Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 20 από 20

Θέμα: Φονιας βαφεας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Giannis_L

Re: Carnauba Albania Macedonija Unanistan Aunanistan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Avapxia

Afou phres mhxanh gia na ka0esai sth kafeteria na thn koitas frontise na to exoun OLOI auto to dikaiwma na douleuoun, na pernoun hxanes kai anti na bafoun na ka0ontai stis kafeteries na tis koitane!
    TTpebezavos

δεν καταλαβα τι εννοεις..
    Giannis L

www.MotoRAID.eu - Ταξιδιωτικός εξοπλισμός μοτοσυκλέτας

Νέο μέλος

Συγγνωμη,

που παρεμβαινω με το συμπαθειο κιολας,ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ λεω`γω ρε φιλαρακι(Αναρχια),αντε εσενα κ του καθενος να του γινετε ο κωλος να κ μετα να εισαι κ ευγενικος με τον λαλακα τον αλβανο που σου γαμαει το μηχανακι,αμα εισαι τοσο ευγενης κ ωραιος παρτον να τον κερασεις κ καφε ρε φιλε,γιατι εμενα θα μου ανεβαινε κ το αιμα στο κεφαλι κ στα αρχιδια μου οτι εθνικοτητα κ αν ηταν!Τι του τσαμπουνας τωρα του φιλαρα περι δικαιωματων εργασιας,δε καταλαβαινω μερικους,μερικους ταχα αριστερους,φιλελευθερους κ οτι αλλη παραταξη,μη θιξουμε τα δικαιωματα των μεταναστων.Κ παλι συγγνωμη για το υφος μου αλλα οχι κ ετσι ρε φιλε!

Jesus Fucking Christ!!!!! Το avatar του/της Avapxia

Re: Συγγνωμη,

Αρχικά δημιουργήθηκε από stukas
    που παρεμβαινω με το συμπαθειο κιολας,ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ λεω`γω ρε φιλαρακι(Αναρχια),αντε εσενα κ του καθενος να του γινετε ο κωλος να κ μετα να εισαι κ ευγενικος με τον λαλακα τον αλβανο που σου γαμαει το μηχανακι,αμα εισαι τοσο ευγενης κ ωραιος παρτον να τον κερασεις κ καφε ρε φιλε,γιατι εμενα θα μου ανεβαινε κ το αιμα στο κεφαλι κ στα αρχιδια μου οτι εθνικοτητα κ αν ηταν!Τι του τσαμπουνας τωρα του φιλαρα περι δικαιωματων εργασιας,δε καταλαβαινω μερικους,μερικους ταχα αριστερους,φιλελευθερους κ οτι αλλη παραταξη,μη θιξουμε τα δικαιωματα των μεταναστων.Κ παλι συγγνωμη για το υφος μου αλλα οχι κ ετσι ρε φιλε!
    Koita na deis xrusaughtaki mou, an diabaseis kala ti grafeis to les kai mono sou. To problhma einai oti o tupos einai malakas, de skeptetai, de 3erei, de niw0ei, de sebetai, de de..... den!

Auto ftaiei, oxi oti eixe thn tuxh na gennh0ei edw eku kai parakatw. H aneuuhnothta den einai gonidiakh entolh twn Albanwn, kai dhstuxws polu sunh0ismeno fainomeno en Elladi olwn twn e0nikothtwn.

Auto ftaiei! Oxi to diabathrio.

Meta, to de gamiomaste einai auxh, to anti0eto katara! Ektos ki an sth Xrush Augh sas to exoun koyei to kako sunh0eio kai to kanete meta3u sas mono.

Mh perimeneis na sou 3anapanthsw, se exw grammeno oti kai na peis!

K..........

Νέο μέλος

Ρε

φιλαρακο αναρχια-με το να με αποκαλεις χρυσαυγητη,φαινεται το ποσο ανοιχτομυαλος εισαι κ για να σου πω ποσο λαθος εισαι στα πελε μου κ η οποια χρυση αυγη(που νομιζει οτι πλακωνοντας μεταναστες στο ξυλο κατι κανει,οπως επισης κ οι αριστεροι κ οι δεξιοι κ οι κεντρωοι κ,κ,κ...)αρα δεν παιζω με αυτην την ομαδα ουτε με καμια,αφου ολοι ειναι παρε τον εναν κ βαρα τον αλλον.Κ παλι σου ζηταω συγγνωμη αν σε εθιξα,αν δεν την δεχεσαι δε τρεχει κ μια,καλη καρδια.Παντως δεν ειναι ωραιο να κοτσαρεις μια ταμπελα σε εναν ανθρωπο απο τη στιγμη που λες οτι αντιπροσωπευεις κατι ωραιο οπως οι ιδεα της αναρχιας.Σε περιπτωση που δεν το ξερεις κ χωρις να θελω να κανω τον εξυπνο,ο αναρχικος φιλε ειναι πολυ ευγενικο ατομο κ συζυτησιμο,οχι ανεγκεφαλο κωλοπαιδι που σπαει βιτρινες κ δινει το δικαιωμα στους παπαρες τους δημοσιογραφους να αποκαλουν αυτους αναρχικους-για αυτους υπαρχει στο λεξικο η λεξη`βανδαλος`.Aπλως γραφω αυτα που νοιωθω,χωρις να ειμαι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε,κ παλι συγγνωμη αν οχι δεν τρεχει κ τιποτα...

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    ενα εχω να πω!!!!
    θ α ν α τ ο ς στον φουστη!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Παραλιγο να γινω φονιας.. εις διπλουν
    από kalesin στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 22:03
  2. και καφρος και φονιας
    από S705 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2007, 19:29
  3. Άλλος ένας ανεύθυνος εν δυνάμη φονιάς...
    από DimST στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 08:01
  4. Γυναίκα Πάνω σε Μηχανή (Ποιος είναι ο φονιάς)
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 19:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF