Την λεξη πανακεια την χρησιμοποιησα μεταφορικα και λαθος μου που δεν το εκανα αντιληπτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από tsinouko
Πάρε παπί!Είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σου.Επίσης παρε λεξικό,γιατι προφανώς χρησιμοποιέις λάθος τη λέξη πανάκεια.
Αν τελικώς "πηδήξεις" το σκαλάκι "παπί" και βρεθεις με μοτοσυκλέτα,σου συνιστώ να κανεις κάποια μαθηματα ασφαλούς οδήγησης (του περιοδικού 0-300 είναι μια χαρά).Ετσι θα μαθεις να οδηγείς σωστα απ την αρχή.
Υ.Γ.: Τρώγε καλυτερα 173cm και 55kgr δεν ειναι και πολύ σωστό συνδιασμός.
Εννοούσα οτι εχω ακουσει πολλους να λενε σε διαφορα φορουμ που εχω ψαξει το εξης:"θα φας τουμπες σιγουρα, παρε κατι με λιγοτερα πλαστικα"και θεωρω οτι δεν ειναι και λυση αυτη!->εξου και η πανακεια, λύση-φαρμακο στις πτωσεις. Σιγουρα σε μια ενδεχομενη πτωση δεν θα τραβαω τα μαλλια μου για το κοστος επισκευης με ενα cbf250. αλλα και το νιντζακι ειναι σουπερ.εχω κολλησει.
Ομως θεωρω οτι πρεπει να παιρνουμε κατι που θα μας καλύψει, και οπως ανέφερα, θελω την μηχανη επειδη την γουσταρω και οχι επειδη θελω να μετακινουμαι. Εχω ενα ωραιότατο τουοτα του 88 που δεν καιει τιποτα(σταρλετ). Ενα παπί ειναι ενα παπί και δεν μου αρεσει, εκτος του οτι εχω βαρεθει να βλεπω παπια, θελω να ειναι μοτοσυκλετα και οχι ποδηλατο με μηχανη απανω και μερικα φωτα. Αποψή μου βεβαια.
Μαθηματα ασφαλους οδηγησης->να και κατι που δεν ειδα σε φορουμ, χεχε, μπορει να μην το προσεξα βεβαια.ενδιαφερον ακουγεται, κοστιζουν πολύ αυτα;
Υ.Γ.: Ειναι ο σωματοτυπος μου τετοιος και δεν παιρνω ευκολα κιλα(ναι ξερω πολλοι θα το ζηλευαν)οποτε δεν μπορω να ανεβω τοσο γρηγορα.