Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: fz6 vs gsr vs hornet μη με παρεται με τις πετρες.. pleaseeee

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Εχμμμ..

Τι να τήν κάνεις μωρέ? Honda είναι...
    Άχρωμη, άοσμη, αγευστη...
    Εισαι το πιο γ@μ@το και αλανιάριακο και ΑΠΑΙΧΤΟ σαλιγκάρι που έχω συναντήσει ποτέ
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παρε το street triple για να μην σε νοιαζουν τετοια, ποταπα πραγματα!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αντε να πω και γω την εμπειρια μου. Το gsr συγκρινομενο με το προηγουμενο χορνετ, ειναι απο παντου πιο γρηγορο.Αλλα μην φανταστεις τιποτα τρελο.. Μιλαμε για διαφορα που ενα φιλτρο μια εξατμιση και ζιγκλερωμα, την καλυπτουν και την "ανοιγουν" προς ωφελος του χορνετ αυτη τη φορα. Αυτα εξακριβωμενα. Για το φειζερ δεν γνωριζω δεν απαντω.

Για αυτο σου λεω...Triple και ασε τους αλλους να ψαχνονται........πισω σου

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
    Εισαι το πιο γ@μ@το και αλανιάριακο και ΑΠΑΙΧΤΟ σαλιγκάρι που έχω συναντήσει ποτέ
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Για το φειζερ δεν γνωριζω δεν απαντω.
    Να πάς να μάθεις:o
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!

to fz6 exei psiloteri teliki gyro sta 5KM/h, stis panomiotipes idanikes synthikes pou anafereis. twra ean ta pianei kai arketa grigora se sxesh me ta ypolipa mixanakia auto einai poly eksidikeumeno

Να πάς να μάθεις:o
    Τι να μαθω??
    Δεν το λεω με ειρωνια, πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις!
    Μπαινω στο merge...

Τι να μαθω??
    Δεν το λεω με ειρωνια, πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θες να πεις!
    Πλάκα κάνω ρε σύ φαντάστηκα όπως ο Βασίλης πιο πρίν το κατάλαβε θα τόπιανες και σύ Δεν θα σε χάλαγε πάντως να μάθαινες περισσότερα πράγματα για την κορυφαία ανωτερότητα των Fazer σε σχέση με τα άλλα συμπαθητικά απλώς μοτόρια

Πλάκα κάνω ρε σύ φαντάστηκα όπως ο Βασίλης πιο πρίν το κατάλαβε θα τόπιανες και σύ Δεν θα σε χάλαγε πάντως να μάθαινες περισσότερα πράγματα για την κορυφαία ανωτερότητα των Fazer σε σχέση με τα άλλα συμπαθητικά απλώς μοτόρια
    Ασε ασε, λιγο η κουραση, πολλη η ζεστη, οποτε καταλαβαινεις. Που να λειτουργησει ο καημενος ο μυαλος!
    Εγω θελω να μαθω για αυτο το σουπερ ντουπερ μηχανακι, αλλα με φοβουνται και δν με παιζουν!

:rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...

Ασε ασε, λιγο η κουραση, πολλη η ζεστη, οποτε καταλαβαινεις. Που να λειτουργησει ο καημενος ο μυαλος!
    Εγω θελω να μαθω για αυτο το σουπερ ντουπερ μηχανακι, αλλα με φοβουνται και δν με παιζουν!

