Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Εκκλησία, Ελλάδα και πολιτισμός!!!!

Παλαιό μέλος

Re: 27/09/2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    αν δεν ηταν η εκκλησια και οτι αυτη πρεσβευη για το γενος ακομα θαμαστε σκλαβωμενοι στους τουρκους και παρα πολλοι ανθρωποι δεν θαβρισκαν παρηγορια και βοηθεια στα προβληματα τους....κλποι ανθρωποι που ηγουτε στην εκκλησια [παπαδες -δεσποτες]ειναι ανθρωποι και ουδεις αναμαρτητος...
    το έχεις καταπιεί το παραμυθάκι... δεν φταίς εσύ, το σερβίρουν συστηματικά και κατ' αποκλειστικότητα, κι εγώ και όλοι μας για πολλά χρόνια το πιστεύαμε...

η εκκλησία ΑΦΟΡΙΣΕ την επανάσταση το '21

αν θες σου παραθέτω και στοχεία από πηγές

Re: 27/09/2009

αν δεν ηταν η εκκλησια και οτι αυτη πρεσβευη για το γενος ακομα θαμαστε σκλαβωμενοι στους τουρκους και παρα πολλοι ανθρωποι δεν θαβρισκαν παρηγορια και βοηθεια στα προβληματα τους....κλποι ανθρωποι που ηγουτε στην εκκλησια [παπαδες -δεσποτες]ειναι ανθρωποι και ουδεις αναμαρτητος...

to oudeis anamartitos apo to kano mpisnes dekaetion exei diafora.

Re: Re: 27/09/2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από bar-code
    mpisnes dekaetion
    Επέτρεψέ μου, χιλιετιών πλέον!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    ολοι εσεις οι επιστημονες λεβεντες μου που το θρησκευμα σας στην ταυτοτητα καποτε ελεγε Χ.Ο πηγενετε και αλαξτετο και γραξτε αθεοι,μουσουλμανοι κουμουνιστες και δεν ξερω τι αλλο και αν σας γινει και καμια στραβη με την μοτο μην επικαλεσθητε την παναγιτσα....δεν υπαρχει περιπτωση να με πεισετε ουτε και να σας πεισω γιαυτο απο την πλευρα μου δεν θα ξανασχοληθω για το καλο της παρεας και του σαιτ..γεννηθηκα ελληνας χριστιανος ορθαδοξος και θα πεθανω ελληνας και ελευθερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    καλαματιανος

Προπάντων ελεύθερος! Εντάξει, οκ.
    Ξέρεις, δεν είναι κακό να μην πιστεύεις ότι σου λέει ο ένας και ο άλλος. Κακό είναι να είσαι δογματικός, να μη θέλεις να ψαχτείς και να αράζεις στη βολεψιά σου γιατί δεν τολμάς να σκεφτείς και να συνειδητοποιήσεις ότι σε δουλεύουνε ψιλό γαζί.
    Αυτό είναι κακό.
    Και βασικά, ξια σου.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    ολοι εσεις οι επιστημονες λεβεντες μου που το θρησκευμα σας στην ταυτοτητα καποτε ελεγε Χ.Ο πηγενετε και αλαξτετο και γραξτε αθεοι,μουσουλμανοι κουμουνιστες και δεν ξερω τι αλλο και αν σας γινει και καμια στραβη με την μοτο μην επικαλεσθητε την παναγιτσα....δεν υπαρχει περιπτωση να με πεισετε ουτε και να σας πεισω γιαυτο απο την πλευρα μου δεν θα ξανασχοληθω για το καλο της παρεας και του σαιτ..γεννηθηκα ελληνας χριστιανος ορθαδοξος και θα πεθανω ελληνας και ελευθερος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φίλε, δεν υπάρχει από τη πλευρά μου τουλάχιστον, σκοπός για τσακωμό ή μέγιστης αντιπαράθεσης. Κουβεντούλα κάνουμε..

By the way, οι ταυτότητες πλέον δεν αναφέρουν θρήσκευμα & εγώ γεννήθηκα Κρητικός, απόγονος Μινωιτών & Μαυριτανών

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Φίλε, δεν υπάρχει από τη πλευρά μου τουλάχιστον, σκοπός για τσακωμό ή μέγιστης αντιπαράθεσης. Κουβεντούλα κάνουμε..

By the way, η ταυτότητες πλέον δεν αναφέρουν θρήσκευμα & εγώ γεννήθηκα Κρητικός, απόγονος Μινωιτών & Μαυριτανών
    Παλιο-Πειρατή !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αδερφέ, δεν νομίζω ότι υπήρχε πρόθεση προσβολής από κάποιον.
    Ούτε έθιξε κανένας τα πιστεύω σου.

Απλά σχολιάζουμε κάποια "στραβά" που κάνει η κεφαλή της Εκκλησίας...

Αν σε έθιξα με το παραπάνω ποστ μου, ειλικρινά, δεν είχα σκοπό.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Παλαιό μέλος
    και αν σας γινει και καμια στραβη με την μοτο μην επικαλεσθητε την παναγιτσα....
    πέρασα μπροστά από μια εκκλησία το σάββατο, στην εκάλη

από απέναντι ερχόταν τυπάκι με σορτς, πάνω σε Ζ750, ξεκράνωτος

έκανε το σταυρό του περνώντας

θα τον φροντίσει η παναγίτσα...

και κάτι άλλο:

είμαι ΒΕΒΑΙΟΣ πως παρά τα όσα άκουσες εδώ, αύριο μεθαύριο αν προκύψει το θέμα σε καμιά συζήτηση στην παρέα σου θα ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ να λες πως χάρη στην εκκλησία ελευθερωθήκαμε από τους τούρκους...

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Φιλε οταν γινεται η στραβη φυσικα λεμε "Παναγια μου βοηθα" και επειδη πιστευουμε ολο και κατι γινεται ... η Παναγια και η ετοιμοτητα βοηθα παντα (και κανα κρανος ε)

Αλλα αν δω τον Εφραιμ στο διαβα μου θα πω "Παναγια μου βοηθα με να τον σκοτωσω αργα και βασανιστικα εναν business man που τρωει με χρυσα κουταλια ενω παιδια πεθαινουν αβοηθητα επειδη η Εθνικη τραπεζα μπλοκαρει λογαριασμους χρηματων" (Ψαξτε ποιοι ειναι ιδιοκτητες...)

απλα πραγματα ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @χτ μπίλλυ--εχετλαίος--βαλδάνος: +1000

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εχετε μπερδέψει την ανάγκη κάποιων να πιστεύουν σε κάτι, με το ίδρυμα που διαχειρίζεται αυτή την ανάγκη....

Είναι όπως όταν παλιά λέγαμε κουμουνιστή τον Στάλιν :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εχετε μπερδέψει την ανάγκη κάποιων να πιστεύουν σε κάτι
    Σαφώς, διότι το να μπορέσει να πιστέψει κανείς στον εαυτό του (και σε κανένα άλλο κερατ@) είναι και δύσκολο και απαιτεί πολλά, πάρα πολλά.
    Οπότε οτιδήποτε "κάτι" πετάξει στο διάβα τους ο οποισδήποτε πονηρίδης το αρπούν, γαντζώνονται απάνω του, το υποστηρίζουν με θέρμη (και με τη ζωή τους ακόμα), ενώ ούτε να το εξηγήσουν μπορούν, ούτε να το καταλάβουν, ούτε να το επεξεργαστούν.
    Οπότε μένουν στο ρηχό της αδιόρατης ικανοποποίησης της ανάγκης και όλα καλά.
    Και εν τέλη, ο δύσμοιρος εαυτός παραμένει και πτωχός, και άδειος και παραγεμισμένο άχυρα σακί...
    Λέω εγώ τώρα...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Σαφώς, διότι το να μπορέσει να πιστέψει κανείς στον εαυτό του (και σε κανένα άλλο κερατ@) είναι και δύσκολο και απαιτεί πολλά, πάρα πολλά.
    Οπότε οτιδήποτε "κάτι" πετάξει στο διάβα τους ο οποισδήποτε πονηρίδης το αρπούν, γαντζώνονται απάνω του, το υποστηρίζουν με θέρμη (και με τη ζωή τους ακόμα), ενώ ούτε να το εξηγήσουν μπορούν, ούτε να το καταλάβουν, ούτε να το επεξεργαστούν.
    Οπότε μένουν στο ρηχό της αδιόρατης ικανοποποίησης της ανάγκης και όλα καλά.
    Και εν τέλη, ο δύσμοιρος εαυτός παραμένει και πτωχός, και άδειος και παραγεμισμένο άχυρα σακί...
    Λέω εγώ τώρα...
    Εδώ πάνε και ψηφίζουν επί σειρά ετών τα συγκεκριμένα 2 κόμματα..... Τι καθόμαστε και συζητάμε δεν καταλαβαίνω....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αμπελοφιλοσοφίες προ του μεσημεριανού γεύματος (άνευ οινοποσίας λόγω αιμορροίδων)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2009, 02:23
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 21:22
  4. Θεσσαλία, Β.Ελλάδα και πολλά χλμ..!
    από Trickster στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2007, 15:09
  5. Μετα-ολυμπιακή Ελλάδα και θεάματα
    από Nik0s στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί