Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: 1 service 990 Adv. + battery failure

Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
    βγάζεις ολόκληρο τον δεξί διακόπτη και στην ίδια φύσα κουμπώνεις εναν απο lc4 04 που είναι ίδιος ακριβώς απλά έχει και διακόπτη για φώτα.δεν χρειάζεται να κόψεις τίποτα,ολα ταιριάζουν μια χαρά.
    εχει φυσα + καλωδιωση ο δεξια για τα φωτα???μονο απο lc4 κανει η κ απο 950,ιδια δεν ειναι?
    γνωριζει κανενας τιμη περιπου??με την πρωτη ευκαιρια θα το βαλω γιατι καμια φορα δεν αναβουν τα ξενον κ πρεπει να το σβηνω!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOMASKTM
    οπως είναι το νούμερο 32 βγαίνει ολόκληρο και στην θέση του μπαίνει απο lc4.
    δεν ξέρω αν κάνει απο 950 αλλά μάλλον θα κάνει.
    πρέπει να βγούνε τα 2 πλαινά πλαστικά του τεπόζιτου ,η ζελατίνα και το φανάρι για να δεις που κουμπώνει η φύσα.
    τώρα απο τιμή πιστεύω κανα 60 θα κάνει.εγω τους αντάλαξα μεταξύ τους γιατί το lc4 εχει και μανιβέλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	990.jpg 
Προβολές:	349 
Μέγεθος:	33,2 KB 
ID:	174519

χιλια ευχαριστω αδερφε...κατατοπιστικοτατος!!!
    μπορω να το κανω κ μονος μου , τα ιδια εβγαλα κ για τα ξενον,ψαχνω πλεον για διακοπτη να το κανω κ εγω

Νέο μέλος
    Στον ενα χρονο που εχω το δικο μου, μ΄εχει αφησει και μενα δυο φορες απο μπαταρια. Δεν την αλλαξα, καθοτι οι gel μπαταριες απο οτι ξερω με φορτιση "επανερχονται", αλλα πηρα με 70 Ε ενα φορτιστη της YUASA. Ηθελα επισης ν΄αλλαξω τον διακοπτη των φωτων με αυτον του 03-04, αλλα επειδη απο οτι ακουσα κανει κανα 60αρι, εκανα το αλλο. Πηρα απο μεταχειρισμενα ενα παλιο killswitch, και το συνεδεσα ως εξης: Βγαζοντας το μουτρο του 990 εχετε αυτη την εικονα: Οπως κοιταμε απο μπροστα βλεπουμε 3 φισσες. Η μεσαια ειναι του προβολεα και η αριστερη του διακοπτη. Σ΄αυτην, εκοψα το πανω αριστερο καλωδιο(ασπρο-κιτρινο) και συνδεσα το διακοπτη. Δουλευει τελεια και εχω φωτα οποτε θελω Τις πληροφοριες τις πηρα απο εδω: http://www.advrider.com/forums/showt...adlight+switch (στο τριτο post)

Όνομα:	imgp0100.jpg 
Προβολές:	163 
Μέγεθος:	45,3 KB 
ID:	176702

τι διακοπτη εβαλες κ σε ποιο σημειο τον εβαλες??
    οταν το κλεινεις σβηνουν ολα η καιει μονο η μικρη ?

Νέο μέλος
    Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο διακοπτη on-off θελεις . Δυο καλωδια εχει , τα συνδεεις με το καλωδιο που φαινεται στη φωτογραφια με το κοκκινο βελος. Εγω το εβαλα στο τιμονι (θα βαλω φωτο αυριο) Οταν το κλεινω δουλευει μονο το μικρο λαμπακι του προβολεα

SUPERMARIONATIONjoe90
    δειξε μας φοτο απο την μανετα σου

οτνα εισαι OFF

Η ΨΕΙΡΑ λαμπα αναβει μαζι με την πισω πορειας?

καλο ακουγεται

Νέο μέλος
    Οταν ειναι στο off δεν αναβει κανενα φως μπρος-πισω. Αυτο ηθελα γιατι οταν βαζω εμπρος , δεν θελω καμια λαμπα να τραβαει ρευμα απο την μπαταρια. Το εβαλα αριστερα γιατι δεν χωραγε δεξια πισω απο το δοχειο των φρενων. Ετσι και αλλιως δεν θα το αφησω για πολυ γιατι σκοπευω να βαλω κατι τετοιο http://www.trailtech.net/040-HBS-03.html , που ειναι πιο διακριτικο.

Όνομα:	img_3937a.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	89,2 KB 
ID:	176727

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JOHNY_S
    Μπορεις να χρησιμοποιησεις οποιο διακοπτη on-off θελεις . Δυο καλωδια εχει , τα συνδεεις με το καλωδιο που φαινεται στη φωτογραφια με το κοκκινο βελος. Εγω το εβαλα στο τιμονι (θα βαλω φωτο αυριο) Οταν το κλεινω δουλευει μονο το μικρο λαμπακι του προβολεα
    Συγνωμη για το λαθος, καμια λαμπα δεν αναβει οταν ο διακοπτης ειναι στο off

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Κοστος service 990 ADV
    από KOSTAS-ER6 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2009, 10:22
  2. 990 Adv
    από sas στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 19:24

Κανόνες δημοσιεύσεων