Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Ρουλεμάν τροχού 6004 2rs (για Ccm 404)

Παλαιό μέλος

Re: Ρουλεμάν τροχού 6004 2rs (για Ccm 404)

Επειδή το είχα το μηχανάκι και μιλάω εκ πείρας, τσέκαρε και τα ρουλεμάν του ψαλιδιού και κάποια στιγμή άλλαξέ τα γιατί τα μαμά εκεί είναι απαράδεκτα. Μάλιστα είχα φτιάξει και σε τόρνο τους αποστάτες-οδηγούς γιατι είχαν φαγωθεί. Η μοναδική "ζημιά" που εβγαλε το μηχανάκι. Θυμάμαι το είχα πάει για σέρβις στις 9000 Km (όλα σε χρήση κανονικού εντούρο) και δεν ήθελε τίποτα. Αν έχεις καμμιά απορία περί ανταλλακτικών ή για τράμπες από άλλα μοντέλα στείλε μου πμ.

Καλές βόλτες και σόρρυ για το σπαμ

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis67
    και οχι μονο...
    σπανιως βρισκεις skf προελευσης ευρωπαικης

τα περισσοτερα ειναι made in Malaysia, Aithiopia,South Africa
    Δεν έχω βρεί ποτέ SKF από Αφρική

Θέλω τα κουτάκια

Ευρωπαϊκά SKF βρίσκω συνήθως τα C3 (μεγαλύτερες ανοχές εφαρμογές στρόφαλοι,, κιβώτια) τα τελευταία που πήρα ήταν made in France.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ Koyo ή NSK ειδικά το BL305 (NSK) αντί του 6305 (πίσω από το γρανάζι κίνησης) έχει αποδειχθεί αλεξίσφαιρο.

Re: Re: Ρουλεμάν τροχού 6004 2rs (για Ccm 404)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Επειδή το είχα το μηχανάκι και μιλάω εκ πείρας, τσέκαρε και τα ρουλεμάν του ψαλιδιού και κάποια στιγμή άλλαξέ τα γιατί τα μαμά εκεί είναι απαράδεκτα. Μάλιστα είχα φτιάξει και σε τόρνο τους αποστάτες-οδηγούς γιατι είχαν φαγωθεί. Η μοναδική "ζημιά" που εβγαλε το μηχανάκι. Θυμάμαι το είχα πάει για σέρβις στις 9000 Km (όλα σε χρήση κανονικού εντούρο) και δεν ήθελε τίποτα. Αν έχεις καμμιά απορία περί ανταλλακτικών ή για τράμπες από άλλα μοντέλα στείλε μου πμ.

Καλές βόλτες και σόρρυ για το σπαμ

Τα περισσότερα ρουλεμάν ψαλιδιού/μοχλικού κοστίζουν το 1/3 με 1/4 στο εμπόριο. Το πρόβλημα είναι τα μέσα δακτυλίδια. αν εννοείς αυτό γράφοντας αποστάτες-οδηγούς που δεν υπάρχουν στο εμπόριο.

Για αποστάτες-οδηγούς (μέσα δακτυλίδια ρουλεμάν) χρησιμοποιώ σε μοχλικό εδώ και 2 βρομάδες πειραμαματικά το Chromax, αλλά όχι σε εντούρο.

Το κόστος είναι ασήμαντο 3-5 Ε το δακτυλίδι, αλλά αν αποτύχει θα χρειαστεί άλλαγμα και το ρουλεμάν

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ρουλεμαν Τροχου..
    από n1k3man στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2011, 14:32
  2. Ρουλεμαν τροχου
    από marquez στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2007, 14:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα