Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: αγορα kymco 125R

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
    Καλημέρα και από εμένα, νέος στο φόρουμ, απλά ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου με το Kymco spike 125 που έχω εδώ και 2 χρόνια. Αρκετά ευχαριστημένος είμαι, έχει καλή αυτονομία , καλά κρατήματα στις στροφές και από τελική βλέπω πολύ άνετα τα 110 χλμ. , ο φίλος που λεει για τελική 80-90 μάλλον έπεσε σε κακοστρωμένο. Έχει κάποια τριξίματα στα πλαστικά τα οποία οφείλονται σε χαλαρωμένες βίδες από τους κραδασμούς, λίγο όρεξη να έχεις το λύνεις ,τις σφίγγεις βάζοντας και grover και τελείωσε το θέμα. Από βλάβες μου έχει βγάλει μία σοβαρή αλλά έφταιγε ο μηχανικός που το πήγαινα παλιότερα κατά την γνώμη μου.

Αυτό έδωσα και γω για ανταλλαγή.Το είχα περίπου 3 μήνες,Γέμιζε με 4 ευρώ και έβγαζε 150 χλμ.Καλά κρατήματα σε στροφές,τα πλαστκά (η ποδιά) έτριζαν στα πολλά αλλά μόλις την έβγαλα δεν ακουγόταν τίποτα.Τελική (κοντερίσια) είχα δει κάτι λιγότερο από 120 χλμ/ω.Το πήγαινα συνέχεια μέχρι κόφτες (κάθε βράδυ εθνική,πήγαινα στη δουλειά) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.Έχει πολύ καλό μπροστινό φρένο,το πίσω εμένα είχε ταμπούρο,το δικό σου δισκόφρενο.Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Κι εγώ αυτό με το ταμπούρο πίσω έχω, τώρα γεμίζει με 5,4 ευρώ και από αυτονομία έχω δει και 220 χλμ. Το γεμίζω πάντα μετά τα 200 χλμ. Έχω 20000 χλμ μέχρι τώρα και εκεί που πάει η βενζίνη.....θα κάνω κι άλλα πολλά με αυτό!!!!!!!

Λοιπον παιδια το Kymco 125R εχει 4000κμ πολυ καλο θα ελεγα αρκετα καλυ ποιοτητα κατασκευης ,με οχι τοσο καλη 2η ταχυτητα αλλα 3η και 4η ΠΡΩΤΕΣ. τελικη στην εθνικη (αυρα)
    115κμ-120κμ.

το
    kymco 125R εχει τωρα 4000κμ τελικη βγαζει 115κμ-120κμ εθνικη οδο ,αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Αγορα V-strom 650
    από medieval στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:11
  3. Kit For Kymco B&w 50cc Lc
    από alexander_g16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks