τι εγινε??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ντόϊνγκκκκκκκ....:hypnotize
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις, έτσι?![]()
τι εγινε??Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ντόϊνγκκκκκκκ....:hypnotize
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις, έτσι?![]()
Σε σένα ρε Μάκη θα το λέω?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εμένανε το λέει η στον κάτοχο του θρεντ ;![]()
![]()
Σ΄αυτόν που θα αρπάξει την ευκαιρία το λέω ...... έμεινα μλκς με την προσφορά λέμε![]()
:rotflmao:
Το Κ9 τι θα είναι? Busa, gixxer 1000 ή κανένα yoshimura φτιαγμένο 750?![]()
κ9 vstrom φιλε μου,,και η αποψη σου ειναι αποδεκτη,,δλδ ειναι πατατα η σηναλαγη?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε σένα ρε Μάκη θα το λέω?
Σ΄αυτόν που θα αρπάξει την ευκαιρία το λέω ...... έμεινα μλκς με την προσφορά λέμε![]()
:rotflmao:
Το Κ9 τι θα είναι? Busa, gixxer 1000 ή κανένα yoshimura φτιαγμένο 750?![]()
και να μου έδινε 1000ε τέτοια συμφωνία δεν θα έκανα .....
Φίλε μου μην τον παρεξηγείς, έτσι κάνει μόλις δει τον άλλο να παίρνει γρηγορότερο μηχανάκι απ'το δικό τουΑρχικά δημιουργήθηκε από Ntik
κ9 vstrom φιλε μου,,και η αποψη σου ειναι αποδεκτη,,δλδ ειναι πατατα η σηναλαγη?:rotflmao:
Φίλε μου κατά τη γνώμη μου είναι συναλλαγή που θα κάνει τον έμπορο να πάει σε εκκλησία να ανάψει κεράκι. Υπολόγισε πόσα έδωσε πριν λίγους μήνες για τις 2 μηχανές + 1.000 για να δεις πόσα θα του στοιχίσει ένα vstrom....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ntik
κ9 vstrom φιλε μου,,και η αποψη σου ειναι αποδεκτη,,δλδ ειναι πατατα η σηναλαγη?
Καλύτερα να προσπαθήσει μόνος του να τα πουλήσει. Τα λεφτά που χάνει είναι ΠΟΛΛΑ μιας και αγοράζει υποδεέστερο μηχανάκι.
το gsr το πηρε με ανταλαγη αλλης μοτο,,και πληρωσε μια διαφορα της ταξης των 1500ευρω αν θημαμαι καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Φίλε μου κατά τη γνώμη μου είναι συναλλαγή που θα κάνει τον έμπορο να πάει σε εκκλησία να ανάψει κεράκι. Υπολόγισε πόσα έδωσε πριν λίγους μήνες για τις 2 μηχανές + 1.000 για να δεις πόσα θα του στοιχίσει ένα vstrom....
Καλύτερα να προσπαθήσει μόνος του να τα πουλήσει. Τα λεφτά που χάνει είναι ΠΟΛΛΑ μιας και αγοράζει υποδεέστερο μηχανάκι.
Δεν θυμάμαι τις τιμές των 2 μοτό. Φαντάζομαι ότι θα έχουν 10-11.000 και τα δύο +1.000....Αρχικά δημιουργήθηκε από Ntik
το gsr το πηρε με ανταλαγη αλλης μοτο,,και πληρωσε μια διαφορα της ταξης των 1500ευρω αν θημαμαι καλα
Ας δει και πόσο πουλιούνται τα vstrom Κ9 αντίστοιχης κατάστασης για να καταλάβει πόσα θα χάσει.
7000 εχει το gsr,, 7600 το strom,, και 2480 το παπι,,μιλαμε παντα για καινουργιαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν θυμάμαι τις τιμές των 2 μοτό. Φαντάζομαι ότι θα έχουν 10-11.000 και τα δύο +1.000....
Ας δει και πόσο πουλιούνται τα vstrom Κ9 αντίστοιχης κατάστασης για να καταλάβει πόσα θα χάσει.
μα τον ΔΙα, ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι:hypnotize
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
δλδ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
μα τον ΔΙα, ειναι τρελλοι αυτοι οι Ρωμαιοι:hypnotize
οτι σου λενε ολοι παραπανω φιλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ntik
δλδ?
αν τα πουλησει ολα ξεχωριστα θα βγαλει πανω απο την τιμη του στρομ
και θα του μεινουν τα ρεστα και τα 1000 για εξοπλισμους.
επισης αν ειδα καλα του δινουν το 650![]()
αν του διναν το 1000 το ξανασυζηταμε
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ποιός σώφρων άνθρωπΑς θα έδινε σουζουκι για να .... πάρει σουζουκι?
(πόσο μάλον gsr για στοματεξ......)
:o :o
You BETA believe...
ναι το 650Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
οτι σου λενε ολοι παραπανω φιλε μου.
αν τα πουλησει ολα ξεχωριστα θα βγαλει πανω απο την τιμη του στρομ
και θα του μεινουν τα ρεστα και τα 1000 για εξοπλισμους.
επισης αν ειδα καλα του δινουν το 650![]()
αν του διναν το 1000 το ξανασυζηταμε
Καλύτερα να πουλήσει ο φίλος σου τα μηχανάκια του όπως είπαν και οι προλαλήσαντες.Αφού είναι σε τόσο καλή κατάσταση σίγουρα θα βγάλει πολύ καλά λεφτά.Η ανταλλαγή αυτή δε μου φαίνεται και πολύ συμφέρουσα (άποψή μου).Αλλά καλύτερο απ' όλα θα ήταν να τα κρατήσει τα μηχανάκια του αν δεν υπάρχει ανάγκη να τα δώσει γιατί και πάλι θα χάσει λεφτά.