Δεν έχουν περίοδο αλλά θέλουν στρώσιμο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δλδ τα πουστρονια εχουν περιοδο?Τι μαθαινει κανεις εδω μεσα.:rotflmao: :rotflmao:
Να λειανθούν τα κινούμενα μέρη !!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν έχουν περίοδο αλλά θέλουν στρώσιμο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Δλδ τα πουστρονια εχουν περιοδο?Τι μαθαινει κανεις εδω μεσα.:rotflmao: :rotflmao:
Να λειανθούν τα κινούμενα μέρη !!![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αστα να πανε.Εκει οι ανηφορες ειναι τοσο μεγαλες που τις ανεβαινουν μονο με την οπισθεν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η Mύκονος πως πάει άραγε από ανηφόρες ;![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Όχι ότι κ ότι όπισθεν...γρατζουνισμένη όπισθενΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αστα να πανε.Εκει οι ανηφορες ειναι τοσο μεγαλες που τις ανεβαινουν μονο με την οπισθεν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
If you gonna die...
... die with your boots on
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Αστα να πανε.Εκει οι ανηφορες ειναι τοσο μεγαλες που τις ανεβαινουν μονο με την οπισθεν.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περίεργος είμαι να μάθω το ποσοστό επιτυχίας αυτών που δοκιμάζουν με τα έντο..:rotflmao:
Ο καφες ρε αλητη,ο καφες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Περίεργος είμαι να μάθω το ποσοστό επιτυχίας αυτών που δοκιμάζουν με τα έντο..:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Χρωστάς καφέ !!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ρε πούστηδες γιατί ειρωνεύεστε αυτό το ΒΑΡΒΑΤΟ αιγαιοπελαγίτικο νησί;
Αλλά ξέρω τι θέλετε...
.........
.....................
........
..............................
.....................................
.............
να σας κλειδώσει κανείς στο κότερο με τον John Holmes
Πουστιά εε;;![]()
:hypnotize
![]()