Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 63

Θέμα: Προστημο Συνεπιβατη

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Προστημο Συνεπιβατη

Αρχικά δημιουργήθηκε από akis_1
    μου λεει θα σου αφερεσω και την πινακιδα-αδεια-διπλωμα για 20 μερες ...του λεω γιατι 20 μερες αφου για τον οδηγο προβλεπεται για 10 στον συνοδηγο 20?Ετσι μου λεει...
    Με δεδομένα τα παραπάνω πες του ότι θα του κάνεις μήνυση για κατάχρηση εξουσίας και ας τον να δούμε τί θα λέει μετά...

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis

Αυτό μάλλον δεν χρήζει σχολιασμού

.............εντο μεταξυ περναει και ενας φιλος τους-συναδελφος δεν ξερω και εγω χωρις κρανος με ενα TDM 900 και φυσικα δεν του κανανε τιποτα γιατι ''ειχε το μεσο'' και εμεις ειμαστε μαλακες που πρεπει να ακολουθουμε τον κοκ...
    Αλλά ξέχασα έκαναν την δουλεία τους και πέσαμε να τους φάμε, οκ.
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της arisk

Re: Re: Προστημο Συνεπιβατη

Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis

Αλλά ξέχασα έκαναν την δουλεία τους και πέσαμε να τους φάμε, οκ.
    Στο post σου φίλε μου αναιρείς αυτό που γράφεις.Τη δουλειά τους την κάνουν χωρίς εξαιρέσεις.Και βέβαια η δουλειά τους δεν είναι μόνο να γράφουν δύστυχους παπάκηδες και λοιπούς που δεν φορούν κράνος αλλά να συμπεριφέρονται ως αστυνομικοί.Όταν όμως είσαι απαίδευτος πιτσιρικάς 20χρονος που από την μια στιγμή στην άλλη απέκτησες εξουσία (και μάλλον είναι πολύ δυσκολο να το αντέξεις) συμπεριφέρεσαι σαν μπάτσος.Νομίζεις οτι είσαι ο γαμάω ενώ τελικά δεν είσαι τίποτα από αυτά που νομίζεις.
    Θυμάσαι ένα κόμικ με τίτλο ο δικαστής Ντρέντ;(είχε γυριστεί και ταινία με τον Σταλλονε)Λοιπόν σε αυτό το κόμικ οι νεαροί εκπαιδευόμενοι δικαστές έμπαιναν στην ακαδημία σε ηλικία 6 ετών.Εκεί διδάσκονταν όχι μόνο συμπεριφορά αλλά και ήθος.Έβγαιναν δε από αυτήν έτοιμοι δικαστές σε ηλικία περίπου 20 ετών έτοιμοι να υπηρετήσουν και να προστατέψουν τον πολίτη.Βέβαια αυτά σε ένα φανταστικό κόσμο.
    Εμείς ας αρκεστούμε στα απαίδευτα παιδάκια που "κάνουν" τη δουλειά τους.
    Και κάτι τελευταίο.Όταν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα προσπάθησα να μιλήσω με τον διοικητή της τροχαίας Ν.Ιωνίας που ποτέ δεν βγήκε στο τηλέφωνο αλλά αρκέστηκε ο γραμματέας του να μου πει να κάνω έγγραφη καταγγελία.Τρέχα γύρευε δηλαδή.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS

..εντο μεταξυ περναει και ενας φιλος τους-συναδελφος δεν ξερω και εγω χωρις κρανος με ενα TDM 900 και φυσικα δεν του κανανε τιποτα γιατι ''ειχε το μεσο'' και εμεις ειμαστε μαλακες που πρεπει να ακολουθουμε τον κοκ...
    Πως κατάλαβες ότι ένας ξεκράνωτος που περνούσε ήταν συνάδερφός τους και είχε μέσο;
    Υποθέσεις κάνεις;Για να δικαιολογήσεις τί;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Οτι ναναι λεμε....τι φταιει το κοινωνικο προσωπο του κρατους και οι μπατσοι που τον εγραψαν???αποφασιστε καποιοι....θελουμε η δεν θελουμε την τηρηση του ΚΟΚ???για ολους ομως....και οχι για ολους εκτος απο εμας και τους φιλους μας...απο την στιγμη που παρανομεις εις γνωση σου πρεπει να εισαι ετοιμος να αποδεχτεις και τις συνεπειες...οτι ναναι λεμε...

για να δουμε

1ον
    η μητερα μου απο πισω δεν φορουσε κρανος μου λενε οτι πρεπει να μου κοψουνε κληση...οκ του λεω αλλα η μητερα μου εχει κανει εγχειρηση για αφαιρεση ογκου πισω απο το αυτι και δεν γινετε να φορεσει κρανος.Δεν με ενδιαφερει μου λεει να ειχατε χαρτι γιατρου μαζι...
    2ον
    οκ του λεω και μου κοβει την κληση και μου λεει θα σου αφερεσω και την πινακιδα-αδεια-διπλωμα για 20 μερες ...του λεω γιατι 20 μερες αφου για τον οδηγο προβλεπεται για 10 στον συνοδηγο 20?Ετσι μου λεει...
    καταλαβαινεις πως οι μπατσοι λενε οτι να ναι, ο πρωτος λεει αν ειχες χαρτι μαζι σου, ο διοικητης λεει τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε.

λενε κρατηση χαρτια 20 μερες. Δεν ξερω τι λεει ο νομος γιαυτην την περιπτωση αλλα απο τι καταλαβα απο αλλες απαντησεις ειναι παρανομο, αλλα και να μην ειναι, σιγουρα ειναι μια επιλογη τιμωριας η οποια εξανλτει τα ορια της αυστηροτητας..

και στο κατω κατω φιλε μου, εχει αρρωστη γυναικα το παιδι πανω, δεν εχει τιποτα καγκουρες με ζελε στα μαλλια..

νομιζω πως εκει, και σε τετοιες περιπτωσεις δεν πειραζει να κανουν τα στραβα ματια..
    ας κανουμε εκει την παρατυπια, δεν θα χαλασει η ασφαλεια στους δρομους λογω των παιδιων που πανε μια εγχειρισμενη μανα στο σπιτι τους..

πρεπει να εφαρμοζετε ο ΚΟΚ, αλλα ενα κοινωνικο κρατος φροντιζει τους αδυναμους να μην τους πηδαει..

το Dura Lex Sed Lex που υπερασπιζεσαι ανηκε στα π.Χ. χρονια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Re: Re: Re: Προστημο Συνεπιβατη

[i]Όταν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα προσπάθησα να μιλήσω με τον διοικητή της τροχαίας Ν.Ιωνίας που ποτέ δεν βγήκε στο τηλέφωνο αλλά αρκέστηκε ο γραμματέας του να μου πει να κάνω έγγραφη καταγγελία.Τρέχα γύρευε δηλαδή. [/B]

ειναι ο μονος τροπος για να υπαρξει δεσμευτικη κ υπεύθυνη απαντηση στο οποιοδηποτε αιτημα σου -απο αστυνομια μεχρι τον ιντερνετικο σου παροχο- να υποβαλεις τη διαφωνια/ καταγγελία σου εγγραφως, μεσω φαξ συνηθως.
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    και στο κατω κατω φιλε μου, εχει αρρωστη γυναικα το παιδι πανω, δεν εχει τιποτα καγκουρες με ζελε στα μαλλια..

νομιζω πως εκει, και σε τετοιες περιπτωσεις δεν πειραζει να κανουν τα στραβα ματια..
    ας κανουμε εκει την παρατυπια, δεν θα χαλασει η ασφαλεια στους δρομους λογω των παιδιων που πανε μια εγχειρισμενη μανα στο σπιτι τους..

πρεπει να εφαρμοζετε ο ΚΟΚ, αλλα ενα κοινωνικο κρατος φροντιζει τους αδυναμους να μην τους πηδαει..

Κοίτα πρώτα εδώ (500 μέτρα) και μετά εδώ (1000μέτρα) και μετά πες μας αν πρέπει ή όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια.
    Κανένας μας δεν έφταιγε.
    Ξεκολλάτε και καταλάβετε ότι οι εκπτώσεις στην ασφάλεια τελειώσανε....ούτε φοράμε κράνος για τους μπάτσους....άιντε
    Ειδικά αν έχουμε συνεπιβάτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Κοίτα πρώτα εδώ (500 μέτρα) και μετά εδώ (1000μέτρα) και μετά πες μας αν πρέπει ή όχι να κάνουμε τα στραβά μάτια.
    Κανένας μας δεν έφταιγε.
    Ξεκολλάτε και καταλάβετε ότι οι εκπτώσεις στην ασφάλεια τελειώσανε....ούτε φοράμε κράνος για τους μπάτσους....άιντε
    Ειδικά αν έχουμε συνεπιβάτη
    πολυ σωστα αυτα που λες αλλα ασχετα..

μιλαμε για το τι εγινε ΑΦΟΥ εκανε το λαθος ο φιλος, δηλαδη να βαλει την μανα του πανω στο μηχανακι..

το αν ειναι ειναι λαθος αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι και δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης..

αν τωρα καποιοι για να βγαλετε σωστη την ενεργεια του μπατσου θελετε να τσακωθουμε για το αν πρεπει να φοραει κρανος ο συνοδηγος ή οχι, εγω δεν θελω.
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

πολυ σωστα αυτα που λες αλλα ασχετα..

μιλαμε για το τι εγινε ΑΦΟΥ εκανε το λαθος ο φιλος, δηλαδη να βαλει την μανα του πανω στο μηχανακι..

το αν ειναι ειναι λαθος αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι και δεν τιθεται θεμα αντιπαραθεσης..

αν τωρα καποιοι για να βγαλετε σωστη την ενεργεια του μπατσου θελετε να τσακωθουμε για το αν πρεπει να φοραει κρανος ο συνοδηγος ή οχι, εγω δεν θελω.
    Καθόλου άσχετα.ΣΤην τελική μιας και το πας στο ΑΦΟΥ:

ΑΦΟΥ εκανε το λαθος ο φιλος να το πληρώσει,πώς να το κάνουμε δηλαδή.Δικαιολογίες τέλος.
    Έκανα τη μαλακία και την πληρώνω.

Α ,δεν μπορεί απ'τη μια να λες
    και απ'την άλλη
    Διάλεξε

ΑΦΟΥ εκανε το λαθος ο φιλος να το πληρώσει,πώς να το κάνουμε δηλαδή.Δικαιολογίες τέλος.
    Έκανα τη μαλακία και την πληρώνω.
    Α ,δεν μπορεί απ'τη μια να λες
    και απ'την άλλη
    Διάλεξε

ε τωρα ερχομαστε παλι στο αρχικο θεμα περι επιβολης του νομου, ασχετα με το αν ο φιλος εκανε λαθος ή οχι.

η απαντηση που εβαλα στον μπλακ μπουσα ειναι η ιδια και για αυτο μηνυμα σου.

για μενα πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος σε καποιες καταστασεις, και δεν ειναι ολα μαυρα ή ασπρα.

αποψη μου
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ε τωρα ερχομαστε παλι στο αρχικο θεμα περι επιβολης του νομου, ασχετα με το αν ο φιλος εκανε λαθος ή οχι.

η απαντηση που εβαλα στον μπλακ μπουσα ειναι η ιδια και για αυτο μηνυμα σου.

για μενα πρεπει να υπαρχει διαχωρισμος σε καποιες καταστασεις, και δεν ειναι ολα μαυρα ή ασπρα.

αποψη μου
    Για μένα ΚΑΝΕΝΑΣ διαχωρισμός σε θέματα ασφάλειας.Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και δεν διαλέγεις πότε θα το σπάσει.
    Εκτός και αν είσαι μέντιουμ...
    Άποψή μου την οποία στηρίζω με φωτογραφίες,όχι με λόγια.

Για μένα ΚΑΝΕΝΑΣ διαχωρισμός σε θέματα ασφάλειας.Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και δεν διαλέγεις πότε θα το σπάσει.
    Εκτός και αν είσαι μέντιουμ...
    Άποψή μου την οποία στηρίζω με φωτογραφίες,όχι με λόγια.

ρε συ τολι επιμενεις να το γυρνας στο θεμα της ασφαλειας αυτης καθ΄αυτης..

μιλαω για διαχωρισμο οσον αφορα στην επιβολη της ποινης ΕΦΟΣΩΝ εγινε η μαλακια.

ποσες φορες πρεπει να το διευκρινησω
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ρε συ τολι επιμενεις να το γυρνας στο θεμα της ασφαλειας αυτης καθ΄αυτης..

μιλαω για διαχωρισμο οσον αφορα στην επιβολη της ποινης ΕΦΟΣΩΝ εγινε η μαλακια.

ποσες φορες πρεπει να το διευκρινησω
    EΦΟΣΩΝ λοιπόν ΕΚΑΝΕ τη μαλακία(δε γίνεται από μόνη της)να την πληρώσει χωρίς παρακάλια και δικαιολογίες.
    Οι κλάψες είναι για τους φουκαράδες

για να δουμε

1ον

2ον

καταλαβαινεις πως οι μπατσοι λενε οτι να ναι, ο πρωτος λεει αν ειχες χαρτι μαζι σου, ο διοικητης λεει τιποτα δεν μπορουμε να κανουμε.

λενε κρατηση χαρτια 20 μερες. Δεν ξερω τι λεει ο νομος γιαυτην την περιπτωση αλλα απο τι καταλαβα απο αλλες απαντησεις ειναι παρανομο, αλλα και να μην ειναι, σιγουρα ειναι μια επιλογη τιμωριας η οποια εξανλτει τα ορια της αυστηροτητας..

οι αστυνομικοι γραφουν παντα με βασει τον ΚΟΚ...και αυτος ειναι παντα συγκεκριμενος...σε αυτην την περιπτωση δεν υπαρχει οριο της αυστηροτητας...λεει ρητα οτι και ο συνεπιβατης πρεπει να φοραει κρανος...και κανενα χαρτι δεν μπορει να σε γλυτωσει....παλια καποιοι βγαζαν κατι μουφα χαρτια για να μην φορανε κρανος και δεν επιανε και παντα στο πταισματοδικειο....

στην περιπτωση με τις 20 μερες φανταζομαι οτι και παλι βασει του ΚΟΚ θα του αφαιρεσαν τα χαρτια...δεν καταλαβα που ειναι η αυστηροτητα...

και το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...ΔΕΝ βαζεις καποιον αρρωστο ανθρωπο πανω σε μηχανη...αν αισθανθει ζαλαδα η οτιδηποτε αλλο μπορει να προκαλεσει ατυχημα...και αυτος μπορει να χτυπησει και εσυ που τον μεταφερεις αν σε τραβηξει μαζι του...

αν ηταν τοσο επειγον υπαρχει και το ΕΚΑΒ για την μεταφορα στο νοσοκομειο....η στην χειροτερη με καποιο αυτοκινητο....εκει ειναι η κοινωνικοτητα του κρατους...μαλλον εχουμε μαθει ολοι στο οτι ειναι συζητησιμοι πολλες/καποιες φορες οι αστυνομικοι και εχουμε χασει το νοημα...οταν λεω εγω οτι ολοι θελουμε τους νομους να του εφαρμοζουν ολοι εκτος απο εμας κατι ξερω...οτι ναναι λεμε...

υ.γ. δεν το παιζω αγιος ουτε νομοταγης...εχω κυκλοφορησει πολλες φορες (παλια) χωρις κρανος...και καποιες ελαχιστες τωρα...οταν με εγραφαν παλια δεν ελεγα τι μαλακες ειναι οι μπατσοι που με εγραφαν και γιατι δεν γραφεις αυτον που περασε τωρα....εκανα την μαλακια εις γνωσην μου και την πληρωνα...αν βεβαια δεν πετυχαινα καποιον συζητησιμο που κατα παραβαση καθηκοντως του με εδειωχνε...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    basika...

θα επρεπε να του κοψει κληση μονο και μονο επειδη εβαλε τη μανα του στη μηχανη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν την παλεύω με συνεπιβάτη!
    από Kizoku στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2006, 16:12
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 20:09
  3. προβληματισμος οδηγου για συνεπιβατη
    από GST στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 70