Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 35

Θέμα: mixanaki !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ggelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pantelis16
    empiria exo apo to liberty 200cc tou patera mou to opoio xrisimopio tora alla ego panta ithela ena supersport stil
    Άααααααααααλλη φάση το liberty.........
    Είναι σκούτερ.εγώ προσπάθησα να οδηγήσω τη χάρλει του θείου μου και επειδή είχα συνηθίσει σε άλλη στάση οδήγησης, δεν μπορούσα να αλλάξω ταχύτητα!!!

Το ninjaκι θα σου έλεγα να τα πάρεις μεταχειρισμένο αλλά γνώμη μου είναι πως για κανα μήνα θα είσαι στα στενά στης γειτονιάς σου και θα το μαθαίνεις.
    Μετά από αρκετά "μαθήματα γνωριμίας" πιστεύω θα είσαι σε θέση να βγεις στο δρόμο.
    If you gonna die...

... die with your boots on

Παρε μτχ νιντζα και βαλε επιτοπου μανιταρια!

http://img140.imageshack.us/img140/1803/dsc02507t.jpg

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Αρχικά δημιουργήθηκε από litespeed

ταξιδι δεν το συζηταω . Πολυ ανετα και με σταθερη ταχητυτα 150-160 εισαι μια χαρα .
    Μηπως υπερβαλεις λιγο?Πολυ καλο το νιτζακι,δεν λεω,αλλα αυτα τα χιλιομετρα δεν τα κρατας σε ταξιδι και με πολυ μεγαλυτερα μηχανακια με καλυτερη καλυψη απο τον αερα....
    The Ace of Spades

Αρχικά δημιουργήθηκε από Buenaventura
    Μηπως υπερβαλεις λιγο?Πολυ καλο το νιτζακι,δεν λεω,αλλα αυτα τα χιλιομετρα δεν τα κρατας σε ταξιδι και με πολυ μεγαλυτερα μηχανακια με καλυτερη καλυψη απο τον αερα....
    160-170 κοντερισια θα συμπηρωνα εγω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από harry_fyt
    160-170 κοντερισια θα συμπηρωνα εγω...
    Αμα κλεβουν καμια 30-40km τα κοντερ τοτε παω πασο...:wacko: :wacko: :wacko:
    The Ace of Spades

Αμα κλεβουν καμια 30-40km τα κοντερ τοτε παω πασο...:wacko: :wacko: :wacko:
    Μην το υποτιμας το νιντζακι.
    Ο κινητιρας του παροτι μονο 250, φτιαχτηκε για να δουλευει ψηλα (εως και 12500rpm)
    Σε 5ψηφιο ρυθμο στροφων ερχεται η κορυφη της δυναμης του και σε συναρτηση με την πολυ υψηλη συμπιεση
    που ειναι ομοια με τις μεγαλες σπορτ και σουπερσπορτ (11,6) δινει πολυ καλη τελική.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Πάρε το CBF να το μάθεις στην πόλη και στα μικροταξιδάκια για κανά μπανάκι, φόρεσε του κι ένα ζελατινάκι givi κι είσαι μια χαρά. Μικρό, ευκίνητο, σε μανούβρες και σταμάτα ξεκίνα δεν είναι καράβι για να σε φοβίσει κι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ό,τι σαχλαμάρα και να κάνει στις αλλαγές ΔΕΝ σκορτσάρει και μάλιστα θα σε σιγοντάρει. Επιπλέον, θεώρησε δεδομένο οτι ακόμη και σε στάση είναι πιθανό να πέσεις. Ένα μτχ μηχανάκι θα σε νοιάξει μεν αλλά δε θα κλάψεις και τόσο πολύ. Επιπλέον πρόκειται για γυμνό μηχανάκι έναντι του μικρού νίντζα που ανά πάσα στιγμή στην καλύτερη μπορεί από ένα τόσο δα πεσιματάκι τα πλαστικά να πάρουν μορφή ιστού και που όπως και να το κάνουμε είναι και ακριβά να τ' αλλάζεις κάθε λίγο και λιγάκι. Θα πάρεις τύπου ss μην ανησυχείς αλλά δε χρειάζεται να είναι και το πρώτο σου. Και πάντα κράνος, γάντια και μπουφάν, μπότες και παντελόνι. Κι ας θεωρήσεις πως θα φαίνεσαι υπερβολικός πάνω στο δυομισάρι. Γιατί κάτω στην άσφαλτο η υπερβολή μπορεί και να σε σώσει.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Μέλος
    ektos apo to ninja se supersport stil sta 250cc exete na mou protinete kanena?

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Ο κινητιρας του παροτι μονο 250, φτιαχτηκε για να δουλευει ψηλα (εως και 12500rpm)
    Σε 5ψηφιο ρυθμο στροφων ερχεται η κορυφη της δυναμης του και σε συναρτηση με την πολυ υψηλη συμπιεση
    που ειναι ομοια με τις μεγαλες σπορτ και σουπερσπορτ (11,6) δινει πολυ καλη τελική.
    Εγω παλι νομιζω πως υστερει λιγο στην τελικη...αργει να την βγαλει απο εκρικτικοτητα ομως εχει καμπωση.

Αν το μηχανακη το παρεις με την προωπτικη να το δουλευεις στις 12000στρ σιγουρα το ταξιδακι δεν θα ειναι και τοσο ανετο.

Ειναι αρκετα στιβαρο και αρκετα δυνατο αλλα....δεν ειναι ουτε στρεετ ουτε σσ.

Κατα την γνωμη μου μην δινεις τοσα για πρωτη μηχανη. Αν παρεις κατι ποιο φτινο αργοτερα μπορεις να το κρατησεις και για καθημερινο που σιγουρα θα σου χρειαστει...αν εχεις το μικροβιο μεσα και δεν κανεις χωρις σελα!!!!!!!!!

Θες οπως δυποτε ss εεεεεεεεε!!!!χμμμμμμμμμμμμμμ εγω στην θεση σου παντος θα επερνα NSR και θα μαμουσα και θα εδερνα........45hp.

Μέλος
    to thema einai oti to diploma mou kaliptei mexri 25kw
    Vaskika molis gino 21 tha to allakso kai tha paro kati sta 1000 i sta 600 kivika(se 3 xronakia)

Κοιτα να δεις,καποτε ειχα ενα FZR250 που εβγαζε 45 αλογα (στα χαρτια) και δουλευε στις 17500rpm (εγω ειχα δει μεχρι 16800) ειχε τελικη γυρω στα 180-185.Με καμια κυβερνηση δεν εκανες νορμαλ ταξιδι με 160-170 παιδια με 120-130 ισως αλλα μεχρι εκει.

Η συμπιεση,ενος κινητηρα,τι σχεση μπορει να εχει με την τελικη,μιας μοτοσυκλετας???
    Αυτα απο μενα και τελος.
    The Ace of Spades

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ δεν παιρνεις ενα CB-1 ενα BROS ενα BANDIT γυμνα STREET που και στην παραμικρη στραβη ( ακομα και στο παρκαρισμα ή σε κανα πεσιμο απο το σταντ ) δε θα σου χαλασουν την διαθεση ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ δεν θα τοχεις μεσα 2-3 βδομαδες να παρακαλας πολυεστεραδες και βαφεις να στο κανουν σαν καινουριο.....
    Αφού έχει μικρό δίπλωμα βρε στόκεμον!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Φιλαράκο σου προτείνω να πάρεις το Kawasaki το 250cc
    Είναι πάρα πολύ καλό και δεν θα μετανιώσεςι γι'αυτή σου
    την επιλογή. Είναι γρήγορο για τα κυβικά του και ποδήλατο
    στην οδήγηση! Όσον αφορά την τιμή του, πράγματι είναι
    ακριβό, μα αν θέλεις κοίτα καλύτερα για ένα μεταχειρισμένο!

:a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Κοιτα να δεις,καποτε ειχα ενα FZR250 που εβγαζε 45 αλογα (στα χαρτια) και δουλευε στις 17500rpm (εγω ειχα δει μεχρι 16800) ειχε τελικη γυρω στα 180-185.Με καμια κυβερνηση δεν εκανες νορμαλ ταξιδι με 160-170 παιδια με 120-130 ισως αλλα μεχρι εκει.

Η συμπιεση,ενος κινητηρα,τι σχεση μπορει να εχει με την τελικη,μιας μοτοσυκλετας???
    Αυτα απο μενα και τελος.
    Οκ, απλα εγω το λεω αυτο, ως κατοχος του νιντζα 250, και εχω κανει και 2 σχετικα μεγαλα ταξιδακια (Αθηνα Στυλιδα Αθηνα και Αθηνα Αγρινιο) .

Ταξιδευα συνεχως με 150-170 με σταση μονο για βενζινη και κατουρημα-νερο.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Οκ, απλα εγω το λεω αυτο, ως κατοχος του νιντζα 250, και εχω κανει και 2 σχετικα μεγαλα ταξιδακια (Αθηνα Στυλιδα Αθηνα και Αθηνα Αγρινιο) .

Ταξιδευα συνεχως με 150-170 με σταση μονο για βενζινη και κατουρημα-νερο.
    Και φυσικα αυτες οι στασεις ηταν πολλες!!!!!!!

Προσοχη φιλε μου μην συνηθιζεις ταξιδια με τετοιες ταχυτητες για τι μολις ανεβεις κατηγορια συμφωνα με τα λεγομενα σου κατω απο 250 δεν θα πεφτεις

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti mixanaki mou protinete?
    από notakos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 20:12
  2. mages exo faei ton kosmo na bro stampilizater gia to mixanaki moy ktm lc4
    από ktm lc4 620 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2006, 12:31
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 13/07/2005, 17:24