Πωωωω πωω...![]()
![]()
Καταπληκτικό μέρος !!!![]()
Βάλε κι άλλες φώτο αν έχεις αδερφέ !!![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Από τις ομορφότερες διαδρομές η διαδρομή Καλαρρύτες-Ματσούκι με ανέβασμα στα 2000μ.Θυμίζει ελβετικό πάσο αλλά αναξιοποίητο.Τοπία πανέμορφα και μοναδικά.
Μπράβο σας παιδιά πάντα τέτοια.
Εκανα πρωτοχρονια 09 στα Τζουμερκα (Καταρακτης) και η χρονια μου εχει παει πολυ καλα μεχρι τωρα...Θα ξαναπαω σιγουρα οσο ποιο συντομα μπορω, με μηχανη αυτη την φορα ελπιζω... Φοβερη φυση παντου γυρω και πανεμορφες διαδρομες...αναξιοποιητες ισως, αλλα καλυτερα που δεν ειναι πολυ τουριστικα...![]()
Συρρακο- Καλαρυτες απλα απιστευτα χωρια... νερα παντου να τρεχουν, και υψομετρα αλπικα... ενα μικρο τιπ για το φαγητο...οσο ποιο φτηνο τοσο ποιο καλο στα Τζουμερκα...![]()
Μπραβο παιδια να εισαστε καλα να ξαναπατε![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Μπράβο ρε μάγκες... κι εγώ επειδή πλέον είμαι εδώ κοντά (Άρτα) τα έχω αγαπήσει πολύ αυτά τα μέρη... Αν πρόκειται να ξαναρθείτε χτυπήστε κανα μήνυμα να βρεθούμε!!!!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το μονοπατι Καλαρρυτες - Συρρακο μεσα απο το βουνο περπατητο ειναι οτι ομορφοτερο εχω κανει σε πεζοπορια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχω παει πολλες φορες σε εκεινα τα μερη...εχει και πολλα ακομη να ανακαλυψεις αρκει να εχεις χρονο - στα σπηλαια πηγατε? (Πραμαντα & Κηπίνα)