Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Re: Re: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Δεν έχεις παρατηρήσει τα 5χρονα στα πίσω καθίσματα, όταν περνάμε από κοντά τους πώς μας κοιτούν με λαχτάρα, ορθάνοικτα μάτια, τεράστιο χαμόγελο και χαιρετούν επιμόνως...???

...και αυτά μηχανόβιοι είναι. Απλά δεν έχουν μηχανάκι ακόμη.

[/B]
    Ωραιος ο Τασος.Εχεις δικηο για τα πιτσιρικια.Και τι χαρα κανουν μολις τα χαιρετησεις η τους κορναρεις.Συναδελφακια ειναι τα μικρα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μόνο τα πιτσιρίκια.... ;;;... που να δείς και τα "πιπίνια"...

Αλλά ξέχασα.. παντρεμένος ο φίλος, ιπτάμενη παντόφλα με χαρακτηριστικά διάτρησης κράνους θα τον περιμένει....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

Re: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    …και αν (γιατί άραγε ενδιαφέρεσαι να μάθεις το γιατί, συνεχίζεις να διαβάζεις:
    .....
    Υ.Γ. Μπορεί να μου βγήκε σαν ανέκδοτο αλλά έχω προβληματιστεί αρκετά, σε σημείο που σκέφτηκα να πουλήσω τη μηχανή. Ευτυχώς την χρωστάω ακόμα!!!

a) το τι ''ταμπελάκι'' σου κρεμάνε οι άλλοι να σε αφήνει παγερά αδιάφορο εσύ ξέρεις (ή θα έπρεπε να ξέρεις) τον εαυτό σου
    β) το τι ταμπελάκι κρεμάς ΕΣΥ στον εαυτό σου, είναι δικό σου θέμα και εγώ (και εννοώ όλους τους άλλους) θα πρέπει να το σεβαστώ! άρα αφού εσύ λες ότι είσαι μοτο/της δεν θα διαφωνήσω εγώ με αυτό!

το ότι φοβάσαι το ατύχημα είναι φυσιολογικό και θεμιτό! το πρόβλημα θα ήταν να μην το φοβάσαι...
    δυστυχώς είναι μέρος της ζωής του μοτο/τη και αργά ή γρήγορα θα συμβεί στο καθένα μας...

καταλήγει λοιπόν να είναι θέμα επιλογής! επιλέγεις και δέχεσαι τον κίνδυνο με αντάλλαγμα την ευχαρίστηση την μοτο ή επιλέγεις την ασφάλεια του όποιου άλλου μεταφορικού μέσου...αλλά αυτό και πάλι εσύ θα το επιλέξεις και κανείς άλλος. και βέβαια αυτό αλλάζει με τις περιστάσεις.

προσωπικά δεν βλέπω (με την έως τώρα εμπειρία μου) να είναι ασύμβατα η μοτο και η οικογένεια ή/και η επαγγελματική αποκατάσταση...αν εσύ θεωρείς ότι αυτήν περίοδο πρέπει να ρίξεις τις δυνάμεις σου στο να βρεις δουλειά ή να βελτιώσεις την υπάρχουσα, τότε ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!
    η μηχανή και οι διαδρομές δεν θα εξαφανιστούν και αύριο εκεί θα είναι. αρκεί να κάνεις συνειδητά την επιλογή αυτή.
    ακόμα και τον χρόνο μπορείς να βρεις (αν θέλεις). δεν χρειάζεται να κάνεις τον γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες. διάλεξε μια Κυριακή και πες ότι από 7:00 έως τις 14:00 θα κάνω βόλτα. βρες μια διαδρομή που χρονικά θα σε πάρει να την κάνεις και ξεκίνα! και για κάτι τέτοιο δεν θες και μια περιουσία σε καύσιμα κτλ. και αν το πρόβλημα είναι η παρέα...σε μοτοσυκλετιστικό φόρουμ είσαι και μάλιστα σε ένα από τα πολυπληθέστερα.. του φούστη όλο και κάποιον θα βρεις να βολτάρετε μαζί.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Re: Re: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    ...μου φαίνεται πώς καθαίρεσες τον εαυτό σου...και δέν είναι και τόσο δίκαιο.

Δεν χρειάζεται να μάθεις την τελική στο μηχανάκι σου,
    δεν χρειάζεται να μπαίνεις μπίστα,
    δεν χρειάζεται να ξύνεις αγκώνες,
    ούτε να γράφεις 50.000 χλμ ετησίως.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ούτε καν να έχεις μηχανάκι.

Δεν έχεις παρατηρήσει τα 5χρονα στα πίσω καθίσματα, όταν περνάμε από κοντά τους πώς μας κοιτούν με λαχτάρα, ορθάνοικτα μάτια, τεράστιο χαμόγελο και χαιρετούν επιμόνως...???

...και αυτά μηχανόβιοι είναι. Απλά δεν έχουν μηχανάκι ακόμη.

+ ΑΠΕΙΡΑ

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αφησε τις μπουρδες που λενε αυτοι που θεωρουν τους εαυτους τους ηρωες, που δαμαζουν περισσοτερα αγρια αλογα κι απ'τον πιο σκληρο καουμποϊα του τεξας, που βλεπουν τους αλλους αφ' υψηλου, λες και μετα απ'αυτους ειναι το χαος, ενω μεταξυ μας ειναι οι αποτυχημενοι της ζωης, που μη μπορωντας να ξεχωρισουν σε καποιο κομματι της, στο οποιο αντικειμενικα αυτοι που καταφερνουν και διαπρεπουν, ειναι αξιοι θαυμασμου, επλασαν μπρος στον καθρεφτη το μυθο πως για να λεγεσαι μοτοσυκλετιστης πρεπει να εχεις κανει αυτα που οι ιδιοι αναλυουν στις καφετεριες με το τσιγαρο και τη φραπεδια στα υπολοιπα wannabe καγκουρακια πως εχουν κανει.
    Ξερεις ποιος ειναι μοτοσυκλετιστης; Θα σου πω εγω! Οποιος καβαλαει μοτοσυκλετα! Μοτοσυκλετιστης δεν ειναι ουτε ο πιο ομορφος, ουτε ο πιο γρηγορος, ουτε ο πιο δυνατος, ουτε ο πιο μαγκας, ουτε ο πιο γ@%@& (μεταξυ μας πολλοι απο αυτους που καβαλανε μοτοσυκλετα, μ'αυτην την προοπτικη την αγορασαν! Για να π$@$&*#ν!). Και το παιδακι που καβαλαει το monkey του και πηγαινει στο σχολειο, ειναι εξισου μοτοσυκλετιστης με το φιλο σου με το BMW 1800 SKOYZARRRR που νομιζει πως καβαλησε τον παπα και μπορεις ανετα να σκαναρεις το περιεχομενο της μυτης του οταν σου αναλυει με ορολογια Καβαφη και Ελυτη γιατι εκεινος ειναι μοτοσυκλετιστης ενω εσυ εισαι μοδιστρα.

Μοτοσυκλετιστή θεωρώ και αυτόν που ενώ οδηγεί 4τροχο προσέχει στους καθρέφτες και τις κινήσεις του για να προστατέψει τους 2τροχους που περνάνε δίπλα του.
    Είσαι μοτοσυκλετιστής με τα δικά σου χαρακτηριστικά και κανείς δεν θα στο αφαιρέσει αυτό,ούτε εσύ ο ίδιος χωρίς να το μετανοιώσεις στο μέλλον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Re: Δεν είμαι μοτοσυκλετιστής πλέον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από thePrince
    ...Ο Δ. μου λέει πως δεν πάω ταξίδια με τη μηχανή άρα δεν είμαι μοτοσυκλετιστής, ο Τ. μου λέει πως η μηχανή που έχω είναι για πίστα ενώ εγώ δεν ξέρω ούτε που βρίσκεται άρα δεν είμαι μοτοσυκλετιστής και ο Π. μου λέει πως αφού 3 χρόνια μετά δεν ξέρω τι τελική βγάζει το μηχανάκι, δεν είμαι μοτοσυκλετιστής! Φυσικά μπορώ να δικαιολογηθώ λέγοντας πως δεν έχω χρόνο για ταξίδια, δεν έχω λεφτά για πίστα και δεν έχω θράσος για τελικές αλλά τότε, τι την θέλω τη μηχανή;...
    Πες στον ¨ταξιδιαρη¨ Δ...
    στον ¨τρωω την πιστα με το κουταλι¨ Τ...
    και στον ¨τελικιαρη¨Π...
    να πανε να Γ...
    ...ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...
    ...cause the place seems still alive...

3 ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ πράγματα που πρέπει να έχεις κάνει μέχρι τα 40 για να θεωρείσαι άντρας, ολοκληρωμένος,σωστός, πρόστυχος...

1ον. Να πας ένα ταξίδι με την μηχανή, απαραίτητη προϋπόθεση να πληρώσεις τουλάχιστον 3 διόδια... (η Αττική οδός δεν πιάνεται)

2ον Να μπεις σε πίστα... ακόμα και αν έχεις vstrom varadero africa... και το σημαντικότερο να βγεις...

3ον να πιάσεις τελική, δεν είναι απαραίτητο να την κρατήσεις όμως... αστην να πάει άστη....

hints n' tips
    1.Βγες προς Κόρινθο και ακολούθα διαδρομή προς Τρίπολη, 4-5 χλμ μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου βγές στην έξοδο για Νεμέα και ξαναμπες εθνική προς Αθήνα, έχεις πληρώσει έτσι Ελευσίνα, Σπαθοβουνίου, Ισθμού... και για extra points στον Ισθμό φεύγεις για Πάτρα, μόλις φτάσεις στα McDonalds του Ζευγολατιού βγαίνεις απο αριστερά, περνάς κάτω απο γέφυρα και ξαναμπαίνεις στο ρεύμα επιστροφής απέναντι και πληρώνεις και του Ζευγολατιού με παράκαμψη 10 χλμ το πολύ... γύρνα πίσω και τρίφτους τις αποδείξεις στην μάπα....

