Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους!Με κατατοπίσατε πλήρως!
![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ παρα πολύ όλους!Με κατατοπίσατε πλήρως!
![]()
![]()
![]()
T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
Two beeeeeeeerr!!!!
προσεθεσα καποια ακομα πραγματακια στο παραπανω ποστ μου. ελπιζω να φανουν χρήσιμα.
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
Από κατάστημα ανταλλακτικών που εμπορεύεται και είδη περιποίησης auto-moto. Το χρησιμοποιώ χρόνια και το ψεκάζω παντού.Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Πόσο κάνει ,απο πού το αγοράζεις ,υπάρχει πρόβλημα αν έρθει σε επαφή με τον κινητήρα ή κάνει μόνο για πλαστικά;![]()
Φίλος με σκούτερ έχει επιφυλάξεις για τα άβαφα (μαύρα) πλαστικά αλλά εγώ δεν έχω τέτοια στο μηχανάκι εκτός του προστατευτικού αλυσίδας με το οποίο δεν έχω κανένα πρόβλημα.
![]()
Fun Is Not A Straight Line
Λέω να το δοκιμάσω αν το βρώ . Moto Wash της Motul είπαμε έτσι
Ευχαριστώ![]()
![]()
εγω θελω να; πω, πως τη μηχανη την πλενω, με μια σκουπα για πατωμα, με μαλακες τριχες, στην οποια βαζω σαπουνι για τα πιατα...
και καθαριζει γρηγορα, και καλα, και πιανει και πολλες λεπτομεριες...
και μετα την περναω ενα χερακι γυαλιστικο για πλαστικα(χωρις σιλικονη) και γινεται τζαμι!
Πωωωω χαρά στο κουράγιο σου κολλητέ!
Πέτα τα όλα, κράτα το chamois και πάρε ένα moto wash κι ένα σπρέυ καθαριστικό αλυσίδας να σωθείς!
Και εγώ γι'αυτό θέλω να το πάρω μπας και απαλλάξω την γυναίκα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Πέτα τα όλα, κράτα το chamois και πάρε ένα moto wash κι ένα σπρέυ καθαριστικό αλυσίδας να σωθείς!![]()
![]()
MAN OF THE YEAR!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
Και εγώ γι'αυτό θέλω να το πάρω μπας και απαλλάξω την γυναίκα μου![]()
ΤΕΛΟΣ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
MAN OF THE YEAR!!!!
ΤΕΛΟΣ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
έλα ρε τα χέρια της είναι πιο μικρά και χωράνε στους λαιμούς της εξάτμισης και στο ψαλίδι και... και...
Μήπως όμως οι βρωμιές και οι σκόνες που είναι πάνω στη σκούπα θα σου γρατζουνίσουν το χρώμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
εγω θελω να; πω, πως τη μηχανη την πλενω, με μια σκουπα για πατωμα, με μαλακες τριχες, στην οποια βαζω σαπουνι για τα πιατα...
και καθαριζει γρηγορα, και καλα, και πιανει και πολλες λεπτομεριες...
και μετα την περναω ενα χερακι γυαλιστικο για πλαστικα(χωρις σιλικονη) και γινεται τζαμι!
Δε φαίνεται με τη πρώτη, αλλά άμα πλησιάσεις θα δεις μικρές γρατζουνιές, σαν να το'χεις περάσει με σύρμα που τρίβουν τις κατσαρόλες. Τέτοιο "πρόβλημα" έχω με το αμάξι, αλλά χέστηκα, είναι παλιό. Οι μηχανές όμως που ο καθένας την έχει όσο πιο πολύ στη πένα μπορεί, είναι άλλη ιστορία.
Φίλε Kotsis23, προσπάθησε να αποφύγεις να βάλεις τη σωλήνα του νερού μέσα στην εξάτμιση, δε κάνει καλή δουλειά..
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
:rotflmao:
Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arximandritis
Πέτα τα όλα, κράτα το chamois και πάρε ένα moto wash κι ένα σπρέυ καθαριστικό αλυσίδας να σωθείς!![]()
χαχαχαχα ωραιος![]()
![]()
απλά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των προιόντων αυτων στα μερη της μοτοσυκλετας.
Με οποιο τρόπο επιθυμεί ο καθένας!![]()
κάποιος μαλάκας μου σβήνει τα ποστ.
Για τον τρόπο κατανοώ απόλυτα, περί ορέξεως ουδείς λόγος! Για κάποιους είναι χόμπι και μεράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
χαχαχαχα ωραιος![]()
![]()
απλά διατηρώ επιφυλάξεις ως προς τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των προιόντων αυτων στα μερη της μοτοσυκλετας.
Με οποιο τρόπο επιθυμεί ο καθένας!![]()
Για το αποτέλεσμα και την αξιοπιστία των προϊόντων που ανέφερα και χρησιμοποιώ στα μηχανάκια μου από το 2004 που τα ανακάλυψα, είμαι απόλυτα θετικός. Μιλάμε πάντα για βρωμιές, λάσπη, γράσσο και σκόνη από τα τακάκια. Όχι πίσσα ή μπογιά από φρεσκοβαμένη διαγράμμιση (μου είχε τύχει κάποτε κι αυτό με αμάξι) που χρειάζονται πολύ πιο δραστικά μέσα.
Πολύ απλά καλύτερα ένα επώνυμο καθαριστικό μοτοσυκλέτας/αλυσίδας παρά ένα υγρό πιάτων ή αφρός σε βενζινάδικο.
Επίσης την αλυσίδα την καθαρίζω ή σε κάθε πλύσιμο ή κάθε 2 λαδώματα. Όποιο έρθει πρώτο
Και κάτι ακόμα. Για μαρσπιέδες και άλλες μεταλλικές αρθρώσεις είναι καλό το WD-40 και γενικά ένα αντισκωριακό-λιπαντικό. Για διακόπτες και ηλεκτρικά όμως είναι καλύτερο το σπρέυ επαφών. Τα αντισκωριακά έχουν την τάση να συγκρατούν τη σκόνη.
![]()
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ FAZER 600 ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΣΑΤΜΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
και όπως θα πέρνω τις στροφές!!!!!!!!!
Υπάρχουν ειδικές αλοιφές για νίκελ και μέταλλα που τα επαναφέρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από AKOSTIS78
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ FAZER 600 ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΙΜΟΙ ΤΩΝ ΕΚΣΑΤΜΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Θα ρίξω μια ματιά μήπως βρω μια συγκεκριμένη την οποία είχα διαβάσει ότι λατρεύουν οι τσοπεράδες, άρα κάνει πολύ καλή δουλειά.
Πι.Ες. Καλωσήρθες φωνακλά!
(απέφευγε αν θες τα κεφαλαία, είναι σα να φωνάζεις)
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ, ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.
και όπως θα πέρνω τις στροφές!!!!!!!!!