παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα .....σαφώς και υπάρχουν αναξιόπιστες ασφαλιστικές, αλλα όχι και 2-3 οι καλές ....
παιδιά μην τα ισοπεδώνετε όλα .....σαφώς και υπάρχουν αναξιόπιστες ασφαλιστικές, αλλα όχι και 2-3 οι καλές ....
Καλύπτει παίδες το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο που δηλώνεις και βέβαια να μην αποκλίνει και πολύ από την τρέχουσα εμπορική αξία αφενός και αφετέρου αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο ή στη διετία προς τα κάτω το ασφάλιστρο λόγω παλαιότητας του μοντέλου...Προσωπικά στο fazer (600αρι του 2005) στην Ιντεραμέρικαν πληρώνω 245 το εξάμηνο για ασφαλιζόμενο κεφάλαιο 5.500 μαζί με δωρεάν οδική βοήθεια που έχει μέσα το πακέτο ΣΗΜΕΙΩΤΈΟΝ ΔΕ ότι είναι η ΜΟΝΗ οδικη βοήθεια στην Ελλάδα που καλύπτει ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
Μπορείς να τις αναφέρεις σε παρακαλώ? Εκτός αν οι κανόνες του forum το απαγορεύουν οπότε και πμ δέχομαι...
Επίσης ισχύει ότι η ασφάλεια κλοπής δεν καλύπτει το 100% της αξίας αλλά το 70-75%?![]()
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Το πιθανοτερο να εχει αγορασθει, τωρα εαν το ατυχημα ηταν με μηχανη και ΔΕΝ ζητας Σωματικες Βλαβες ειναι Μεγα Λαθος [ανεξαρτητως του αν υπηρξαν η οχι], επισης θΥΜΙΣΟΥ οταν ερθει η στιγμη της αποζημιωσης μην παρεις χρηματα εαν δεν σου δωσει ο δικηγορος [ΣΟΥ] την Αποφαση στα χερια.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εμενα μου λες....ασπις εχει αυτη που με τρακαρε και μου κανει και αρνητικη δηλωση που παραβιασε το στοπ αλλα.....σε μερικα χρονια που θα γινει η δικη θα εχει κλεισει η Ασπις
Συνηθως ανακοινωνουν εαν ψ ποσο [οτι κερδισες] και οταν ζητας την αποφαση ταχα μου δεν την βρισκουν...
P.S. μην δινεις σημασια στο avatar, μου τα πρηξανε με τον ernesto tse, που τους χαλαγε, οποτε το γυρισα σε κατι πιασαρικο...Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Το πιθανοτερο να εχει αγορασθει, τωρα εαν το ατυχημα ηταν με μηχανη και ΔΕΝ ζητας Σωματικες Βλαβες ειναι Μεγα Λαθος [ανεξαρτητως του αν υπηρξαν η οχι], επισης θΥΜΙΣΟΥ οταν ερθει η στιγμη της αποζημιωσης μην παρεις χρηματα εαν δεν σου δωσει ο δικηγορος [ΣΟΥ] την Αποφαση στα χερια.
Συνηθως ανακοινωνουν εαν ψ ποσο [οτι κερδισες] και οταν ζητας την αποφαση ταχα μου δεν την βρισκουν...![]()
InteramericanΑρχικά δημιουργήθηκε από McZab
Μπορείς να τις αναφέρεις σε παρακαλώ? Εκτός αν οι κανόνες του forum το απαγορεύουν οπότε και πμ δέχομαι...
Επίσης ισχύει ότι η ασφάλεια κλοπής δεν καλύπτει το 100% της αξίας αλλά το 70-75%?
Εθνικη
AIG
100% ΟΛΕΣ και μονο πυρος και ΟΛΙΚΗ κλοπη [οχι μερικη κλοπη, οχι προσωπικο ατυχημα]
Με την AIG επικοινώνησα (μέσω γνωστού μου ασφαλιστή) και ενώ η προσφορά είναι πολύ καλή, αυτή είναι που μου είπαν για 70% αποζημίωση...Κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεται ξέμπλεγμα...![]()
100% καληψη για κλοπη εχει μονο η Ιντεραμερικαν. Το ποσο αποζημειωσης το επιλεγεις εσυ κ αναλογα βγαινει κ το ποσο του ασφαλιστρου. Εγω ειχα ασφαλισει μηχανη 6 μηνων για ποσο αποζημειωσης 6.000 ευρω, καινουρια ομως ειχε 8.400 ευρω. Σε περιπτωση κλοπης αποζημειωση μετα απο 3 μηνες εφοσον δεν εχει βρεθεοι δειγμα της μηχανης. Στην εθνικη που ειχα ρωτησει ερχοντουσαν αυτοι εβλεπαν τη μηχανη σε τι κατασταση ειναι χρονολογια, χλμ και βγαζανε αυτοι την αξια για περιπτωση κλοπης και αναλογα εβγενε κ το ασφαλιστρο. Αλλα αποζημειωση το 75% της αξιας της.
Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
Με την AIG επικοινώνησα (μέσω γνωστού μου ασφαλιστή) και ενώ η προσφορά είναι πολύ καλή, αυτή είναι που μου είπαν για 70% αποζημίωση...Κάτι δεν πάει καλά και χρειάζεται ξέμπλεγμα...![]()
Εχει μεινει στα παλια προγραμματα η' κανει τον κινεζο γιατι σταματησε την συνεργασια, εδω εχουμε αποζημιωση στα χερια μας 100% κλοπη tdm.
Εγω γραφω για 3 εταιρειες και το διαψευδεις λεγοντας στο κοσμο που διαβαζει οτι υπαρχει μονο μια...ΡΩΤΗΣΕΣ και σου ειπαν οχι η' γραφεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
100% καληψη για κλοπη εχει μονο η Ιντεραμερικαν. Το ποσο αποζημειωσης το επιλεγεις εσυ κ αναλογα βγαινει κ το ποσο του ασφαλιστρου. Εγω ειχα ασφαλισει μηχανη 6 μηνων για ποσο αποζημειωσης 6.000 ευρω, καινουρια ομως ειχε 8.400 ευρω. Σε περιπτωση κλοπης αποζημειωση μετα απο 3 μηνες εφοσον δεν εχει βρεθεοι δειγμα της μηχανης. Στην εθνικη που ειχα ρωτησει ερχοντουσαν αυτοι εβλεπαν τη μηχανη σε τι κατασταση ειναι χρονολογια, χλμ και βγαζανε αυτοι την αξια για περιπτωση κλοπης και αναλογα εβγενε κ το ασφαλιστρο. Αλλα αποζημειωση το 75% της αξιας της.
Δεν παίρνεις λεφτά απο το επικουρικό ταμείο ...αλλά εισαι εκεί ασφαλισμένος για 1 μήνα ,μέχρι να βρείς άλλη ασφαλιστική.Το πρόβλημα είναι ότι αν κατα την διάρκεια του 1 μήνα κάνεις ατύχημα το επικουρικό σε καλύπτει για υλικές ζημιές μόνο..Δηλαδή αν προκαλέσεις σωματικές βλάβες πρέπει να πληρώσεις απο μονος σου..με ότι αυτό συνεπάγεται!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
Eχω την εντυπωση πως ακομα και αν κλεισει η ασφαλιστικη εσυ παιρνεις τα λεφτα σου απο το ταμειο παρακαταθηκων.