αν έχεις στο σπίτι σου διπλά τζάμια, θα δείς το ίδιο φαινόμενο υπο κάποιες γωνίες. Απο εκεί και πέρα ο βαθμός της ενόχλησης σαφώς και εξαρτάται από την όραση του καθενός.

Επαναλαμβανόμαστε.

Παλαιό μέλος
    αχ τα εχω πάρει και εσυ δεν μου φταις νικο καθόλου..

συμφωνω με το αίτιο που λές τη διπλή ζελατίνα αλλά τι να το κάνω
    500€ κράνος δεν θα έπρεπε να είχε καλυτερη ζελατίνα ?
    Με κράνος του κ*λου πιθανώς να βλέπεις καλύτερα το βράδυ.

Επίσης αν κάποιος που δει το βιντεο και τις φωτο και δεν ενοχληται...τα θερμα μου συγχαρητήρια

να είμαστε καλα
    και όρθιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από vstromgr

δεν ενοχληται...τα θερμα μου συγχαρητήρια

Δεν ενοχλουμαι, όχι από τις φωτό, από τη ζελατίνα, αρα ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια

Παλαιό μέλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Και εγώ σαν κάτοχος του S1 με τη ζελατίνα 0106 S1/R1 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αντανακλάσεις. Το μόνο πρόβλημα που είχε η ζελατίνα ήταν ότι ξεφλούδισε εσωτερικά και αλλάχτηκε στην εγγύηση από την αντιπροσωπία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
    Και εγώ σαν κάτοχος του S1 με τη ζελατίνα 0106 S1/R1 δεν έχω κάποιο πρόβλημα με αντανακλάσεις. Το μόνο πρόβλημα που είχε η ζελατίνα ήταν ότι ξεφλούδισε εσωτερικά και αλλάχτηκε στην εγγύηση από την αντιπροσωπία.

Πιθανόν να είναι η παλιά του S1 που είχε ενσωματωμένο αντιθαμβωτικό φίλμ αντί pinlock. Μιλάμε για την καινούργια χωρίς ενσωματωμένο αντιθαμβωτικό.

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Πιθανόν να είναι η παλιά του S1 που είχε ενσωματωμένο αντιθαμβωτικό φίλμ αντί pinlock. Μιλάμε για την καινούργια χωρίς ενσωματωμένο αντιθαμβωτικό.
    Δεν παίζει παίδες δυστυχώς όσο γαμάτα από αεροδυναμική και ακουστική είναι τα schuberth άλλο τόσο για τα μπάζα είναι όσον αφορά την ποιότητα της ζελατίνας Είμαι και γώ κάτοχος του S1 pro τώρα και παλαιότερα του απλού S1.
    Στο τωρινό μου κράνος δεν είναι τόσο χάλια η κατάσταση όσο πρίν αλλά δυστυχώς υπάρχουν φορές που οι αντανακλάσεις είναι εμφανείς!!!
    Απλά εγώ τουλάχιστον το'χω συνηθίσει και δεν του δίνω πλέον σημασία...
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Έχεις δίκιο, δεν έχει pin lock αλλά αντιθαμπωτική επίστρωση η οποία όμως κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θάμπωμα (χειμώνα με κρύο και βροχή).

Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
    Έχεις δίκιο, δεν έχει pin lock αλλά αντιθαμπωτική επίστρωση η οποία όμως κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με θάμπωμα (χειμώνα με κρύο και βροχή).
    Συμφωνώ. Το pinlock και μανούρα είναι να το βάλεις σωστά και ενοχλεί πολλές φορές στο οπτικό πεδίο. Το μόνο πρόβλημα με το ενσωματωμένο αντιθαμβωτικό ήταν πώς ήταν πολύ ευαίσθητο και ήθελε προσεχτικό καθάρισμα. Με πολύ νερό μαλάκωνε και ξεφτυλιζότανε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Συμφωνώ. Το pinlock και μανούρα είναι να το βάλεις σωστά και ενοχλεί πολλές φορές στο οπτικό πεδίο. Το μόνο πρόβλημα με το ενσωματωμένο αντιθαμβωτικό ήταν πώς ήταν πολύ ευαίσθητο και ήθελε προσεχτικό καθάρισμα. Με πολύ νερό μαλάκωνε και ξεφτυλιζότανε.
    Με τη μαμά ζελατίνα υπήρχε κάποιο θέμα και ξεφλούδιζε πολύ εύκολα. Με την άλλη που μου άλλαξαν στην εγγύηση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με ξεφλούδισμα και ας μην την προσέχω και ιδιαίτερα.

Δυστυχώς αυτές καταργήθηκαν.

Παλαιό μέλος
    σοβαρά καταργήθηκαν??
    η ελπίδα μου ήταν να βρω να αγοράσω μια απο παλιό σ1...
    στο καλό

ισως παρω και ενα δευτερο κράνος τοτε..
    ξέρετε καμιά άλλη μαρκα με παρόμοιο σουλουπι με σ1? (για κεφάλες) (πχ αραι shoei den moy kanoun)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Εντυπώσεις από το καινούργιο μου κράνος... (Schuberth S1 PRO)
    από JZER40 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2012, 18:12
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΚΡΑΝΟΥΣ Schuberth S1 Pro
    από Nikos988 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2011, 09:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας