Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 39

Θέμα: Νεος στο χώμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    αγκώνες παρε κατι καλο......

αγκόνες πάρε κάτι , ότι βρείς , όλα την ίδια προστασια προσφέρουν, για εμενα πιο βολικο ειναι της sixsixone που εχει διατρητο καλτσάκι .

σε όλες σχεδον τις εταιρειες κανουν κανα εικοσιπεντάευρο!

Για μπότες ή παίρνεις κατι φθηνο στα 120 ή κάτι καλό στα 250 ή κάτι καλό και μεταχείρο στα 100...

πάντως στις μπότες ότι πληρώνεις παίρνεις, κορυφαιες εταιρείες με άνετες μπότες (μακρυα απο τις ακαμπτες) ειναι οι SIDI και GAERNE.

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    (μακρυα απο τις ακαμπτες)
    Γιατί μακριά από τις άκαμπτες?

Και από ποιό σημείο και μετά θεωρούνται άκαμπτες?

Ρωτάω γιατί κι εγώ είναι να πάρω άμεσα!

Επίσης οι "ολόκληροι" οι θώρακες δεν είναι κάπως καλύτεροι? Εννοώ αυτούς που είναι σαν μπλούζα και τα έχουν όλα μαζί (ώμους, αγκώνες, πήχεις, στήθος, πλάτη).

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Γιατί μακριά από τις άκαμπτες?

Και από ποιό σημείο και μετά θεωρούνται άκαμπτες?

Ρωτάω γιατί κι εγώ είναι να πάρω άμεσα!

Επίσης οι "ολόκληροι" οι θώρακες δεν είναι κάπως καλύτεροι? Εννοώ αυτούς που είναι σαν μπλούζα και τα έχουν όλα μαζί (ώμους, αγκώνες, πήχεις, στήθος, πλάτη).

οι περισσοτερες εταιρεις εχουν βγαλει τωρα τελευταια με αρθρωση στον αστραγαλο... απο την πρώτη βολτα τις νοιώθεις βολικες, οι ακαμπτες χωριζονται σε αυτες που καποια στιγμη μαλακωνουν , και μαλακωνουν τοσο που πλεον δεν προσφερουν ιδαιτερη προστασια σε στρεβλωσεις , και σε αυτες που δεν μαλακωνουν ποτε (μοτο κροςς) και ειναι καλες για αλματα οπου το ποδι πρεπει να ειναι σαν σε γυψο (να μην καταπονειται η αρθρωση του αστραγαλου) αλλα δεν κανουν για εντουρο οπου χρειαζεσαι δυνατοτητα ευελικτου χειρισμου του φρενου !

θωρακες: καθαρα υποκειμενικο... Που εχουμε καταληξει οσοι εχουμε δοκιμασει τους μεν και τους δε; Πώς κανένας δυστηχως δεν ειναι τελειος!

κανετε μια ευρεση εδω και στο ρεπαμπλικ να βρειτε παρομοιες συζητησεις.

εγω ξεκινησα με τον κλασσικο, φορεσα μετα ζακετα και ξαναγυρισα στον κλασσικο.

η ζακετα φοριεται πολυ πιο δυσκολα και χρονοβορα (βγαινει ακομα πιο δυσκολα)

το καλοκαιρι σκας γιατι το υφασμα ή το παχυ διχτακι σε πνιγει

προσφερει καλυτερη προστασια στους ωμους και στην πλατη αλλα πιο ηπια μορφη προστασιας στον θωρακα και στην κοιλια διοτη το πλαστικο ειναι αρκετα ευκαμπτο που δεν εμποδιζει την διηθιση ενος επιμονου κλαριου (φτου φτου σκορδα)

ο κλασσικος θωρακας ειναι καλυτερος μπροστα, προστατευει τους δελτοειδείς (αριστερα και του δεξια του σβερκου) αλλα αφηνει ακαλυπτους τους ωμους (το κοκκαλακι στην ακρη) και ανασηκωνεται πολυ πιο ευκολα (για αυτο βολευει να φορας απο πανω εναν σακο ή camel tank να τον κραταει κατω.

το καλο ειναι οτι ο κλασσικος αφηνει ενα στρωμα αερα να περνα απο κατω του και σε αεριζει, σε δροσιζει και επιτρεπει στον ιδρωτα να εξατμιζεται... (καλο και για τον χειμωνα και φυσικα και για το καλοκαιρι)

οι περισσοτερες εταιρεις εχουν βγαλει τωρα τελευταια με αρθρωση στον αστραγαλο... απο την πρώτη βολτα τις νοιώθεις βολικες, οι ακαμπτες χωριζονται σε αυτες που καποια στιγμη μαλακωνουν , και μαλακωνουν τοσο που πλεον δεν προσφερουν ιδαιτερη προστασια σε στρεβλωσεις , και σε αυτες που δεν μαλακωνουν ποτε (μοτο κροςς) και ειναι καλες για αλματα οπου το ποδι πρεπει να ειναι σαν σε γυψο (να μην καταπονειται η αρθρωση του αστραγαλου) αλλα δεν κανουν για εντουρο οπου χρειαζεσαι δυνατοτητα ευελικτου χειρισμου του φρενου !

θωρακες: καθαρα υποκειμενικο... Που εχουμε καταληξει οσοι εχουμε δοκιμασει τους μεν και τους δε; Πώς κανένας δυστηχως δεν ειναι τελειος!

κανετε μια ευρεση εδω και στο ρεπαμπλικ να βρειτε παρομοιες συζητησεις.

εγω ξεκινησα με τον κλασσικο, φορεσα μετα ζακετα και ξαναγυρισα στον κλασσικο.

η ζακετα φοριεται πολυ πιο δυσκολα και χρονοβορα (βγαινει ακομα πιο δυσκολα)

το καλοκαιρι σκας γιατι το υφασμα ή το παχυ διχτακι σε πνιγει

προσφερει καλυτερη προστασια στους ωμους και στην πλατη αλλα πιο ηπια μορφη προστασιας στον θωρακα και στην κοιλια διοτη το πλαστικο ειναι αρκετα ευκαμπτο που δεν εμποδιζει την διηθιση ενος επιμονου κλαριου (φτου φτου σκορδα)

ο κλασσικος θωρακας ειναι καλυτερος μπροστα, προστατευει τους δελτοειδείς (αριστερα και του δεξια του σβερκου) αλλα αφηνει ακαλυπτους τους ωμους (το κοκκαλακι στην ακρη) και ανασηκωνεται πολυ πιο ευκολα (για αυτο βολευει να φορας απο πανω εναν σακο ή camel tank να τον κραταει κατω.

το καλο ειναι οτι ο κλασσικος αφηνει ενα στρωμα αερα να περνα απο κατω του και σε αεριζει, σε δροσιζει και επιτρεπει στον ιδρωτα να εξατμιζεται... (καλο και για τον χειμωνα και φυσικα και για το καλοκαιρι)

σωστος.............και εγω αυτα ειχα ακουσει και πηρα εναν κλασσικό.......και εχω δει ατομο σε διαδρομη μαζι μου με το ύφασμα να εχει ανάψει !!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

και επιτρεπει στον ιδρωτα να εξατμιζεται... (καλο και για τον χειμωνα και φυσικα και για το καλοκαιρι)

ενα μικρο λαθακι.

το καλοκαιρι δεν θελουμε να εξατμιζεται ο ιδρωτας γιατι αφυδατωνεσαι μεχρι να πεις κυμινο.!!
    ειδικα οταν ταξιδευεις με πολυ ψηλες θερμοκρασιες.
    ταυτοχρονα δε,πρεπει να πινουμε και κανεναν ηλεκτρολυτη καλου-κακου γιατι ουτε που θα καταλαβει κανεις πως επαθε την ζημια..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...

ταυτοχρονα δε,πρεπει να πινουμε και κανεναν ηλεκτρολυτη καλου-κακου γιατι ουτε που θα καταλαβει κανεις πως επαθε την ζημια..

Μάστορα:wacko: τα υγρά της μπαταρίας είναι καλά για ηλεκτρολύτης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μάστορα:wacko: τα υγρά της μπαταρίας είναι καλά για ηλεκτρολύτης?

σε τι μπαταρια τα ειχες να σου πω αν κανουν..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    σε τι μπαταρια τα ειχες να σου πω αν κανουν..

Σε ένα φορτηγό, Mercedes A14

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Οκ Σταύρο, ευχαριστούμε (ξανά) για τις πληροφορίες.

Θώρακα μάλλον θα πάρω ζακέτα γιατί προτιμώ την καλύτερη εφαρμογή.

Για μπότα τώρα θα δούμε, προς το παρόν θα βολευτώ με τις ασφάλτινες (πολύ καλό μοντέλο τότε πριν 4 χρόνια, με εσωτερικά έξτρα κόκκαλα, γύψος σχεδόν).

Νέο μέλος Το avatar του/της COBRAKAI
    πάντως και εγω το κλασσικο επέλεξα μιας και τον θεωρησα πιο δροσερο και ισως και λιγακι πιο ευκινητο πάντα κατα την γνώμη μου.

Τώρα για μπότες μάλλον θα επιλέξω να πάρω κάτι μτχ απο κανα γνωστό καλή ποιότητας παρα κάτι καινοργιο αλλα για πέταμα, μιλάμε για ασφαλεία.
    LIVE WITH PRIDE OR DIE WITH HONOR

ρε παιδια....εγω εχω και κατι ναρθηκες για το χερι αλλα κοπήκανε δεν αντεξανε.....

εχει κανεις καμια ιδεα μιας και δεν με περνει να χτυπήσω ξανα καρπο.....4 χειρουργεία εχω κανει!

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ρε παιδια....εγω εχω και κατι ναρθηκες για το χερι αλλα κοπήκανε δεν αντεξανε.....

εχει κανεις καμια ιδεα μιας και δεν με περνει να χτυπήσω ξανα καρπο.....4 χειρουργεία εχω κανει!

tzortzopoulos.gr

εχει ναρθηκες της evs και γαντια της evs με καλό πιάσιμο γυρω απο τον καρπό!

το καλοκαιρι δεν θελουμε να εξατμιζεται ο ιδρωτας γιατι αφυδατωνεσαι μεχρι να πεις κυμινο.!!
    ειδικα οταν ταξιδευεις με πολυ ψηλες θερμοκρασιες...
    Και για να νιοώθεις άνετα όλη μέρα στο βουνό... ....

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Και για να νιοώθεις άνετα όλη μέρα στο βουνό... ....

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    Οικονομικό και παρα πολύ καλό!

Το απέκτησα πρόσφατα....

http://www.chainreactioncycles.com/M...x?ModelID=7088
    ΤΕΛΟΣ

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος στο χωμα απο Θεσ/κη
    από tuonato στο forum Χωμάτινο τερέν