αν λες το 2007, ναι.. πειραζει που θελω να ξαναρθουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γιατι δε τους ειδες οταν ηρθαν??![]()
αν λες το 2007, ναι.. πειραζει που θελω να ξαναρθουν?Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γιατι δε τους ειδες οταν ηρθαν??![]()
δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε ως νέο, έχει ανακοινωθεί η συναυλία μαζί με jane's addiction εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, έχω πάρει και εισιτηριο...
γιατι σημερα το μαθα!
ποσο το πηρες?
Dorsoduro 750 & Norton 16H
40Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
γιατι σημερα το μαθα!
ποσο το πηρες?
τα πρώτα 1000 τα πουλανε 40
τα επόμενα 1000 45
τα υπόλοιπα 50
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Βασιλη εαν εχεις δει την ταινια 300 ισως το θυμηθεις το παρακατω κομματι.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρε παιδια για πειτε κανα καλο song απο nin?
δν ξερω καθολου το συγκροτημα απλα ειχα ακουσει σ ενα βιντεο το just like you imagined, το οποιο βρηκα καταπληκτικο φανταστικο υπεροχο απιστευτο κ φοβερο!αν εχει κ αλλα τετοια παιζει να παω κ γω στη συναυλια..
![]()
Nine Inch Nails - Just Like You Imagined
οπως κ ο μαχαιριτσαςΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
faith no more
10/9
θα χει καποια εμφανιση εκεινο το καιρο
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
αυγουστουΑρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
faith no more
10/9
![]()
teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old
slipknot μεθαύριο στο χωράφι της Μαλακάσας . Όσοι ήτανε στο λαιβ του Λυκαβηττού δεν θα το σκεφτούν και πολύ να τους ξαναδούν . Πιο πολύ για τους Kylesa θα πάω βεβαία , ίσως και για τα μαστόδοντα , αλλά αυτά γούστα είναι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
καλη φαση
slipknot? Marilyn manson?den exei?
![]()
Modenas Kriss 125
ελεγα κι εγω, δε θα πει κανεις με ποιους παιζουν οι NIN...Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε ως νέο, έχει ανακοινωθεί η συναυλία μαζί με jane's addiction εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα, έχω πάρει και εισιτηριο...
Στην υπολοιπη περιοδεια τους, οι Janes Addiction και οι NIN ειναι co-headliners αλλα στην Ελλαδα, παρουσιαζεται λες κι οι Janes Addiction ειναι support στους NIN (?!?!?!) . Ξερουμε κατι γι αυτο? Δεν εχω ορεξη να δωσω 50ευρω για να δω 45 λεπτα Janes Addiction και να φυγω