Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Λέτε ?

Mηπως αν αλλαξεις μονο τη σελα με αυτη του απλου 990 (3-4 ποντους πρεπει να ειναι χαμηλοτερη) θα λυθει το προβλημα σου??

αν θελεις μπορεις να δοκιμασεις με ενα αλλο δεν θελει μαστορους κτλ.

αν ετσι βολευτεις κ θελεις να τη δωσεις βρηκες ηδη αγοραστη!

Αν θελεις να μην γινει η μηχανη σου τραβεστι μην της αλαζεις τις ροδες , το adv θελει μονο
    18-21 , το πειραμα με τις 17-19 δεν πετυχαινει σε αυτη την μηχανη ,το πιο λογικο ειναι αν δεν σε ενδιαφερει καθολου το χωμα να παρεις καποιο sm η smt .
    Στο θεμα της οδικης συμπεριφορας με τα μαμα λαστιχα και ροδες πας πιο γρηγορα απο αυτα που θες να βαλεις ,και αυτο γινεται γιατι ετσι ειναι ρυθμισμενο το πλαισιο και οι αναρτησεις
    ,με τα 17-19 μπορει να γινει λιγο επικινδυνο γιατι οταν θα σου γλυστρισει θα το κανει με πιο αποτομο τροπο και οχι με την γλυκια αισθηση που εχει με τα μαμα
    φιλικα παντα
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Παιδιά καταρχάς σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων και τις απαντήσεις σας. Ρώτησα τον μηχανικό μου,και με την πρώτη μου απέριψε την αλλαγή τροχών. Η απάντησή του ήταν ''Έχεις ένα Καγιέν,και του βάζεις ζαντολάστικα από Golf...πως θα σου φανεί ?'' Και σίγουρα δεν μιλούσε μόνο για εμφάνιση. Η καλύτερη λύση που μου έδωσε, ήταν η αλλαγή των εσωτερικών τους, (καλάμια και αμορτισέρ) αλλά θέλαι και κανά 700άρι ευρώ. Οπότε προς το παρών...
    Έτσι, καταλήγω στο να ψάξω για ανταλλαγή, (που είναι ακόοοοομα καλύτερη λύση) με κάποιον που θέλει να το ψηλώσει. Εν αναμονή λοιπόν

καταρχάς ψάξε φωτογραφίες στο advrider με adventure που να φοράνε 17-19 και θα δεις ότι δεν είναι καθόλου άσχημα... όλα τα ασφάλτινα κατα βάση on-off, 19-17 φοράνε ...

μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις και τη χαμηλή σέλα της KTM, που όσο να ΄ναι, βοηθάει λιγάκι ...

οι αναρτήσεις σίγουρα μπορούν να χαμηλώσουν στο ύψος του απλού, αλλά τα 700 ευρω ακούγονται κάπως ....δεν ρωτάς και πουθενά αλλού, καλού κακού?

ο καθένας ζητάει ό, τι του κατέβει, για ψάχτο λίγο ...

πήγαινε μια βόλτα στον Τασούλη στη καλιρροης να πάρεις μια δευτερη γνώμη και τιμή για τις αναρτήσεις ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Φίλε gixxer στην σελίδα που μου λες, μπήκα, είδα, και ομολογώ πως δεν με ενθουσίασε και πολύ το αποτέλεσμα. Έως καθόλου.
    Την σέλα μου την έχω ''σκάψει'' εδώ και αρκετό καιρό. Καλιρρόης και Τασούλης μου πέφτουν λίγο μακριά, γιατί είμαι από την Φραπεδούπολη:smilea:
    Θεσ/νίκη τα ΚΤΜ είναι σχεδόν μονόδρομος για τέτοιου είδους δουλειές.

Υ: Γ: Προς αποφυγή εξευτελισμού, να σας τονίσω πως το μηχανάκι μου είναι μοντέλο 03'. Ότι ψηλότερο έχει βγει στα χρονικά της μοτοσυκλέτας. (Νομίζω δηλαδή)
    Και είμαι και 1.87 ύψος

Η πιό εύκολη, σίγουρη και φτηνή λύση είναι η ανταλλαγή αναρτήσεων.

Θα έχεις 5 εκ. χαμήλωμα. Ξεκίνα από εκεί και βλέπεις. Τα S έγιναν γιά μία περίοδο χαμηλώτερα καιμετά επανήλθαν στο ίδιο ύψος. Τώρα είναι στο ίδιο ύψος όπως και το δικό σου.
    Καλές αποφάσεις.

Τελικά θα μείνει ως έχει. Αυτή την Κυριακή, μαζί με ένα φίλο από Κέρκυρα έχουμε κανονίσει να πάμε όλο τον Γράμμο από χώμα.Πρώτη φορά θα το δοκιμάσω τόσα χλμ χώμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos
    αμα θες ανταλλαγη με χαμηλοτερες
    στειλε μου με πμ ενα τηλέφωνο να τα πουμε

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λέτε να είναι έτσι;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 14:14
  2. Τι Λετε Για Επιδαυρο
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18