Ωραια ρε φιλε και τι θες να μας πεις,οτι προτιμας τετραχρονα???Μηπως στα motogp που κυριαρχει η yamaha με τον rossi τοσα χρονια ειναι πιο ανταγωνιστικο?????
Ωραια ρε φιλε και τι θες να μας πεις,οτι προτιμας τετραχρονα???Μηπως στα motogp που κυριαρχει η yamaha με τον rossi τοσα χρονια ειναι πιο ανταγωνιστικο?????
εεεεεε????????Ωραια ρε φιλε και τι θες να μας πεις,οτι προτιμας τετραχρονα???Μηπως στα motogp που κυριαρχει η yamaha με τον rossi τοσα χρονια ειναι πιο ανταγωνιστικο??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Κ.
200 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΛΟΓΑ....
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Ε.Κ.
ΑΠΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΡΕ Π@ΥΣΤ$ ΜΟΥ.....![]()
LOCOMOTO...LOCOROCCO... LOCO στα τέρματα!!!
Η ηλεκτρικές μηχανές είναι λίγο μακριά ακόμα ώστε να κυκλοφορουν κανονικά στον δρόμο και να υπάρχουν μηχανικοί να τις συντηρούν.Τα παιδιά μας όμως θα φρίξουν.
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από LocoMoto
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Κ.
200 ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΛΟΓΑ....
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Ε.Κ.
ΑΠΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΕΣ ΡΕ Π@ΥΣΤ$ ΜΟΥ.....![]()
εχουν ιδη επιτυχιες σε αγωνες dragster (κλικ) ,καπιοα στιγμη 8α μπουν και στα gp..
![]()
παιδια ξεφυγατε! εδω μιλαμε για κινητηρες εσωτερικης καυσης. ΟΧΙ για ηλεκτρικες συσκευες...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από twat
παιδια ξεφυγατε! εδω μιλαμε για κινητηρες εσωτερικης καυσης. ΟΧΙ για ηλεκτρικες συσκευες...![]()
![]()
![]()
φακ η αναφλεξη γινεται ηλεκτρικα και στους κινητηρες εσωτερικης καυσης![]()
![]()
![]()
sorry, ξεχασα να γραψω πριν οτι μιλουσα για diesel κινητηρες εσωτερικης καυσης, και για να σε προλαβω αυτη τη φορα, μην μου αναφερεις οτι η προθερμανση τους γινετε ηλεκτρικα, δεν μετραει...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
φακ η αναφλεξη γινεται ηλεκτρικα και στους κινητηρες εσωτερικης καυσης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()