Αει σιχτίρ ρε βραδιάτικα....![]()
![]()
Αει σιχτίρ ρε βραδιάτικα....![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
Η αληθεια ειναι οτι καθως διαβαζα το κειμενο σου φιλε καπου προς το τελος περιμενα το τραγικο φιναλε εχοντας προιδεαστει και απο τον τιτλο ''κριμα''.
Και για να παραδεχτω και την αμαρτια μου υπολογιζα οτι καποια στιγμη θα διαβασω πως σκοτωθηκε με την μηχανη.......πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που περιμενε εναν τετοιο επιλογο , αλλα αν κατσω και το σκεφτω καλυτερα (και ξεπερασω την προκαταληψη οτι οι μηχανοβιοι πανε συνηθως απο τροχαια) , τελικα καταληγω ευκολα στο συμπερασμα οτι ειναι απολυτως ανθρωπινο να συμβει κατι τετοιο και διολου σπανιο......απλα επειδη συνηθιζω να δινω μια διαφορετικη προσεγγιση σε οτι βλεπω , περα απο τον χαμο του παληκαριου , εστιαζω στην προκαταληψη που υπαρχει εναντιον μας -θυματα της οποιας πεφτουμε μερικες φορες και οι ιδιοι χρησιμοποιοντας σαν αρνητικο παραδειγμα τον ιδιο μου τον εαυτο....
σορυ , ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εκανα μια σκεψη και ηθελα να την εκφρασω.
νιαου