Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Τι πρεπει να διαλέξω;;

χωρίς Τίτλο Το avatar του/της yendai
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tsinouko
    Πάρε παπί!Είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σου.Επίσης παρε λεξικό,γιατι προφανώς χρησιμοποιέις λάθος τη λέξη πανάκεια.
    Αν τελικώς "πηδήξεις" το σκαλάκι "παπί" και βρεθεις με μοτοσυκλέτα,σου συνιστώ να κανεις κάποια μαθηματα ασφαλούς οδήγησης (του περιοδικού 0-300 είναι μια χαρά).Ετσι θα μαθεις να οδηγείς σωστα απ την αρχή.
    Υ.Γ.: Τρώγε καλυτερα 173cm και 55kgr δεν ειναι και πολύ σωστό συνδιασμός.
    Την λεξη πανακεια την χρησιμοποιησα μεταφορικα και λαθος μου που δεν το εκανα αντιληπτο.
    Εννοούσα οτι εχω ακουσει πολλους να λενε σε διαφορα φορουμ που εχω ψαξει το εξης:"θα φας τουμπες σιγουρα, παρε κατι με λιγοτερα πλαστικα"και θεωρω οτι δεν ειναι και λυση αυτη!->εξου και η πανακεια, λύση-φαρμακο στις πτωσεις. Σιγουρα σε μια ενδεχομενη πτωση δεν θα τραβαω τα μαλλια μου για το κοστος επισκευης με ενα cbf250. αλλα και το νιντζακι ειναι σουπερ.εχω κολλησει.

Ομως θεωρω οτι πρεπει να παιρνουμε κατι που θα μας καλύψει, και οπως ανέφερα, θελω την μηχανη επειδη την γουσταρω και οχι επειδη θελω να μετακινουμαι. Εχω ενα ωραιότατο τουοτα του 88 που δεν καιει τιποτα(σταρλετ). Ενα παπί ειναι ενα παπί και δεν μου αρεσει, εκτος του οτι εχω βαρεθει να βλεπω παπια, θελω να ειναι μοτοσυκλετα και οχι ποδηλατο με μηχανη απανω και μερικα φωτα. Αποψή μου βεβαια.

Μαθηματα ασφαλους οδηγησης->να και κατι που δεν ειδα σε φορουμ, χεχε, μπορει να μην το προσεξα βεβαια.ενδιαφερον ακουγεται, κοστιζουν πολύ αυτα;

Υ.Γ.: Ειναι ο σωματοτυπος μου τετοιος και δεν παιρνω ευκολα κιλα(ναι ξερω πολλοι θα το ζηλευαν)οποτε δεν μπορω να ανεβω τοσο γρηγορα.
    Καποια πραγματα τα βλεπουμε οπως θέλουμε, καποια πραγματα τα βλέπουμε οπως ειναι, καποια πραγματα ομως, δεν τα βλέπουμε καθόλου.
    Την επόμενη φορα ας σκεφτούμε πιο καθαρά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yendai
    Την λεξη πανακεια την χρησιμοποιησα μεταφορικα και λαθος μου που δεν το εκανα αντιληπτο.
    Εννοούσα οτι εχω ακουσει πολλους να λενε σε διαφορα φορουμ που εχω ψαξει το εξης:"θα φας τουμπες σιγουρα, παρε κατι με λιγοτερα πλαστικα"και θεωρω οτι δεν ειναι και λυση αυτη!->εξου και η πανακεια, λύση-φαρμακο στις πτωσεις. Σιγουρα σε μια ενδεχομενη πτωση δεν θα τραβαω τα μαλλια μου για το κοστος επισκευης με ενα cbf250. αλλα και το νιντζακι ειναι σουπερ.εχω κολλησει.

Ομως θεωρω οτι πρεπει να παιρνουμε κατι που θα μας καλύψει, και οπως ανέφερα, θελω την μηχανη επειδη την γουσταρω και οχι επειδη θελω να μετακινουμαι. Εχω ενα ωραιότατο τουοτα του 88 που δεν καιει τιποτα(σταρλετ). Ενα παπί ειναι ενα παπί και δεν μου αρεσει, εκτος του οτι εχω βαρεθει να βλεπω παπια, θελω να ειναι μοτοσυκλετα και οχι ποδηλατο με μηχανη απανω και μερικα φωτα. Αποψή μου βεβαια.

Μαθηματα ασφαλους οδηγησης->να και κατι που δεν ειδα σε φορουμ, χεχε, μπορει να μην το προσεξα βεβαια.ενδιαφερον ακουγεται, κοστιζουν πολύ αυτα;

Υ.Γ.: Ειναι ο σωματοτυπος μου τετοιος και δεν παιρνω ευκολα κιλα(ναι ξερω πολλοι θα το ζηλευαν)οποτε δεν μπορω να ανεβω τοσο γρηγορα.
    τα ανταλακτικα ειναι λιγο πολυ φαρμακειο στις περισσοτερες εταιρειες. θα βρεις κ λυσεις εκτος επισημου αντιπροσωπου(δεν χρειαζεται να δινεις 30 ευρω για εναν καθρευτη honda οταν μπορεις να παρεις εναν αντιστοιχο με 7).
    Ομως αυτο που σου λενε ειναι οτι αλλα θα πληρωσεις για ενα στραβο τιμονι, μια μανετα και κανα βαθουλωμα στο ντεποζιτο και αλλο αν θες και εξτρα λεφτα για σπασμενα πλαστικα τα οποια ειναι αρκετα ακριβα.
    αν θεωρεις οτι εισαι καλυμμενος οικονομικα προτιμησε οτι σου αρεσει. εχε στο νου σου ομως οτι μια πτωση ειναι σιγουρη.και οι πιθανοτητες αυξανονται κατα πολυ οταν εισαι νεος οδηγος, εχεις καινουριο μηχανακι αλλα και οσο πιο νεος εισαι ηλικιακα..

καλα κανεις και αποριπτεις τα παπια μιας και δεν θες κατι μονο για να μετακινεισαι δουλεια-σπιτι.πολυ καλυτερη λυση οποιο απαυτα διαλεξεις.

ριξε μια ματια εδω για τα σχολεια http://www.superbikeschool.gr/show.php?cat_id=68

χωρίς Τίτλο Το avatar του/της yendai
    Συμφωνοι, και μαλιστα καλά κανουν και μου το λενε διοτι αρχικά δεν το ειχα υπολογίσει αυτό.
    Σιγουρα είναι εξτρα λεφτα σε μια ενδεχόμενη πτώση.
    Ευχαριστώ για τις απαντησεις σας.
    Ισως περιμενω για κανενα bandit ή κανένα v-strom. Εκτος αν παρω πρωτα το νιντζακι για να τριφτώ λίγο.

Ευχαριστώ
    Καποια πραγματα τα βλεπουμε οπως θέλουμε, καποια πραγματα τα βλέπουμε οπως ειναι, καποια πραγματα ομως, δεν τα βλέπουμε καθόλου.
    Την επόμενη φορα ας σκεφτούμε πιο καθαρά.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. τι πρεπει να παθει???
    από EddY στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2007, 07:01
  2. Τι πρεπει να προσεξω?
    από kseni στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2007, 12:06
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2007, 16:07