αν τον ρωτήσεις θα σου πει "ξέρω να πέφτω..." και θα σου κλείσει το μάτι μάγκικα
αν τον ρωτήσεις θα σου πει "ξέρω να πέφτω..." και θα σου κλείσει το μάτι μάγκικα
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
Ε!!! Αυτό δεν το συζητάμε......:rotflmao: :rotflmao:
Τόσο μα....ες είναι......
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
...αυτη η θεωρια του ''ξερω να πεφτω!''...............
.....ποσα χρονια εχω ακουσει ποσες μ---κιες!
....''ναι!ξερω να πεφτω....σαν ενα σακι με πατατες τυχαια κινουμενο''
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Υπάρχει και χειρότερη μόδαΑρχικά δημιουργήθηκε από fkayios
Που να βλεπες τι ειδα εγω σε ενα φαναρι... Δυο παιδια ηταν δεν ηταν 20 χρονων, καβαλα σε ενα Z750 χωρις πινακιδες , με ολο τον καγκουροεξοπλισμο (παντοφλες , φανελακια , φραντζες , σορτσακια) χωρις κρανος και τα 2 να μου σηκωνουν σουζα με την μια και να φευγουν εντος πολης με καμια 150αρα km..
Που πας ρε καραμητρο ; μου ηρθε να τους πω , αλλα δεν τους επιανα .......
Τωρα αμα σπασουν το κεφαλι τους ποιος θα φταει αραγε ;
Η ηλιθιοτητα μερικων δεν εχει ορια.η ανδρική "πασαρέλα" σε busa με "εξοπλισμό" μόνο το μαγιο και αυτό μπικίνι!!!!Βλέπεις πρέπει να φανούν δικέφαλοι,τρικέφαλοι,ραχιαίοι,κοιλιακοί
Ολα τα σχετικά γενικώς της καφρίλας κάποιων που εξαργυρώνουν με τη ζωή τους τις ώρες του γυμναστηρίου το Χειμώνα
:hypnotize
![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Δυστυχως ουτε μετα 3-4 εφτακοσσαρες θα φορουσε.Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Μετά από 1-2 εφτακοσσάρες ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕ![]()
Δεν εχει να κανει με το προστιμο.Ειναι θεμα νοοτροπιας και παιδειας και κανενας νομος δεν μπορει να διορθωσει αυτο που επρεπε να ειχει γινει πολυ πριν.
Καποιοι ανθρωποι εχουν μεσα τους αυτο που ισως σε καποιες περιπτωσεις η επιβολη του νομου η μια γερη πτωση-μαθημα να μπορεσει να φερει προς τα εξω,αλλα δυστυχως ειναι πολυ αργα σε πολλες απο αυτες.
Αληθεια αυτες τις μερες κυκλοφορειτε καθολου;
Κρανη μετρατε;
Συμπεριφορες στον δρομο βλεπετε;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
γάμησε ταΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αληθεια αυτες τις μερες κυκλοφορειτε καθολου;
Κρανη μετρατε;
Συμπεριφορες στον δρομο βλεπετε;
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
μια πυρκαϊά στο πορτοφόλι είναι σε θέση να αλλάξει ακόμη και νοοτροπίες μια χαρούλαΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Δυστυχως ουτε μετα 3-4 εφτακοσσαρες θα φορουσε.
Δεν εχει να κανει με το προστιμο.Ειναι θεμα νοοτροπιας και παιδειας και κανενας νομος δεν μπορει να διορθωσει αυτο που επρεπε να ειχει γινει πολυ πριν.
το χρήμα είναι η υπέρτατη παγκόσμια θρησκεία
ήπια και σύντομη ήταν η αστυνόμευση πριν 1-2 χρόνια για το κράνος, και έφερε τεράστιο αποτέλεσμα, η κατάσταση ως προς το κράνος σήμερα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από π.χ. το 2000 (συγκρίνοντας πάντα ιούλιο με ιούλιο)
Αν τεραστιο αποτελεσμα=τεραστια εσοδα, τοτε ναι εφερε αποτελεσμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
μια πυρκαϊά στο πορτοφόλι είναι σε θέση να αλλάξει ακόμη και νοοτροπίες μια χαρούλα
το χρήμα είναι η υπέρτατη παγκόσμια θρησκεία
ήπια και σύντομη ήταν η αστυνόμευση πριν 1-2 χρόνια για το κράνος, και έφερε τεράστιο αποτέλεσμα, η κατάσταση ως προς το κράνος σήμερα είναι ΠΟΛΥ καλύτερη από π.χ. το 2000 (συγκρίνοντας πάντα ιούλιο με ιούλιο)
Επισης αυτη η "πολυ καλυτερη εποχη" που λες ηταν μια εποχη το πρακτικερ ξεπουλαγε κρανη των 10 ευρω κατα εκατονταδες.
Βεβαια ο Ελληνας εβαλε μυαλο και ειδε οτι τα κρανη δεν ηταν ασφαλη και τα εβγαλε ξανα.
Δεν ξερω που κυκλοφορεις και τι βλεπεις,αλλα το καλοκαιρι ειναι μια πολυ καλη περιοδος για να διαπιστωσεις ποσο πολυ βελτιωνονται τα πραγματα απο χρονο σε χρονο (δηλαδη καθολου).
Τα της επιβολης του νομου,και τα "προστιμα που αλλαζουν νοοτροπιες" να τα πεις σε κανα τεξανο ρεπουμπλικανο.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
βρίσκομαι πάνω σε μεγάλη διασταύρωση, βλέπω πολλή κίνηση, και η βελτίωση είναι πολύ μεγάλη σε ποσοστό ξεκράνωτων, δεν είναι κάν προς συζήτηση το θέμα![]()
ολοι γνωριζουν οτι το κρανος θα σου σωσει την ζωη σε ενδεχομενη πτωση,τωρα το οτι ορισμενοι αντι για κρανος φορουν[ καπελο απο μετρο ] η και καθολου προβλημα τους!γιατι να ασχοληθει ο τροχονομος με την καφριλα τους λες και θα του βαλει λογικη το 700αρι?
καλαματιανος
Θα του βάλει φίλε μου!!!Οταν γίνει επαναλαμβανόμενα θα του του το βάλει κανονικότατα και όταν μάλιστα το γράψει στα @@ και το πληρώσει στο 4πλάσιο με το μπουγιουρντί της εφορίας αργότερα εκεί να δείς γέλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
γιατι να ασχοληθει ο τροχονομος με την καφριλα τους λες και θα του βαλει λογικη το 700αρι?![]()
Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!
Υπαρχουν οι λογικοι , που υποθετω οτι πρεπει να συμπεριλαβω ΟΛΟΥΣ εδω μεσα , που φορανε το κρανακι τους χειμωνα - καλοκαιρι επειδη εχουν πειστει απο την αναγκαιοτητα του κ την χρησιμοτητα του και θα το φορουσαν κ ας μην ηταν παρανομο να κυκλοφορεις ξεκρανωτος.
Υπαρχουν κ οι μικρομυαλοι καγκουρες , που δεν εχουν την συνειδηση να προστατεψουν την κεφαλα τους , κ εκει πρεπει να επεμβει καποιος 3ος (ανωτερα βια) κ να τους επιβαλλει φορεσουν κρανος για το καλο τους ..
Σε αυτη την περιπτωση ειναι σαν ναχεις ενα σκυλακι κ το εκπαιδευεις.Οταν χεσει μια φορα στο πατωμα , του ριχνεις μια σφαλιαριτσα κ το μαλωνεις . Οταν ξαναχεσει , κανεις το ιδιο . Αν το κανει κ 3η φορα , ξανακανεις το ιδιο . Ε, την 4η θα τοχει μαθει ... δεν θα το ξανακανει
Λοιπον , οι καγκουρες ειναι σαν τα μικρα κουταβακια .
![]()
Ρε ειστε με τα καλα σας???
Πιο κρανος κ κουραφεξαλα λετε καλοκαιριατικο???
Μα ειναι δυνατον??? Ελεος πια με αυτα τα κρανοι!!!
Τι να το κανει ο ανθρωπος το κρανος??? Για να γλυτωσει την κλιση?
Ειναι προφανες οτι εχει χρημα εφοσον εχει busa κ δεν τον νοιαζει η κλιση.
Κ επειτα ειναι κ το Μπουρναζι!
Ειναι δυνατον Μπουρναζοτσαρκα με κρανος???
Ειναι δυνατον Μπουρναζοτσαρκα χωρις busa, ζελε στο μαλι, reyban γυαλι ηλιου κ αμανικο???
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ ΡΕΕΕ!!!!
Πως αλλιως θα δειχθει η κορμαρα που αποκτηθηκε με τοσο κοπο το χειμωνα?
Τον ρωτατε το τυπο ποσο καιρο εχει να φαει τιγανητες πατατες για να μη παρει γραμμαριο?
Τον ρωτατε το τυπο ποσες ωρες περασε μπροστα στο καθρεφτη να φτιαχνει το μαλι?
Ε οχι ρε πουστη μου να χαλασει κ το μαλι για ενα γαμοκρανος!!!
1000 φορες η εφτακοσαρου! Ασε που αμα ειναι κ αλανη κ πιλοτος, δε σταματαει κ στα μπλοκα κ δε περνει κ χαμπαρι απο Ζηταδες κ λοπους φοροεισπρακτορες!!!
Τελικα αυτα τα μπουσα (ενταξει, οχι ολα) εχουν καταντησει τα καλυτερα καφεδομηχανακια μετα τα beverly!!!
καλυτερα καμενος παρα καημενος...
Τι κοινο εχουμε εδω;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από captaincarnaval
...κρανοι...reyban...τιγανητες...μαλι...αλανη...![]()
...cause the place seems still alive...
Είσαι πολύ κακός το ξέρεις?:oΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Τι κοινο εχουμε εδω;;;;![]()
Ο κάπταιν καλά τα'πε... ειδικά την Μπουρναζότσαρκα!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.