ναι ρε γαμώτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Κανένα,
αλλά μεταξύ αυτών (ως: το μη χείρον βέλτιστον): το άσπρο
και βλέπεις στις bmw κάτι χρώματα (iceblue κλπ) που τα σπάνε!
ναι ρε γαμώτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Κανένα,
αλλά μεταξύ αυτών (ως: το μη χείρον βέλτιστον): το άσπρο
και βλέπεις στις bmw κάτι χρώματα (iceblue κλπ) που τα σπάνε!
Αμα βαλεις bagster να το βαλεις στο χρομα της μηχανης αλλιως δεν θα λεει....
Για μενα ασπρο.....
Για σενα οποιο σου αρεσει περισσοτερο......
Καλο θα ηταν να το εβλεπες και απο κοντα γιατι μπορει να σου αρεσει καποιο χρωμα περισσοτερο απο καποιο που βλεπεις στις foto.......
δυστυχώς μόνο το κίτρινο μπορώ να δω "ζωντανό".
Τα άλλα τα παραγγέλνεις χωρίς να τα δεις...
Αφού δεν παίζει άσπρο, πάρε το μαύρο!είναι πολύ πιο όμορφο από το κίτρινο !
Τι υψος εχεις κ τι κιλα εισαι.?Ενας φιλος πηρε το ερ-6 το μαυρο κ του ειναι σα βαφτιστικο του μιλαμε χαλια ετσι.Καπου ειδα ενα ασπρο με κοκκινη λωριδα κ μου ερεσε.Βεβαια βλεπω κ ενα μαυρο συνεχεια με bagster sto θυσειο κ παθαινω πλακα αν κ φενεται μικρουλι , εμενα ομως θα μου ερχεται κουτι για ευνοειτους λογους.
ΚΙ-
ΚΙ-
ΚΙΤΡΙΝΟ!!!!!
1.73 και 80 κιλά είμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Τι υψος εχεις κ τι κιλα εισαι.?Ενας φιλος πηρε το ερ-6 το μαυρο κ του ειναι σα βαφτιστικο του μιλαμε χαλια ετσι.Καπου ειδα ενα ασπρο με κοκκινη λωριδα κ μου ερεσε.Βεβαια βλεπω κ ενα μαυρο συνεχεια με bagster sto θυσειο κ παθαινω πλακα αν κ φενεται μικρουλι , εμενα ομως θα μου ερχεται κουτι για ευνοειτους λογους.
Κοιτα με το μαυρο θα φενεσαι πιο κακος
Με το κιτρινο πιο σπορ
Με το ασπρο πιο καλος
Τελος παντων μονο το μαυρο εχω δει απο κοντα κ μου αρεσε τα αλλα δε τα εχω δει οποτε τι να πω....
Παντως οπιο χρωμα το διαφιμιζει η yamaha πιο πολυ ειναι κ το πιο ωραιο.Εμενα π.χ το fmx to diafimize to kokkino πιο πολυ.
όλο το άσπρο διαφημίζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Κοιτα με το μαυρο θα φενεσαι πιο κακος
Με το κιτρινο πιο σπορ
Με το ασπρο πιο καλος
Τελος παντων μονο το μαυρο εχω δει απο κοντα κ μου αρεσε τα αλλα δε τα εχω δει οποτε τι να πω....
Παντως οπιο χρωμα το διαφιμιζει η yamaha πιο πολυ ειναι κ το πιο ωραιο.Εμενα π.χ το fmx to diafimize to kokkino πιο πολυ.
και δεν το προσφέρει λόγω έλλειψης!
aspro,
photoshop?
Τσάμπα η φασαρία.
Μόνο κίτρινα ήρθαν. Οπότε το ερώτημα τίθεται μόνο ως αν το κίτρινο δεν πουλιέται με τίποτα αργότερα... Σαν χρώμα δεν με χαλάει!