ενδιαφερομε για διανυκτερευση στην θεσσαλονικη για ενα βραδυ καθως πηγαινω αλεξανδρουπολη. Αυτο θα συμβει γυρω στις 10 ιουλιου.
Αν δεν παιζει αποθηκη ή οτιδηποτε να με χωσετε, τουλαχιστον προτεινετε κανα καλο καμπινγκ με θεα στα αστερια![]()
ενδιαφερομε για διανυκτερευση στην θεσσαλονικη για ενα βραδυ καθως πηγαινω αλεξανδρουπολη. Αυτο θα συμβει γυρω στις 10 ιουλιου.
Αν δεν παιζει αποθηκη ή οτιδηποτε να με χωσετε, τουλαχιστον προτεινετε κανα καλο καμπινγκ με θεα στα αστερια![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Λιαν συντομως (ελπιζω) αναπαλαιωνεται σπιτι στη Στρωμη στην καρδια του δασους με θεα την Παλιοχωρα και με μπολικα μονοπατια για εξερευνηση.Αμα ειστε ζευγαρι (που λεει και ο ζεφυρος) μπορει ο αντρας να παρει και το μπουλο.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
ισως μπορεσω να κανω κατι για σενα. εχω 1 μεγαλο σπιτι αδειο εδω και κατι μηνες αλλα ειναι λιγο βρωμικο. καθαρα σεντονια κ τρεχουμενο νερο εχει παντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
![]()
α και καγκελοπορτα στο παρκινγκ οποτε μηχανες κ αυτοκινητα θαναι σιγουρα ασφαλη
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
ωραια φιλε μου! ευχαριστω..Αρχικά δημιουργήθηκε από TassosK
ισως μπορεσω να κανω κατι για σενα. εχω 1 μεγαλο σπιτι αδειο εδω και κατι μηνες αλλα ειναι λιγο βρωμικο. καθαρα σεντονια κ τρεχουμενο νερο εχει παντως![]()
α και καγκελοπορτα στο παρκινγκ οποτε μηχανες κ αυτοκινητα θαναι σιγουρα ασφαλη
παντως και σπιτι να μην παιζει, θα βοηθουσε να μου συστησεις ενα καμπινγκ να την βγαλω
(ισως και καλητερα ετσι, μην μπαινεις σε φασαριες)
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
καμπινγκ μεσα στη θεσσαλονικη δν ξερω ισως αυτο στην επανωμηΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ωραια φιλε μου! ευχαριστω..
παντως και σπιτι να μην παιζει, θα βοηθουσε να μου συστησεις ενα καμπινγκ να την βγαλω
(ισως και καλητερα ετσι, μην μπαινεις σε φασαριες)
![]()
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Λιαν συντομως (ελπιζω) αναπαλαιωνεται σπιτι στη Στρωμη στην καρδια του δασους με θεα την Παλιοχωρα και με μπολικα μονοπατια για εξερευνηση.Αμα ειστε ζευγαρι (που λεει και ο ζεφυρος) μπορει ο αντρας να παρει και το μπουλο.![]()
Να σε πω?
Με την βρωμα στο αβαταρ σου παιζει τπτ?![]()
Οικιακη βοηθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Να σε πω?
Με την βρωμα στο αβαταρ σου παιζει τπτ?![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Καλυτερα γούδα!:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Οικιακη βοηθος![]()