2.Ελληνικό!!!!! τράβα μια βόλτα προς τα κάτω όταν δεν έχει εκθέσεις κλπ και ψάξε είσοδο για την παλιά πίστα του αεροδρομίου... τράβα και 2-3 φώτο μπροστά στον παλιό πύργο ελέγχου και πούλα μούρη ότι μπήκες στην νέα πίστα της F1 προδιαγραφών FIA που ΘΑ κατασκευαστεί λίαν συντόμως στο Ελλάντα...

3.α.Δώσε την μηχανή σου σε άλλον ( η μηχανή έπιασε τελική και σου λέει και πόσα έπιασε, του βάζεις και ένα gps στην τσέπη να γράψει την top speed.)
    3.β.Δώσε την μηχανή σου σε άλλον να πιάσει τελική και κάτσε πίσω (δική σου μηχανή και εσύ πάνω, το gps απαραίτητο αξεσουάρ, το κράνος πάλι όχι....)
    3.γ Σου δανείζω το παπί μου (έπιασες τελική σε άλλη μηχανή, αλλά έπιασες)
    3.δ Τράβα στο μηχανικό σου να ανεβάσει σε σταντ την μηχανή και βάλε 5η και τράβα το γκάζι στο τέρμα, αν δεν προλάβει να καεί απο τις τρελές στροφές του τροχού και του κοντέρ θα έχεις μια πολύ ωραία φώτο απο το μηχανάκι σου να έχει περάσει τα κόκκινα... ( η ντίζα του μετρητή πιάνει στο μπροστά i know αλλά ήταν ωραία σκέψη :rotflmao: )

+1 έχτρα, άλλαξε φίλους και βρες κουτάκιδες και πούλα τους μούρη ότι πάνε με τα τετράτροχα στην κίνηση :rotflmao:

Δαγκώνω άσχημα....γρρρ Το avatar του/της Krokodilos001
    pantos edo sta meri mas, oi ploiopsifia ton kabalaridon einai grizomalides!!!!

keep on riding

Μην μασας να εισαι οτι θες.Εσυ οριζεις τι εισαι οχι οι αλλοι και κυριως κανενας απο εμας εδω μεσα..Να εισαι παντα καλα...Για τα λεφτα θα σου στηλω pm τον λογαριασμο μου.Το φακελακι το θελω ομως ταχυδρομικος!!
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της MG
    Μοτοσυκλετιστης εισαι ειτε καβαλας ειτε οχι....

θα το κοψεις μονο οταν εσυ το θες.... αλλα και παλι μοτοσυκλετιστης θα εισαι.... γιατι θα ειναι μεσα στο μυαλο σου...

ξερεις ποσες φορες εχω ταξιδεψει με το αυτοκινητο και σκεφτομαι οτι οδηγαω τη μηχανη?

αμετρητες....

αρα μοτοσυκλετιστης εισαι στο μυαλο και ας εισαι 100 χρονων....

δε θα ξεχασω εναν παππου που με εβλεπε να ετοιμαζομαι να καβαλησω... με πλησιαζει και μου λεει... σε ζηλευω να προσεχεις.....

με την κουβεντα μου ειπε οτι ακομη εχει τη βεσπα του αλλα δεν την καβαλαει λογω αδυναμιας....

παντως ειναι μοτοσυκλετιστης και ταξιδευει πολλλλλααααα χιλιομετρα με το νου....

την αισθηση της ελευθεριας πανω στις 2 ροδες δε θα την ξεχασεις ποτε....

να σαι καλα και να κανεις αυτο που ΕΣΥ θες...
    If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....

Μέλος, σκέτο
    Να' στε καλά ωρέ παίδες - μερικές φορές πρέπει να θυμίζουμε ο ένας στον άλλο πράγματα που γνωρίζουμε ήδη αλλά έρχονται κάτι τύποι και μας τα λένε αλλιώς...

@ermiss
    Κάτι τέτοια posts διαβάζω εδώ (μια στο τόσο που προλαβαίνω δηλαδή) και παίρνω τα πάνω μου! Δεν είναι τίποτα, πλησιάζω τα σαράντα, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος είμαι, θα μου περάσει!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μου αρεσε πολυ το θρεαντ

σκατοφλωροι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    σ'αυτο το θρεντ ειναι που μαλωνουμε οι ΚΟΥΛΟΙ με τσι ΧΕΡΑΔΕΣ?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Μέλος, σκέτο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    σ'αυτο το θρεντ ειναι που μαλωνουμε οι ΚΟΥΛΟΙ με τσι ΧΕΡΑΔΕΣ?
    Οχι ακόμα. Όπου να' ναι!

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2007, 16:43
  2. Δεν είμαι πια παρθένα!
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2006, 05:35
  3. Δεν είμαι κακός άνθρωπος
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8