:rotflmao: :rotflmao:
    Που να σε παίξουν σου λέει αυτός θα κάνει καγκουριές μην του δείξουμε και τα χαρίσματα του fazer γιατί θα τον χάσουμε στις πίστες:rotflmao:

νομίζω παίδες ότι είναι θέμα γούστου, το gsr είναι απλά πιο παιχνιδιάρικο απο τα άλλα δυο, εγω gsr έχω και πριν το πάρω οδήγησα και fazer, και z750. πολύ ωραίο το z. To fazer είναι πιο πολύ τουριστική μηχανη, εμενα προσωπικά μου είναι άχρηστη η δύναμη στα ψηλά, το gsrακι μου την έχει παντού και δεν κοστίζει κι ένα κάρο λεφτά.
    Για το hornet δεν έχω άποψη αλλά honda=τίμιο.
    Ρε παίδες που είδατε περισσότερη τελική σε fazer????
    Eγω ας πούμε στο δικό είδα στην εθνική θεσ/νικη λάρισα 251, καλά δεν είναι?????
    Να μαστε καλά όρθιοι, και να γουστάρουμε τα μοτο μας, αυτό άλλωστε μας ενώνει όλους.
    Καλό καλοκαίρι, και πάντα όρθιοι.
    val

Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8

Ρε παίδες που είδατε περισσότερη τελική σε fazer????
    Eγω ας πούμε στο δικό είδα στην εθνική θεσ/νικη λάρισα 251, καλά δεν είναι???
    Οχι φίλε γιατί με fazer θάβλεπες 260

Talking

Xaxaχαχαχα 260???????? ωραίος το καλύτερο που έχω ακούση, θα είναι με διαφορά το ανεκδοτο του καλοκαιριού.
    φιλικά και με διάθεση χιουμορ τα γράφω, κι οπως κάνω πλάκα, ετσι την δέχομαι κι ελεύθερα.
    (αλλα 260)???
    val

Αρχικά δημιουργήθηκε από valantis8
    Xaxaχαχαχα 260???????? ωραίος το καλύτερο που έχω ακούση, θα είναι με διαφορά το ανεκδοτο του καλοκαιριού.
    φιλικά και με διάθεση χιουμορ τα γράφω, κι οπως κάνω πλάκα, ετσι την δέχομαι κι ελεύθερα.
    (αλλα 260)???
    Κοίτα μόνο μην σου παγώσουν τα γέλια και πνιγείς από το τσαγάκι σε καμιά Εθνική όταν συναντήσεις κανά fazerάκι και το τσαντίσεις

κοιτα δεν θα μπω καν στον κοπο να το βαλω με fazer κοντριτσα μάλλον δεν θα οδηγούσαν καλά αυτοί που βλέπουν ακόμη τις yousimoures του gsr, α και πρεπει να έχετε και καλύτερο ψαλίδι, αλλά και αυτά τα μπαντηλίκια που κάνει το fazer στο ξεκίνημα φοβίζουννν
    αλλα 260??????? χαχαχαχαχαχαχαχα
    μονο μην το πειτε πουθενα αλλού, ουτε η yamaha τα λεει αυτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    val

Τσαντισμενο Μελος Το avatar του/της Buenaventura
    Λοιπον,επειδη διαβαζω διαφορα περι streetfighter,ας κανουμε μια ιστορικη αναδρομη....Τα streetfighter προεκυψαν απο ss που σαβουρδιαστικαν και μετα οι ιδιοκτητες δεν ειχαν φραγκα να φτιαξουν εξ αρχης τα μηχανακια,οποτε εβγαλαν τα πλαστικα fairing εβαλαν μια καρατιμονα και voila!!!Tι σχεση εχουν δηλαδη τα fazerακια,hornetακια,gsrακια και τα υπολοιπα σε -ακια με streetfighter εν κατεχω........

Και για να μην μακρυγωρω......Παρε φιλαρακι ενα Tuono μεταχειρω,να δεις πως ειναι τα streetfighter και ασε τα -ακια για τους αλλους.......

:a5: :a5: :a5: :a39: :a39: :a39:
    The Ace of Spades

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBF-600S ABS vs CB-600F HORNET
    από anixneyths στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2015, 15:45
  2. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  3. vstrom 650 vs gsr 600
    από nik7119 στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 71
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2008, 13:26
  4. MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
    από 618RR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 13:14
  5. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •