Λοιπόν η αρχή γίνεται 5-6 στο μπρίκι αύριο.... η συνέχεια θα κριθεί από τις συμμετοχές![]()
![]()
Λοιπόν η αρχή γίνεται 5-6 στο μπρίκι αύριο.... η συνέχεια θα κριθεί από τις συμμετοχές![]()
![]()
ΟΚ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
![]()
Θα συνεχίσεις για Παχειά Αμμο μετά ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σημειώσεις πράκτωρος ΜουΣου206: "Χμμμμμ... να ξεκινήσω κατευθείαν απ'τη δουλειά να είμαι Ηράκλειο κατά τις 17:30..."![]()
Συνεχίστε εσείς, εγώ πίσω απ'τον θάμνο θά'μαι![]()
Όχι Κωστή, ευκαιρία για βόλτα ψάχνω κι αφού ο προορισμός θα έχει και καλή παρέα κατά 99% θα έρθω αν δεν μεσολαβήσει καμμιά αγγαρεία για αύριο το απόγευμα. Πίνουμε την καφεδιά μας, λέμε τις χαζομάρες μας, κράζουμε τα ΚΤΜΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Θα συνεχίσεις για Παχειά Αμμο μετά ;;;και κατά τις 19:30 με 20:00 ξεκινάω για την επιστροφή λάου λάου.
Πολύ θα την ήθελα την Παχειά Άμμο πάλι αλλά υπάρχει beach party στη Σούγια για το ΣΚ και μάλλον θα πάω να ξεβιδώσω τα περιφερειακά του κορμιού μου![]()
![]()
ααα.... θα περάσουμε ωραία δηλαδη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
θα κράζουμε τα ΚΤΜ![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σημειώσεις πράκτωρος ΜουΣου206: "Χμμμ...όλο και περισσότερο αρχίζει να μ'αρέσει αυτή η παρέα..."Αρχικά δημιουργήθηκε από sonik
ααα.... θα περάσουμε ωραία δηλαδη!!!!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Πολύ θα την ήθελα την Παχειά Άμμο πάλι αλλά υπάρχει beach party στη Σούγια για το ΣΚ και μάλλον θα πάω να ξεβιδώσω τα περιφερειακά του κορμιού μου![]()
![]()
Βρε λες??![]()
Gigenis ακούει? Λες να πάμε να δούμε αν η άσφαλτος που στρώνανε είναι καλή ?![]()
![]()
Πολύ καλή είναι κύριος, Ευρωπαϊκή! Θα δείτε τα λαστιχάκια μου αύριο...Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Βρε λες??![]()
Gigenis ακούει? Λες να πάμε να δούμε αν η άσφαλτος που στρώνανε είναι καλή ?![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλή ιδέα!!!! αλλά δύσκολα θα ξεμπλέξω αυτές τις μέρες..... εκτός κι αν φάω ξύλο οπότε θα έρθω για ανάρρωσηΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Βρε λες??![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα για 5-6 που να ρθει κι ο Μανωλιός![]()
![]()
Μάκη άμα δεν θυμάσαι να ρθεις Τίτα ρίξε κλήση σε κανένα από τους αχαίρευτους να πεταχτώ να σε φέρω![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Mην αγχώνεστε βρε, κρατάει σημειώσεις ο πράκτωρ ΜουΣου206Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Μέσα για 5-6 που να ρθει κι ο Μανωλιός![]()
![]()
Μάκη άμα δεν θυμάσαι να ρθεις Τίτα ρίξε κλήση σε κανένα από τους αχαίρευτους να πεταχτώ να σε φέρω![]()
![]()
Αύριο θα σας ενημερώσω για πιο σίγουρα αν και απ'ότι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν μεσολαβεί κάτι που να μ'εμποδίσει να έρθω να τα ξαναπούμε από κοντά, 16:00 θα ξεκινήσω απότε κατά τις 17:30 υπολογίζω να είμαι εκεί. Αράξτε με την ησυχία σας, παραγγείλτε μου μια φραπεδιά σκέτη με λίγο γάλα (μην βάλει πολύ θα τον γυρίσω πίσω) κι ετοιμαστείτε για άλλη μια φορά να υποδεχτείτε το υπερ-όχημα στον στενό αυτόν πεζοδρομάκο...!
![]()
Καλή αντάμωση θα σας πω αύριο![]()
![]()
Mην αγχώνεστε βρε, κρατάει σημειώσεις ο πράκτωρ ΜουΣου206![]()
Αύριο θα σας ενημερώσω για πιο σίγουρα αν και απ'ότι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν μεσολαβεί κάτι που να μ'εμποδίσει να έρθω να τα ξαναπούμε από κοντά, 16:00 θα ξεκινήσω απότε κατά τις 17:30 υπολογίζω να είμαι εκεί. Αράξτε με την ησυχία σας, παραγγείλτε μου μια φραπεδιά σκέτη με λίγο γάλα (μην βάλει πολύ θα τον γυρίσω πίσω) κι ετοιμαστείτε για άλλη μια φορά να υποδεχτείτε το υπερ-όχημα στον στενό αυτόν πεζοδρομάκο...!
![]()
Καλή αντάμωση θα σας πω αύριο![]()
![]()
Μάλλον θα γυρίσουμε μαζί Χανιά.... Σούγια βασικά![]()
Ρε τρελέ θα πας Σούγια τη νύχτα;; (λες και τό'χω κάνει λίγες φορέςΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μάλλον θα γυρίσουμε μαζί Χανιά.... Σούγια βασικά![]()
)
Το κακό με εμένα είναι ότι δεν το έχω σιγουρέψει ακόμα για κάτω, υπάρχει και μια παρέα που πάει Ρούμελη και μ'έχουν τρελάνει να πάω μαζί τους αλλά βρίσκομαι ακόμα στο δίλλημα, αν καταλήξω Σούγια πάντως -που μάλλον για εκεί είμαι- θα κατέβω Σάββατο μεσημεράκι.
Εσύ μόνος θα πας η περιμένει κόσμος κάτω; Ο Γιγενής ψήθηκε;![]()
Εσύ μόνος θα πας η περιμένει κόσμος κάτω; Ο Γιγενής ψήθηκε;![]()
Μαζί με Gigeni![]()