Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 61

Θέμα: Μηπως την πατησα?

Αστο με την ένωση μεγάλε...

Κι έγώ το έκανα και πήρα ένα @ρχίδι.

Μόνοι μας είμαστε πάρτε το χαμπάρι. Τουλάχιστον ας χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη και τις δυνατότητες που μας δίνει αυτο το forum.

Η μαμά εταιρεία μπορεί να κάνει κάτι μονο αν πάρει μηνύματα μαζικά.
    Αν θέλετε κανονίζουμε να στείλουμε κάτι ομαδικά να τον σκίσουμε.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    9000???

μετρητα???

χωρις να παρεις το μηχανακι με το κλειδι στο χερι???

την πατησες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    Ηταν αναμενόμενο...

Διέδωσέ το τουλάχιστον μεγάλε, όπως κάνω κι εγώ.

Και πήγαινε να πάρεις τα χρήματά σου άμεσα. Αν σου πουν το παραμικρό μη μασήσεις - γαμωσταυρίδια και κανε του το μαγαζί μπουρδέλο. Έμένα μου τα έδωσε αφού του άδειασα στο πάτωμα δύο σκούτερ και μετά κατευθύνθηκα προς μια μεταχειρισμένη augusta που είχε μέσα με τα μάτια μου θολωμένα.

Λοιπόν, Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ο Υ Μ Ε και δεν πατάμε ούτε για πλάκα στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να πούμε δύστυχώς ούτε το "όνομα" της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ μαλακίας, ούτε και ότι βρίσκεται στη μέση της λεωφόρου κατεβαίνοντας... Ούτε ότι τα τρίο στούντζες λαμόγια μαζί με την "μαμα όλων των ανεκδότων ξανθια" μπορούμε να κατονομάσουμε είτε μαζη... είτε ένα - ένα....

Να πάνε στο διάολο όλοι τους! Και συ φιλε να πας να παρεις τα λεφτα σου...

...Τσαντίστηκα πάλι...
    Το μεγαλύτερο λαμόγιο της Ελλάδας!!!!!!

Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον τύπο. :a37:

Πραγματικά δεν γίνεται επειδή δεν μπορεί να κατονομαστεί να την πατάνε συνέχεια και άλλοι.

Ίσως να γίνει στίκυ ένα θέμα με τίτλο " Πριν αγοράσετε μηχανή διαβάστε αυτό", όπου θα φωτογραφίζονται μερικά τέτοια κ@λόπαιδα.

Πώς γίνεται να δουλεύουν ακόμα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Ρε γαμωτο ...

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ !!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ...

Αυτο ειναι βασικη πληροφοριση κ βοηθεια προς συναδελφους , κ οχι δυσφημιση ..

Η ΚΤΜ ΕΛΛΑΣ απο οτι θυμαμαι ειχε βγαλει επισημη ανακοινωση στα περιοδικα πως δεν εχει καμια σχεση/συμεργασια με το εν λογω καταστημα οταν το παρουσιαζαν καποτε σαν αντιπρωσοπια ή συνεργατη της ΚΤΜ. Και μαλιστα πως δεν εχει κανενα δικαιωμα να χρησημοποιει τα εμπορικα σηματα της εταιρειας.

ή κατι τετοιο τελος παντων.
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Ρε γαμωτο ...

Είπαμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ μ@λ@κ@ς.

Αγγλιστί;

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Ρε γαμωτο ...

Ρε φίλε δεν γίνεται γιατί θα μπλέξει με νομικές περιπέτειες το φόρουμ και βράσε όρυζα μετά από την άλλη το ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΥΤΟ είναι τοοοοοοσο γνωστό σε πολλούς πλέον,από την άλλη μην νομίζεις ότι στο μέσο περιπου της Αλεξάνδρας έχει πολλά μαγαζιά του είδους για να μπερδευτεί κανείς και δεν τον βρέι να τον αποφύγει τον ΑΛΗΤΗ Αλλά τόοοοοση αφέλεια μερικών δεν μπορώ να την καταλαβω ρε γαμωτο όσο κ@βλωμένος και νάσαι να σκάσεις 9.000!!!!!ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ :hypnotize
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Γιατι νομικες περιπετειες ρε παιδες ???

Οταν εγω (και καθε εγω) βγαινω κ λεω οτι πχ το gsxr μου ραγισε πλαισιο , τα ktm χαλανε , τα ferodo δεν φρεναρουν σωστα , τα conti που εβαλλα στο strom μου προκαλουν τρεμουλο ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ?

Εγω αυτα τα στοιχεια τα βλεπω σαν αληθειες κ με ενημερωνουν οι παθουντες μεσω το φορουμ για να μην χρειαστει να την πατησω κ εγω για να το μαθω ..

Ετσι κ με τα λαμογια ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα ... αν ερθει καποιος κ μου πει , μην παρεις το συγκεκριμενο μηχανακι γιατι εχει προβλημα στα ηλεκτρικα , ειναι το ιδιο σαν να μου λεει μην αγορασεις απο τον ταδε γιατι κανει λαμογιες ...

Ειδικα οταν ειναι τοσο κραυγαλεες περιπτωσεις ...

φιλικα παντα

Το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα έχω κι εγώ εδώ και 2 μήνες. Σήμερα-αύριο θα πάω για τα λεφτά πίσω (1100 ευρώ). Οπωσδήποτε πρέπει να διαβαστεί από πολλούς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνουν, απλά πάνε για φούντο ή υπάρχει και περίπτωση να πάρει κάποιος το μηχανάκι που αγόρασε?

πανε κανε φασαρια φιλε ,παρε και κανα 2-3 παλληκαρια ετσι για παρεα δλδ.....ο τυπος θα ειναι μεσα με τα τσαρουχια και θα μπαλωνει τρυπες με τα φραγκα σου .
    εφοσον εχεις μετρητα τα λεφτα πανε αλλου ,πα να γαμηθει ο αλλος .......

απορω ρε πουστη μου ,τετοια μαγαζια συνεχιζουν να υπαρχουν??

τωρα εγω ξερω μια αλλη ιστορια ,ενας φιλος πηγε εκλεισε ενα αυτοκινητο παραγγελια ,εδωσε μια μικρη προκαταβολη και τωρα τον πηραν τηλεφωνο να παει να εξοφλησει ολο το ποσο (το ιχ λενε οτι ειναι στο τελωνειο και θα ερθει σε 10 μερες).......αλλα θελουν τα λεφτα μπραφ .......η συνφωνια ηταν μετρητοις χωρις δανειο......λετε να περιμενει κι αυτος κανα 3 μηνες??

λεφτα μονο οταν τοχεις μπροστα σου κ το κλειδι στο χερι .

μονο μια μικρη προκαταβολη μπροστα .

εχω ακουσει περιπτωση που καποιος τσιμπησε προκαταβολες κ την εκανε για βραζιλια μετα .

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyrval
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνουν, απλά πάνε για φούντο ή υπάρχει και περίπτωση να πάρει κάποιος το μηχανάκι που αγόρασε?
    Είναι απλά πάααααρα πολύ απλά τα πράγματα παίδες λαμόγια τέτοιου είδους στην κρίση που υπάρχει ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ για μετρητό και το παίρνουν λοιπόν με αυτές τις ανορθόδοξες μεθόδους για σκεφτείτε ότι αυτός με το σύστημα που παίζει της καθυστέρησης στην καθυστέρηση,βγάζει από τους φουκαράδες που του τα ακουμπάνε λειτουργικά έξοδα και άλλες τρέχουσες ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ δαπάνες και τελικά ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΕΣ δαπάνες είναι οι προκαταβολές των παιδιών
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Απορω. Αφου το παληκαρι ειναι δεδομενο με την αποδειξη πως εχει πληρωσει και δεν ελαβε το προϊον, αυτο δεν ειναι παρανομο; Δεν υπάρχει καποιος νομος που να καλυπτει τον καταναλωτη; Εχεις κανει καταγγελια του εν λογω κακου επιχειρηματια στη Γ.Γ. Καταναλωτη; Κανε! Αυτοι επιλαμβανονται και δινουν λυσεις σε παρομοια προβληματα.
    Η ερωτηση μου ειναι για ποιο λογο απαγορευεται να πει ποιος ειναι ο απατεωνας; Ας πει τα αντικειμενικα δεδομενα. -Πληρωσα (οριστε η αποδειξη), -δεν ελαβα το προϊον (ευκολα αποδεικνυεται αφου δεν υπάρχει αδεια υπογεγραμμενη απο τον ιδιο οπως και με δεκαδες αλλους τροπους πιστευω), -το ονομα του κλεφτη ειναι Bond. James Bond!
    Γιατι θα μπλεξει το φορουμ και παπαριες; Αποκαλυψτε το μαλακα να παψει να εκμεταλευεται τον κοσμο! Δεν καταλαβαινετε πως ετσι δινετε πατημα στον καθε επιδοξο απατεωνα να κανει το ιδιο; Τι θα σας κανει δηλαδη; Θα σας μηνυσει πως τον διασυρατε; Τον κακολογησατε; Τον δυσφημισατε; Τοτε ελα δω PreGeoLude. -Που ειναι η αποδειξη; -Νατη...-μηχανη εχεις; -Οχι.. Και του την τριβεις στη μουρη! Τα αντικειμενικα δεδομενα θα πει! Που ειναι ο διασυρμος και η δυσφημιση; Δυσφημιση ειναι να πεις κατι που δεν ισχυει! Που ειναι οι γαμημενοι οι μπελαδες που αρχισαμε πια να φοβομαστε και τον ισκιο μας, μη μπλεξουμε στα δικαστηρια; Τελικα αυτη η ανεξαρτητη αρχη για τα προσωπικα δεδομενα λειτουργει αποκλειστικα και μονο για λογαριασμο των απατεωνων, των κακουργων και των κλεφτων!

αποδειξη απ αυτες τις κλαιν μαιν??? απο το ψιλικατζιδικο οι διπλοτυπες???

Κλαιν μαιν και ξε-κλαιν μαιν, να κοψει το κεφαλι του το δικαστηριο να δει ποιος την εγραψε κι αν ειναι πλαστογραφια του κακου καταναλωτη που θελει να εξαπατησει τον τιμιο επιχειρηματια! Υπαρχουν γραφολογοι κ.λπ. Ας ορισει καποιον το δικαστηριο να βρεθει αν την εγραψε αυτος η οχι! Και στο κατω κατω, μονο απο δω μεσα πεταχτηκαν 2-3 που την πατησαν! Τι περιμενετε δηλαδη για να οργανωθειτε, να καλυψετε ο ενας τον αλλο και να αποκαλυφθει επιτελους;

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. την πάτησα! 2005 cbr600f
    από gwalker στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2009, 20:48
  2. 3η και την πάτησα!
    από @ggelos στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 01:58
  3. Zisto Tellas ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ
    από athas62 στο forum Off topic