Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ

Και εγώ τα ίδια έλεγα για το KLR αλλά το έστειλα. Αυτό με την απόσυρση ισχύει μέχρι το τέλος του χρόνου για μοτοσικλέτες που είναι κατασκευασμένες μέχρι το 1994, όπου αντικαθιστώντας της μοτοσικλέτας με μια καινούρια, το κράτος σε απαλλάσσει από τα τέλη ταξινόμησης και τα τέλη κυκλοφορίας για πέντε χρόνια (σου χρεώνει μόνο το κόστος του αυτοκόλλητου που είναι 3 ευρώ αντί για 112). Βέβαια λόγο οικονομικής κρίσης έχουν ρίξει τα τέλη ταξινόμησης κατά 50% αλλά και πάλι κάτι κερδίζεις.
    Στην δικιά μου περίπτωση, το 2007 δεν κέρδισα πάρα πολλά γιατί τα τέλη ταξινόμησης ήταν 230 ευρώ και τα τέλη κυκλοφορίας 45 (συνολικό κέρδος 450 ευρώ) δεν θα έβρισκα κάποιον να του φορτώσω την μηχανή για τόσα λεφτά σκεφτόμενος πως μόνο το service που θα έπρεπε να γίνει για να είναι αξιοπρεπής η μηχανή στον δρόμο το ξεπερνούσε το παραπάνω ποσό κατά πολύ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    OΔΗΓΗΣΕ ΤΟ πρωτα...αν δε το εχεις κανεις μεχρι τωρα...

Η που θα σε κερδισει:
    Διαολεμενη επιταχυνση,bucket θεση οδηγησης,καταπληκτικα φρενα,συμπαγες πλαισιο,υπεροχος θορυβος απο εξατμισεις,κοστος συντηρησης στα ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ με τα Ιαπωνικα του κιλου(και καθε 15000χλμ),αδιανοητες(για αλλα On-Off) δυνατοτητες εκτος δρομου μπλα μπλα μπλα...

Η που θα σε αποθαρρυνει:
    Υψηλη θερμοκρασια απο εξατμισεις,στενη σελα,αποσταση απο εδαφος(86cm),κραδασμοι(οχι ενοχλητικοι για μενα) απο κινητηρα(δεν οδηγεις πλυντηριο)...

Καλη επιλογη οτι κι αν ειναι αυτη...
    ...cause the place seems still alive...

Re: ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Δ.Κ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ.ΛΕΓΟΜΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΜΑΙ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ
    ΜΕ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΓΝΗΣΙΟΥΣ
    ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΝΕΡΕ ΧΤ 600 ΤΟΥ 84.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑ ZUNDAPP 50 KS ΣΤΑ 14ΑΡΑ ΜΟΥ(ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ) ΣΤΑ 16ΕΞΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ KR 50 KAWASAKI KAI 20 ΕΝΑ ΧΤ 600 ΤΟΥ 86. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΟΥ.ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝ
    ΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ) ΜΕ ΠΙΕΣΕ
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΕΤΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.ΑΝΤΕΞΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ.ΕΤΣΙ ΣΤΑ 33 ΜΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ
    ΕΧΩ ΤΩΡΑ (ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ).ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ
    ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΝΟΙΩΘΩ ΛΙΓΟ ΑΒΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΧΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΤΜ 950S.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
    Παρτο παρτο, κορυφαιο!
    Εγω ειμαι 45 και εχω ss αλλα αν αγοραζα on off αυτο θα επερνα. Ισως το 990

Παλαιό μέλος
    κι εγω ειμαι στην κατηγορια ss αλλα θα προτημουσα αυτο αν αλλαζα οπως ο 675heat.
    Στη συντηρηση οστοσο θα ειναι πολυ πιο απαιτητικο απο το yamaha και στην τιμη αλλα και στο πιο χερι μπαινει στο μηχανακι σου. Πιστευω ομως πως αξιζει. Κορυφαια περιφεριακα και μοτερ για την κατηγορια του τα κανει κυριολεκτικα ολα. Καλες βολτες.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Καλος τον...
    Λοιπονκρατα οπωσδηποτε το χτ (καποια στιγμη που γουσταρεις και μπορεις το αναπαλαιωνεις και το κανεις κουκλα...) παρε το 990 οπωσδηποτε μιας και σε βλεπω κατασταλαγμενο στην αποφαση σου...κανε φυσκα μια βολτα πριν το παρεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι μολις το οδηγησεις θα το ερωτευθεις κιολας... εγω αυτο επαθα και τωρα με πιανω καμια φορα να καθομαι να το χαζευω και να γελαω σαν χαζος...οταν το καβαλαω δε, γελαω σαν τρελλαμενος...

Βεβαια τα ΚΤΜ χαλανε συνεχεια και καθε Τριτη (μπορει και Τεταρτη, δεν ειμαι σιγουρος...) θα εισαι μαστορα και θα πληρωνεις ενα σωρο λεφτα χωρις να εχεις ποτε μηχανη να κυκλοφορεις. Θα εισαι παντα μεσα στα λαδια και στην ακρη του δρομου περιμενωντας την οδικη βοηθεια να σε μαζεψει. θα βλαστημας την ωρα και την στιγμη που το αγορασες και οταν αποφασιεις να το δωσεις κανεις δεν θα το παιρνει ακομα και το χαριζεις με δωρο μια τηλεοραση LCD High Definision Extra Prima Good γιαπωνεζικη.... Στο τελος θα την βαλεις για μπιμπελο στο σαλονι σου, θα κυκλοφορεις με κινεζικο παπi-σκυλι αγορασμενο απο τα Lidl και ετσι θα ζησεις εσυ καλα και οι "Γιαπωνεζοι" καλυτερα...μεχρι να ξυπνησουν και να τους φανε οι δρακοι που εχουν αμολησει.... :rotflmao:

υ.γ. Αποσυρση ειναι πολυ ευκολο να κανεις αν αγορασεις το μηχανακι απο ενα σοβαρο καταστημα... θα σου την κανουν αυτοι...εχουν συνηθως "αποσυρομενα" μηχανακια σε στοκ...δεν ξερω ποσα θα κερδισεις ακριβως...ψαξε το πριν κανεις οτιδηποτε
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της boldor900f
    Καλώς ήρθες.
    Λοιπόν έτσι είμαι και εγώ τώρα που μου γυάλισε μι άλλη
    κούκλα και θα αποχωριστώ την τίμια vt750.
    Πάρε japan.Τα ευρωπαικά δεν κάνουν για εμάς τους
    κιτρινιάρηδες.Προσοχή δεν λέω οτι είναι άχρηστα.
    Τα ktm έχουν ιδιαίτερη σχέση με το συνεργείο.
    Με το καλό ότι και να πάρεις.
    Πάντα όρθιος (κράτα το xt)
    gate 7
    red or dead

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Το έχω στην κατοχή μου 11 μήνες. Έχω κάνει 18.000 χλμ και αν ποτέ αποφασίσω να το αλλάξω... πάλι ΚΤΜ θα πάρω.

υ:γ: Θα σε κάνει καλύτερο οδηγό αυτό το μηχανάκι.Και δεν θα σε σταματάει τίποτα στον δρόμο.Μα τίποτα!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	302446827_usubr-m.jpg 
Προβολές:	117 
Μέγεθος:	90,1 KB 
ID:	171227

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πρωτη μου φορα...
    από Kenai στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2007, 15:22
  2. ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΕΣ
    από NAKANO-1100 στο forum Αντιπαραθέσεις