Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 25 από 25

Θέμα: Φωτιά σε παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα από συνταξιούχο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ο συνταξιούχος κυριούλης, τα φούντωνε που του κόβανε το διάβα στο πεζοδρόμιο.

Ο συνταξιούχος που παρκάρει το γαμωβιτάρα του ακριβώς στην γωνία στο στενό μου -και μάλιστα 20εκ από το πεζοδρόμιο-
    όταν του είπα ότι δεν μπορώ να στρίψω εύκολα και χρειάζεται κάποιες φορές να κάνω και μανούβρα για να πάω σπίτι μου, μου αποκρίθηκε έκπληκτος: ''τί να κάνω...?''
    όταν πάλι του απάντησα ότι μπορεί να το βάλει 2μ παρακάτω, ανταπάντησε: ''ε, τότε θα το βάλει άλλος, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ...!!''

Άκουσες...? ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Ε, του το καίς ή όχι...? και ας είναι στον δρόμο.

Μέχρι πρότινος πίστευα ότι μόλις φύγουν οι παλαιότερες γενειές από τους δρόμους θα αλλάξει η γενική μας οδική συμπεριφορά.
    Άλλαξα άποψη όταν είδα και νέους να συμπεριφέρονται το ίδιο.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ο συνταξιούχος κυριούλης, τα φούντωνε που του κόβανε το διάβα στο πεζοδρόμιο.

Ο συνταξιούχος που παρκάρει το γαμωβιτάρα του ακριβώς στην γωνία στο στενό μου -και μάλιστα 20εκ από το πεζοδρόμιο-
    όταν του είπα ότι δεν μπορώ να στρίψω εύκολα και χρειάζεται κάποιες φορές να κάνω και μανούβρα για να πάω σπίτι μου, μου αποκρίθηκε έκπληκτος: ''τί να κάνω...?''
    όταν πάλι του απάντησα ότι μπορεί να το βάλει 2μ παρακάτω, ανταπάντησε: ''ε, τότε θα το βάλει άλλος, ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ...!!''

Άκουσες...? ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

Ε, του το καίς ή όχι...? και ας είναι στον δρόμο.

Μέχρι πρότινος πίστευα ότι μόλις φύγουν οι παλαιότερες γενειές από τους δρόμους θα αλλάξει η γενική μας οδική συμπεριφορά.
    Άλλαξα άποψη όταν είδα και νέους να συμπεριφέρονται το ίδιο.
    Αστα να πανε Τασο.Το ιδιο προβλημα ειχε κι ενας φιλος με γειτονα του που παρκαρε στη γωνια.Καποια μερα παει ο γειτονας να το παρει και το βλεπει οπως ηταν παρκαρισμενο αλλα ελειπαν οι βαλβιδες κι απο τα 4 λαστιχα.Το πηρε με γερανο και απο τοτε δεν το ξαναβαλε στο πεζοδρομιο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Είναι σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας.

Στην ερώτηση γιατί παρκάρεις στο πεζοδρόμιο ή έτοιμη απάντηση από όλους σχεδόν είναι "Και που να το βάλω". Θεωρεί ο κόσμος δηλαδή ότι εχει και δίκιο γιατί το κράτος δεν φρόντισε να του φτιάξει δημόσιο παρκινγκ.
    Δεν μπορει να διανοηθεί το προφανές, ότι δηλαδή πριν αγοράσεις αμάξι πρέπει να έχεις λύσει το θέμα του πάρκινγκ. Αν δεν μπορείς μην το αγοράζεις.

Ας μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Είναι σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας.

Στην ερώτηση γιατί παρκάρεις στο πεζοδρόμιο ή έτοιμη απάντηση από όλους σχεδόν είναι "Και που να το βάλω". Θεωρεί ο κόσμος δηλαδή ότι εχει και δίκιο γιατί το κράτος δεν φρόντισε να του φτιάξει δημόσιο παρκινγκ.
    Δεν μπορει να διανοηθεί το προφανές, ότι δηλαδή πριν αγοράσεις αμάξι πρέπει να έχεις λύσει το θέμα του πάρκινγκ. Αν δεν μπορείς μην το αγοράζεις.

Ας μην τα περιμένουμε όλα έτοιμα.
    Είναι φαύλος κύκλος. Αν η δουλειά μου ήταν απέναντι από το σπίτι μου, δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Επίσης αν υπήρχε λεωφορείο/τρένο, να με πάει στην δουλειά μου, πάλι δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Εγώ το θεωρώ αναγκαίο κακό.

Η βασική διαφορά των ελληνικών πόλεων με του εξωτερικού, όπου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, είναι ότι εκεί τα γραφεία είναι μαζεμένα στο κέντρο της πόλης. Περιμετρικά του κέντρου είναι κατά βάση οικίες. Είναι ευκολότερο εκεί να φτιάξεις ένα δίκτυο μαζικής μεταφοράς.
    # unzip ; strip ; touch ; grep ; > finger ; mount ; fsck ; > more ; yes ; umount ; sleep ...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Καλά έκανε από τη μία.......

Κι εγώ μαζί του!

Οι μπάτσοι δεν πρέπει να υπάρχουν άλλωστε! Γιατί είναι κ@λοφάρα και γράφει τον κόσμο!!!
    Οπότε ας γίνει αυτοδικία!!!! Και στην τελική.........

Νομίζετε ότι καταλαβαίνουν διαφορετικά? Ο καθένας έχει τα κονέ του, τις γνωριμίες του και κανείς τελικά δεν πληρώνει αυτό που θα έπρεπε! Άρα λοιπόν...... "Ε αφού δεν πληρώνω, μπορώ να κάνω ό,τι γουστάρω!"

Αυτή είναι η λογική! Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που ίσως να μην έχουν τίποτα να χάσουν!!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Καλά έκανε αλλά το θέμα είναι αλλού:

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 55 ΕΤΩΝ;;;;;
    :

:rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Αλλά ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι που ίσως να μην έχουν τίποτα να χάσουν!!!!
    Ναι..
    Οι ηλιθιοι..

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αλήθεια τώρα ; Περιμένεις να βγει άκρη ;

-Καλά έκανε !
    -Μπα τι λες, τις ξένες περιουσίες ; Ξέρεις εσύ με τι κόπο και ιδρώτα απέκτησε ο καθένας το κουτί του;
    -Κι αυτό τι σημαίνει, ότι μπορεί να το παρκάρει όπου θέλει ;
    -Για πες μου εσύ που να το βάλει ;
    -Να μην το έπαιρνε !
    -Λες μαλακίες !
    ..μπλα μπλα μπλα
    μπλα μπλα κράτος
    μπλα μπλα Ελλαδάρα
    μπλα μπλα μπλα..

.. παιδεία.:rotflmao:

εεε..! ψψψψψψ....!!! μακις,.,,,....

Σχιζοφρένεια

Πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας. Βέβαια δεν παρατηρείται οργανική βλάβη του νευρικού συστήματος του ασθενή, πλην όμως όλες οι επιστημονικές εργασίες επί του αντικειμένου αφήνουν να εννοηθεί την ύπαρξη μιας λεπτής νευροφυσιολογικής και χημικής δυσλειτουργίας μάλλον άγνωστης μέχρι σήμερα. Μάλιστα με τον όρο σχιζιφρένεια καλύπτεται ένα σύνολο νόσων με διαφορετικούς μηχανισμούς. Για παράδειγμα υφίστανται τέτοιες χρόνιες ψυχώσεις που δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ειδικότερα ούτε ως σχιζοφρένεια αλλά και ούτε ως χρόνια παραληρήματα.

Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    εεε..! ψψψψψψ....!!! μακις,.,,,....
    Σχιζοφρένεια
    Πρόσεχε που παρκάρεις ! Λελελελε !!!:a24:

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από megatim
    Είναι φαύλος κύκλος. Αν η δουλειά μου ήταν απέναντι από το σπίτι μου, δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Επίσης αν υπήρχε λεωφορείο/τρένο, να με πάει στην δουλειά μου, πάλι δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο. Εγώ το θεωρώ αναγκαίο κακό.

Η βασική διαφορά των ελληνικών πόλεων με του εξωτερικού, όπου τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, είναι ότι εκεί τα γραφεία είναι μαζεμένα στο κέντρο της πόλης. Περιμετρικά του κέντρου είναι κατά βάση οικίες. Είναι ευκολότερο εκεί να φτιάξεις ένα δίκτυο μαζικής μεταφοράς.
    Δεν διαφωνώ. Αλλά είμαστε κι εμείς λίγο όργια. Πάσχουμε από επιδειξιομανία. Δεν επιλέγουμε μεταφορικό μέσο σύμφωνα με τις ανάγκες μας αλλά συμφωνα με το τι θα κάνει εντύπωση. Παίρνει ο άλλος ένα τζιπάκι για να πηγαίνει κάθε μέρα από τους Αμπελόκηπους στη Μεταμόρφωση. Και επειδή δεν τον βολευεί παίρνει και ένα Σμαρτ. Έτσι το τζιπάκι καταλαμβάνει μιάμιση θέση παρκαρίσματος μονίμως στους Αμπελόκηπους εκτός από Σάββατο και Κυριακή που θα πάει την βόλτα του.

Συγκοινωνίες δεν υπαρχουν καλές αλλά δεν είναι και ανύπαρκτες. Κάποιες μετακινήσεις μπορούμε όλοι να τις κάνουμε με τραίνο, μετρό ή λεώφα. Έστω τις μικρές.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τρεις νεκροί από φωτιά σε συνεργείο στο Βύρωνα
    από argy_kap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2012, 11:33
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2010, 14:07
  3. Σε μια ωριτσα περιπου απο τωρα....
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 09:33