Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: μ@λ@κ@ς με μαυρο leon

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αφού ολα οκ γάματο. Δεν αξίζει.
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος
    ούτε το σχηματάκι ούτε η περιγραφή σου απαντούν σε ό,τι ρώτησα: ποιός έκανε ΠΡΩΤΟΣ την κίνηση για προσπέρασμα

το ότι μπήκε στην τέρμα αριστερά μπορεί να έγινε γιατί τον υποχρέωσες να το κάνει, κόβοντάς τον καθώς έκανε προσπέρασμα, δεν ξέρω...

επίσης το δίπλωμα Γ κατηγορίας και τα 30 χρόνια δεν λενε απολύτως τίποτε, και οι ταξιτζήδες εμπειρότατοι είναι αλλά όλοι ξέρουμε πώς οδηγούν...

τέσπα δεν ακουμπήσατε, δεν έγινε τίποτε σοβαρό, ψυχραιμία...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
    ούτε το σχηματάκι ούτε η περιγραφή σου απαντούν σε ό,τι ρώτησα: ποιός έκανε ΠΡΩΤΟΣ την κίνηση για προσπέρασμα

το ότι μπήκε στην τέρμα αριστερά μπορεί να έγινε γιατί τον υποχρέωσες να το κάνει, κόβοντάς τον καθώς έκανε προσπέρασμα, δεν ξέρω...

επίσης το δίπλωμα Γ κατηγορίας και τα 30 χρόνια δεν λενε απολύτως τίποτε, και οι ταξιτζήδες εμπειρότατοι είναι αλλά όλοι ξέρουμε πώς οδηγούν...

τέσπα δεν ακουμπήσατε, δεν έγινε τίποτε σοβαρό, ψυχραιμία...
    Αστο ρε φιλε,ρωτα καποιον αλλον να σου εξηγησει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Πηρα το νουμερο του γιατι ετσι εχω μαθει.Την επομενη φορα που θα τον πετυχω να κανει μαγκιες ξερω τι θα κανω. Κι αυτο δεν εχει καμμια σχεση με βεντετες κι αλλους τσαμπουκαδες.
    Δεν σε κατηγορησε κανενας, απεναντιας ολοι μας συμμεριζομαστε την οργη σου....αλλα, αυτα που γραφεις δειχνουν οτι εισαι ετοιμος να κανεις αντιποινα.
    Επισης, ειμαι κι εγω επαγγελματιας οδηγος (υγειονομικου σχηματισμου), και καθε μερα βλεπω την μαλακια μπροστα μου, και μετα τους μαζευω κιολας.
    Το τι εμαθες και τι θα του κανεις δειχνει προδιαθεση αντιποινων και μαλιστα προσχεδιασμενων.
    Εχεις σιγουρα τα νευρα σου, εισαι εκνευρισμενος γιατι σκεφτεσαι και τα αγγελουδια σου, αλλα οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι.Δεν θα βγαλεις ακρη.
    Στο κατω κατω εισαι οικογενειαρχης ανθρωπος, τρως στο τιμονι την μιση ζωη σου, και ξερεις πως να αντιμετωπισεις το καθε κωλοπαιδο, ο,τι και να καβαλαει.
    φιλικα παντα.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Δεν σε κατηγορησε κανενας, απεναντιας ολοι μας συμμεριζομαστε την οργη σου....αλλα, αυτα που γραφεις δειχνουν οτι εισαι ετοιμος να κανεις αντιποινα.
    Επισης, ειμαι κι εγω επαγγελματιας οδηγος (υγειονομικου σχηματισμου), και καθε μερα βλεπω την μαλακια μπροστα μου, και μετα τους μαζευω κιολας.
    Το τι εμαθες και τι θα του κανεις δειχνει προδιαθεση αντιποινων και μαλιστα προσχεδιασμενων.
    Εχεις σιγουρα τα νευρα σου, εισαι εκνευρισμενος γιατι σκεφτεσαι και τα αγγελουδια σου, αλλα οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι.Δεν θα βγαλεις ακρη.
    Στο κατω κατω εισαι οικογενειαρχης ανθρωπος, τρως στο τιμονι την μιση ζωη σου, και ξερεις πως να αντιμετωπισεις το καθε κωλοπαιδο, ο,τι και να καβαλαει.
    φιλικα παντα.
    Φιλε μου ο ανθρωπος ειναι δημοσιος κινδυνος.Αν τον ξαναπετυχω θα τον παω στα δικαστηρια.Νομιζω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα της προστασιας της ζωης μας και των παιδιων μας.
    Τσαμπουκαδες και μαγκιες στο δρομο ειναι για τους ηλιθιους και μονο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Φιλε μου ο ανθρωπος ειναι δημοσιος κινδυνος.Αν τον ξαναπετυχω θα τον παω στα δικαστηρια.Νομιζω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα της προστασιας της ζωης μας και των παιδιων μας.

Μαζι σου 1000%

Οταν μπορουμε να κανουμε "κατι" το κανουμε,οχι γιατι την εχουμε δει αλλα γιατι απο τον ιδιο

δρομο σιγουρα θα περασει καποιο αγαπημενο μας προσωπο.

Οπου μπορουμε απανταμε λοιπον
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Re: μ@λ@κ@ς με μαυρο leon

την επομενη φορα που θα σε πετυχω στην Κυμης θα το χαραμισω το κουτι.Καλυτερα να το ριξω πανω σου παρα να το δωσω στο Σουφλια για αποσυρση.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

*************** www.motodevils.gr ***************

Φίλε καλησπέρα,
    όλα ΟΚ να τα έχεις πάρει με έναν μ λ κ από τους πολλούς που κυκλοφορούν και έθεσε σε κίνδυνο και τα παιδιά σου [έχω μικρά και σε καταλαβαίνω], αλλά επειδή οδηγείς και 30 χρόνια για πες μου: Πόσους τέτοιους έχεις δει? Προσωπικά αν και μια δεκαετία μικρότερος - αλλά με αρκετα χλμ στο κοντέρ διαφόρων κουτιών, όπως λες, και μοτό, θα έπρεπε να βγάλω φωτοτυπία όλα τα αρχεία του υπουργείου μεταφορών στην περίπτωση που έγραφα αριθμούς κυκλοφορίας όσων μου έκαναν μλκίες. Άσε που δεν θα έβγαινε και τίποτα. Απλώς με τον καιρό θεωρείς δεδομένο οτι αυτός που έχεις μπρος, πίσω ή δίπλα σου θα κάνει ότι π^π^ρι^ του κατέβει και προφυλάσεις τον εαυτό σου και τους επιβάτες σου. Γι΄αυτό νομίζω οτι πρέπει να αράξεις στο νησί, να πιεις τα ουζάκια σου και να χαλαρώσεις - αφού φτιάξεις το μοτό - και ξέχνα νούμερα κλπ.
    Πάντα όρθιος
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Φίλε καλησπέρα,
    όλα ΟΚ να τα έχεις πάρει με έναν μ λ κ από τους πολλούς που κυκλοφορούν και έθεσε σε κίνδυνο και τα παιδιά σου [έχω μικρά και σε καταλαβαίνω], αλλά επειδή οδηγείς και 30 χρόνια για πες μου: Πόσους τέτοιους έχεις δει? Προσωπικά αν και μια δεκαετία μικρότερος - αλλά με αρκετα χλμ στο κοντέρ διαφόρων κουτιών, όπως λες, και μοτό, θα έπρεπε να βγάλω φωτοτυπία όλα τα αρχεία του υπουργείου μεταφορών στην περίπτωση που έγραφα αριθμούς κυκλοφορίας όσων μου έκαναν μλκίες. Άσε που δεν θα έβγαινε και τίποτα. Απλώς με τον καιρό θεωρείς δεδομένο οτι αυτός που έχεις μπρος, πίσω ή δίπλα σου θα κάνει ότι π^π^ρι^ του κατέβει και προφυλάσεις τον εαυτό σου και τους επιβάτες σου. Γι΄αυτό νομίζω οτι πρέπει να αράξεις στο νησί, να πιεις τα ουζάκια σου και να χαλαρώσεις - αφού φτιάξεις το μοτό - και ξέχνα νούμερα κλπ.
    Πάντα όρθιος
    Το οτι το συζηταω εδω δεν σημαινει οτι δεν ξερω τι γινεται στους δρομους.Το τι εχω δει ολα αυτα τα χρονια(οπως ολοι μας φυσικα)δεν αναιρει το δικαιωμα του να βγαλω βολτα τα παιδια μου με ασφαλεια.Αν ηταν μια μοτο στη θεση του κουτιου δεν θα το εκανα θεμα γιατι το πολυ πολυ να την παταγε μονο αυτος.
    Στη δικη μου θεση βαλε τον εαυτο σου με μηχανακι.Ουτε που θελω να σκεφτομαι που θα μπορουσε να σε στειλει μονο ο αερας του χωρις καν να σε ακουμπησει.
    Απεναντι σε τετοιους μ@λ@κες πρεπει καποια στιγμη να αντιδρασουμε.Αφου δεν τους μαζευουνε πρεπει κατι να κανουμε εμεις.
    Ο τυπος ξεπερασε κατα πολυ το θεωρημα που λεει οτι "ολους πρεπει να τους αντιμετωπιζουμε σαν βλακες και ετοιμους να κανουν τα πιο απιθανα στο δρομο."Αν δεν οδηγουσα αμυντικα δεν θα του ειχα δωσει να περασει κι ετσι να εξασφαλισω τους επιβατες μου.
    Ειναι επικινδυνος.Θα το ξανακανει μεχρι να εμπλακει σε ατυχημα κι ισως να μην βαλει μυαλο ουτε τοτε.
    Νησι,ουζακια κλπ ερχονται σε λιγο.Ποιο μοτο να φτιαξω δεν καταλαβα.

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    srx400,παλικάρι μου δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθεις με το μαλάκα,είναι πολλοί και ζουν ανάμεσά μας...Σκέψου τί θα γίνει σε περίπτωση που τον ξαναπετύχεις,ξανακάνει μαλακία και του σκας το αμάξι σου πάνω του,αν έχει συνεπιβάτη,μπορεί να τραυματιστεί χωρίς να φταίει για τον παπάρα,ή ακόμα μια περίπτωση,με το στούκο να χάσει τον έλεγχο ο παπάρας και να πάρει σβάρνα κανένα πεζό ή δικυκλιστή.Ας το καλύτερα γιατί ώσα δε φέρνει η ώρα,τα φέρνει η στιγμή.Καλύτερα οι τύψεις να βαρένουν τον ίδιο

Στα δικαστηρια δεν νομιζω να βγαλεις ακρη,εδω δεν βγαζουν ακρη στις μιζες και στα δημοσια εργα, θα βγαλει ακρη ενας πολιτης; θα πει ο θυτης 100 ψεμματα,θα βρει και 10 μαρτυρες να πουν τα δικα τους και ακρη δεν θα βγει...

*************** www.motodevils.gr ***************

Φιλε srx400, μπορεις να μου πεις αν ηταν το προηγουμενο μοντελο leon η το τελευταιο???

Ακριβως το ιδιο συνεβει και σε εμενα σημερα στην Βουλιαγμενης, ρευμα προς Αθηνα.
    Τυπος με μαυρο λεον, το προηγουμενο μοντελο, τον πιανω στον καθρεφτη τελευταια στιγμη, να ερχεται γαμιωντας και απο τερμα δεξια να μπαινει μεσαια, οπου και βρισκομουν! Μιλαμε τελευταια στιγμη προλαβα να κανω δεξια και παρολα αυτα με περασε φιλερ μεσα στη μεσαια, λες και ειχε μηχανακι!!!!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Φιλε srx400, μπορεις να μου πεις αν ηταν το προηγουμενο μοντελο leon η το τελευταιο???

Ακριβως το ιδιο συνεβει και σε εμενα σημερα στην Βουλιαγμενης, ρευμα προς Αθηνα.
    Τυπος με μαυρο λεον, το προηγουμενο μοντελο, τον πιανω στον καθρεφτη τελευταια στιγμη, να ερχεται γαμιωντας και απο τερμα δεξια να μπαινει μεσαια, οπου και βρισκομουν! Μιλαμε τελευταια στιγμη προλαβα να κανω δεξια και παρολα αυτα με περασε φιλερ μεσα στη μεσαια, λες και ειχε μηχανακι!!!!
    90 % ηταν το τελευταιο μοντελο αλλα ηταν τοσο καγκουρεμενο που δεν ορκιζομαι.Δε γ@μεις απο καπου θα τουρθει γιατι μην φανταζεσαι οτι το ειχε κιολας.Εκανε μια μ@λ@κι@ και του βγηκε γιατι φρεναρα.Τελος παντων πολυ ασχοληθηκαμε με τον κοπανο.Παμε γι αλλα

Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.Βλέπω όλοι του λέτε μην ασχολείσαι και μην ασχολείσαι.Μήπως αυτός ο ωχαδερφισμός και η αδιαφορία μας έχει κάνει έτσι;SRX καλά έκανες και του πήρες την πινακίδα,τράβα του μια μήνυση και άστον να κουρεύεται.Το να γυρνάμε την πλάτη σε ένα πρόβλημα δεν το επιλύει αλλά το επιτείνει.Δεν είπαμε ούτε τσαμπουκά να κάνει ο άνθρωπος ούτε να τον καλέσει σε μονομαχία στις 7 το απόγευμα για να τραβήξουνε πιστόλια,απλά να κάνει αυτό που ο νόμος μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε.Μην ξεχνάτε κάτι βασικό,τα δικαιώματά μας τελειώνουν εκεί που ξεκινούν τα δικαιώματα του συνανθρώπου μας...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    exete parei xampari posa kila shumacher kikloforoun gia kathe "kathos prepei odigo"?
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2007, 19:25
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2007, 12:39
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2007, 21:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε