Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
tin mixani tin tsekara athina kai ithele mono fera mprosta kai alysida granazi!eipa tha paw thessaloniki kai tha ta ftiaksw!irtha thessaloniki allaksa frena ekana service ladia filtra kai esfiksa alysida mexri na tin allaksw!meta apo 400xlm espase!ypopsin oti ethniki athina-thessaloniki teliki eixe 240 xwris na spasw tetarti kai pempti.alla mexri ekei parapanw oxi!
ρε συ φιλαρακο. αν μετα απο 900χλμ (500 Αθηνα-Θεσσαλονικη και 400 μετα) η αλυσιδα σου παρεδωσε πνευμα ειναι λογικο να μην μπορει να σου βγαλει τα χλμ που πρεπει στον δρομο.
ηταν σωβρακο οπως ειπες τα αλυσιδογραναζα. επρεπε να τα αλλαξεις πριν κανεις το ταξιδι για Θεσσαλονικη. τεσπα ρισκαρες και ευτυχως δεν σκορπισε στο δρομο με καμια 180αρα μεσα..
τωρα για το μοτερ του 636 δεν εχω ακουσει τιποτα. τιποτα ομως απολυτως. θεωρειται αλεξισφαιρο.
τοσο σε Ελλαδα,οσο και εξωτερικο εγω προσωπικα δεν εχω ακουσει κατι. υπ'οψιν το μοτερ το φορουσε και το '04-'05 μοντελο.
ή λοιπον ειναι οντως αστοχια υλικου (που ενα μοτερ δικαιολογειται να σκορπισει στα τοσα που εχουν ερθει Ελλαδα) ή ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν το συντηρουσε καλα...
και εξηγουμαι:
σωστη συντηρηση= συχνη αλλαγη καλων λαδιων μαζι με παρελκομενα (φιλτρα,νερα κλπ) κσι καλο ζεσταμα πριν ξεκινησει.
οπως σου ειπα και στο αλλο thread, καλη τυχη με το καινουργιο μοτερ και γραψε εντυπωσεις.
![]()
![]()
![]()