Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: φαρ ουέστ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    Αυτό με τις πινακίδες είναι το μόνο που με προβληματίζει κι εμένα...
    Στο μόνο που ελπίζω είναι πως όταν πας να κάνεις μια τέτοια μαλακία όπως το να προκαλέσεις ατύχημα, γιατί η κλωτσιά ήταν δυνατή και ευτυχώς που το στρομ είναι βαρύ μηχανάκι και κρατήθηκα όρθιος, δεν θα κρατήσεις και πινακίδα.... κοιτάς μόνο να κάνεις κακό.
    Στη μπαγκαζιέρα από σήμερα κυκλοφορώ με ξύλινο πόδι από καρέκλα και για κάνα μήνα θα έχω το νού μου.... κι όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε, τι να πω....

η μαλακία μου ήταν που του απάντησα όταν ήρθε και κόλλησε από πίσω μου. γιατί τον είδα που με κοίταζε και τον έκοψα πως ήθελε καβγά. στην κλωτσιά... απλά θόλωσα....
    έχεις δίκιο
    στην κλωτσιά νομίζω ο καθένας θα θόλωνε γιατι στην ουσία είναι σα να προσπαθεί να σε σκοτώσει
    απλώς απ΄την αρχή ότι σου λένε και από την στιγμή που έχεις δίκιο δεν δίνεις σημασία
    τέτοιοι 'άνθρωποι' ΔΕΝ βαζουν μυαλό έτσι, απλώς γίνονται πιο επικίνδυνοι

http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ένας παππούς μου είχε πει κάποτε το εξής:

"Στον δρόμο αν αποφασίσεις να τσακωθείς να είσαι έτοιμος και να σκοτωθείς"

Γενικά ότι και αν μου συμβει στο δρόμο δίνω τόπο στην οργή γιατι δεν ξέρεις ποιός είναι πίσω από το τιμόνι. Και επειδή έχουμε ξεφύγει εντελώς , φαρ ουέστ όπως το έγραψες, η μαλακία και η καφρίλα που κυκλοφορεί χτυπάει κόκκινα.

Δεν άξίζει να σου συμβεί κάτι για μια παρεξήγηση στο δρόμο. Μπορεί να είχες δίκιο αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να γυρίσεις σπίτι σου.

+1.000.000

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Δεν άξίζει να σου συμβεί κάτι για μια παρεξήγηση στο δρόμο. Μπορεί να είχες δίκιο αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να γυρίσεις σπίτι σου.
    μπορεί να έχεις δίκιο όμως όταν σε πνίγει το δίκιο στο δρόμο αισθάνεσαι πως είναι υποχρέωσή σου να "τιμωρήσεις" το γαϊδούρι (και σόρυ προς τα συμπαθή τετράποδα), να πάρει ένα μάθημα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    μπορεί να έχεις δίκιο όμως όταν σε πνίγει το δίκιο στο δρόμο αισθάνεσαι πως είναι υποχρέωσή σου να "τιμωρήσεις" το γαϊδούρι (και σόρυ προς τα συμπαθή τετράποδα), να πάρει ένα μάθημα
    Αυτά που έγραψα είναι για μένα ο γενικός κανόνας. Φυσικά και μπορεί ο καθένας να θολώσει και να ξεφύγει η συμπεριφορά του. Και σε μένα συμβαίνει αυτό και μετά το μετανοιώνω.
    Ομως σκέψου ότι το να δώσεις ένα μάθημα μπορεί να σου κοστίσει από μια απλή συγχυση μέχρι μπλεξίματα με το νομο και μέχρι ακόμα και την ζωή σου.

Αξίζει?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

..

otan se pleyrizei kapoios gia na tsakotheite..
    kai telika o xabales pesei ..
    katebeneis..
    toy perneis to klidi kai feygeis..
    :rotflmao: :rotflmao:

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nightstalker
    αν μιλάς σοβαρα πες αν αυτό θα το εννοούσες αν ήσουν στη θέση του φίλου μας και όταν έτρωγες την κλωτσιά έπεφτες κάτω...
    ναι θα το εννοούσα. Όπως ό,τι κι αν μου έχει συμβεί δεν καταριέμαι κανέναν που κρατάει τιμόνι να πάθει κάτι με το τιμόνι. Ούτε το θέλω, ούτε το εύχομαι.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    ναι θα το εννοούσα. Όπως ό,τι κι αν μου έχει συμβεί δεν καταριέμαι κανέναν που κρατάει τιμόνι να πάθει κάτι με το τιμόνι. Ούτε το θέλω, ούτε το εύχομαι.
    εγώ από την άλλη μεριά αν μάθαινα ότι κάποιοι (ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ αμα κρατάνε τιμονι) προσπαθούν να σκοτώσουν κάποιον άλλο που κρατάει τιμόνι (ισοδύναμο του να κλωτσάς μοτοσυκλετιστή εν κινήσει) και τελικά οι ίδιοι χτύπησαν άσχημα ή και έμειναν στον τόπο θα ένιωθα ανακούφιση και σαφώς ασφαλέστερος στους δρόμους.
    για εμένα αυτό που έκανε ήταν απλά απόπειρα ανθρωποκτονίας και είμαι σίγουρος οτι θα το ξανακάνει

http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ποιος καβαλουσε το ΤΔΜ; Μαλλον ο Κι Βαν Κλιφ.Ο Ελι Γουαλας θα ηταν στο σκουτερ.Καπως ετσι τους ψυχολογησα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    o
    toy perneis to klidi kai feygeis..
    :rotflmao: :rotflmao:
    το καλυτερο σχεδιο ειναι να του παρεις την γκομενα και να φυγεις.

παντως δεν παμε καθολου καλα..

οτι να ναι στους δρομους
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Re: Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

παντως δεν παμε καθολου καλα..

οτι να ναι στους δρομους
    ayton me to skoyter ennoeis??axax ax axax...

de xero re sy..alla fantasoy meta to olo skiniko..toys 2 toys..na sproxnoyne to tdm..:rotflmao:

kai esy sto epomeno steno..na toys koynas to klidaki.. :rotflmao:

Re: Re: ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

Αλήθεια, αυτήν πού την αδειάσανε; Αν την παρατήσανε και τσαντίστηκε, θα είναι ο καλύτερος μάρτυρας υπέρ σου... :wacko:
    safety doesn't happen by accident

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ειναι το 3ο παρομοιο περιστατικο που ακουω σε εναν μηνα μεσα

και ο καυσωνας δεν εχει ερθει ακομα

παντως οι δρομοι που λες μου κανουν εντυπωση......δεν τρεχατε...καταδιωξη σε σλοου μοσιον ηταν αυτο γιατι εκει που λες ειδικα αν ειναι ωρα αιχμης (γραφεις ωρα?δεν παρατηρησα)δε μπορεις να πας πουθενα ειναι ολα μπλοκαρισμενα εκτος και αν εγινε βραδυ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Μωρε θα ειχα βγαλει την βοϊδοψωλη απο την μπαγκαζιερα και θα τους ειχα κανει μπλε τα πλευρα...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    γουσταρω κατασταση !!!!!!!!!

+1000 στον bbk !!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

A EGO ..PANTOS OTI KAI NA MOY POYN STO DROMO.....NAI LEO..

tis proales kati tha kana skaei enas me ena amaxi dipla sto fanari..kai moy leei olo magia..kala re malakas eisai??gyrnao..kai toy leo..

NAI..

e ti na moy pei?

to proi pali enas me ena gixer 1000..kati moy pe..kalimera..??kalo pasxa??poy pas me to tafo??
    agamisoy???

ok toy pa ego..

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φάρ Ουέστ...
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2005, 08:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία