Κοίτα φιλαράκο καλύτερα για ένα CB500. Σχεδόν ίδια εμφάνιση, χρόνια δοκιμασμένος κινητήρας και πιο καινούργιο. Κι εγώ είχα SF αλλά είναι πλέον πολύ γερασμένα και συνήθως είναι 2ο και 3ο χέρι ξεσκισμένα.
Κοίτα φιλαράκο καλύτερα για ένα CB500. Σχεδόν ίδια εμφάνιση, χρόνια δοκιμασμένος κινητήρας και πιο καινούργιο. Κι εγώ είχα SF αλλά είναι πλέον πολύ γερασμένα και συνήθως είναι 2ο και 3ο χέρι ξεσκισμένα.
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
χμμ,σαν να εχεις δικιο απλα δεν ετυχε μεχρι τωρα να πετυχω καμια καλη περιπτωση απο τον βορρα..
δεν έχεις κανένα φίλο στην Αθήνα; Έλα να ελέγξεις το μηχανάκι, φόρτωσε το μετά πάρε κι εσύ το τρενάκι και συναντιέστε πάνω. Αν κι έχω την εντύπωση (τουλάχιστον παλιά υπήρχε) πως υπάρχει ένα τρένο που φεύγει απο εδώ 11 το βράδυ και μπορείς να φορτώσεις το μηχανάκι και 5 το πρωί να είσαι πάνω..
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
για ριξε μια ματια κι εδω...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/225546/
ακουγεται καλη ιδεα αλλα δεν ξερω αν ειμαι διατεθιμενος να κανω ολη αυτη την διαδικασια.
βεβαια οπως ειπα και πριν μπορει να γινουν και εξαιρεσεις εαν βρεθει κατι που να αξιζει τον κοπο.
στα προηγουμενα 3 λινκ που εβαλα υπαρχει και ενα 500αρακι,το ειδες?πως σου φανηκε?
με ?1900 μπορείς να πάρεις ένα cb1 400, type II, πράσινο κυπαρισσί, με μόλις αλλαγμένα λάδια, αλυσιδογράναζα, μπαταρία,, ρουλεμάν λαιμου και τροχών, τακάκια μπρος πίσω, μπουζί, ντίζες.
φοράει ολόφρεσκα Dunlop, και έχει και κεντρικό στάντ! πσσσςςς....
και βέβαια είναι κλάσεις ανώτερο απο το sf![]()
nobody το συγκεκριμενο πηγα και το ειδα απο κοντα,αλλα ειχε κατι περιεργα βαθουλωματα στην εξατμιση,αλλα εκτος αυτου υπαρχουν και σε καλυτερη τιμη...
gixxer αν βρισκεται θεσσαλονικη με ενδιαφερει.αν υπαρχουν και φωτο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από klokloklo
nobody το συγκεκριμενο πηγα και το ειδα απο κοντα,αλλα ειχε κατι περιεργα βαθουλωματα στην εξατμιση,αλλα εκτος αυτου υπαρχουν και σε καλυτερη τιμη...
gixxer αν βρισκεται θεσσαλονικη με ενδιαφερει.αν υπαρχουν και φωτο...
φωτό υπάρχουν, βρίσκεται αθήνα αλλά έρχεται πολύ εύκολα θεσσαλονίκη!
το θέμα είναι ότι δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση .... μου ΄χει λύσει τα χέρια το άτιμο, και το λυπάμαι ...
ρε συ gixxer χωρις να θελω να παρω την προτεραιοτητα του κλοκλο αλλα για πες αμα δεν ενδιαφερεται το παιδι αμα ειναι να το χτυπησω εγω. σε τι διαφερει απ το σουπερ φορ??? δικαβαλος ταξιδι κανεις ανετα??? ποσο εχει τελικη? απο συντηρηση οικονομικα ειναι το ιδιο με το σουπερ φορ?? γιατι λες οτι ειναι ανωτερο απο το σουπερ φορ?? γενικα στο στυλ ειναι πιο σπορ??
να βοηθήσω αν μπορώ,
klokloklo κανένα απο τα 2 cb στο car.gr δεν είναι χρονολογίας αυτής που γράφει.
Είναι η πρώτη άδεια στην Ελλάδα αυτό.
Απο κει και έπειτα,διαφωνώ με τον Road67.
(σκισμένα;έχεις δει κάποιο να έχει βγάλει πρόβλημα απο το σκίσιμο; )
Είναι άλλο πράγμα ένα τετρακύλινδρο και άλλο ένα δικύλινδρο.
Διαλέγεις και παίρνεις.
απλά τονίζω δεν παίζει η σύγκριση.
Σύγκριση παίζει με το cb1.Κλάσεις ανώτερο δεν θα το έλεγα το cb1,είναι βέβαια πιο wild thing,
αλλά σίγουρα αυτό που δίνει ο
gixxerpap, είναι ένα μηχανάκι που θα ζητήσει μόνο λάδια όταν έρθει η ώρα τους.
Απο κει και πέρα όσο περισσότερο το σκίζεις τόσο καλύτερα!
aakkuan
"δικαβαλος ταξιδι κανεις ανετα?"
εξαρτάται πως θεωρείς το άνετο ταξίδι σε γυμνή μοτοσυκλέτα.
Το μηχανάκι πάντως δεν κωλώνει πουθενά.
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Για συνεπιβάτη,η σέλα του cb είναι η πιο φιλόξενη.
"ποσο εχει τελικη?"
δεν έχει σημασία.
" απο συντηρηση οικονομικα ειναι το ιδιο με το σουπερ φορ?"
στην ουσία ναι.
"γενικα στο στυλ ειναι πιο σπορ?"
πιο σκυφτό με κλιπον
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
το δικό μου συγκεκριμένα βγαίνει απο το εργοστάσιο με τα ψηλά clipons, οπότε η θέση του είναι πολυ ξεκούραστη!
η σέλα του sf είναι πιο φιλόξενη για τον συνεπιβάτη.
το cb1 έχει δυνατότερο μοτέρ
το cb1 έχει διαφορετικό πλαίσιο και μονό κεντρικό αμορτισέρ πίσω, και αναμφισβήτητα καλύτερη οδική συμπεριφορά
απο τελική δεν ξέρω τι παίζει, πάντως το αισιόδοξο κοντέρ του δείχνει τα 200+![]()
αν δεν δειχνει πανω απο 300 δεν λεει...:rotflmao:
φωτο φιλε φωτο ανεβασε
ευρηκα παιδες και στρογγυλοφαναρη κιολα,μουρατη, ευχαριστω για την βοηθεια
παιδια αυτη ειναι
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/313733
πηγα το ειδα απο κοντα,με προβληματισε μονο κατι εμφανη σημαδια απο πεσιμο στο ντεποζιτο (!!!!) που δεν φαινονται στην φωτο και κατι ψιλες σκουριες στην εξατμιση
ενναλλακτικη λυση μια πορτοκαλι ιδιας τιμης που δινει μαζι και ζελατινα και σχαρα-μπαγαζιερα