Αρχικά δημιουργήθηκε από Desperado
Καλημέρα και από εμένα, νέος στο φόρουμ, απλά ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου με το Kymco spike 125 που έχω εδώ και 2 χρόνια. Αρκετά ευχαριστημένος είμαι, έχει καλή αυτονομία , καλά κρατήματα στις στροφές και από τελική βλέπω πολύ άνετα τα 110 χλμ. , ο φίλος που λεει για τελική 80-90 μάλλον έπεσε σε κακοστρωμένο. Έχει κάποια τριξίματα στα πλαστικά τα οποία οφείλονται σε χαλαρωμένες βίδες από τους κραδασμούς, λίγο όρεξη να έχεις το λύνεις ,τις σφίγγεις βάζοντας και grover και τελείωσε το θέμα. Από βλάβες μου έχει βγάλει μία σοβαρή αλλά έφταιγε ο μηχανικός που το πήγαινα παλιότερα κατά την γνώμη μου.
Αυτό έδωσα και γω για ανταλλαγή.Το είχα περίπου 3 μήνες,Γέμιζε με 4 ευρώ και έβγαζε 150 χλμ.Καλά κρατήματα σε στροφές,τα πλαστκά (η ποδιά) έτριζαν στα πολλά αλλά μόλις την έβγαλα δεν ακουγόταν τίποτα.Τελική (κοντερίσια) είχα δει κάτι λιγότερο από 120 χλμ/ω.Το πήγαινα συνέχεια μέχρι κόφτες (κάθε βράδυ εθνική,πήγαινα στη δουλειά) και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα.Έχει πολύ καλό μπροστινό φρένο,το πίσω εμένα είχε ταμπούρο,το δικό σου δισκόφρενο.Πιστεύω θα το ευχαριστηθείς.